Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak Oğlak Erkeği ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nadas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende 1aydır varsa şu mevzu onda daha önceden varmış :O aslında bir ay bile olmadı doğru dürüst ama çok doluydu ya her ani yani İnternetteki her anı

Hahahaha yaa cok iyi bitti hikayenin sonu benim de cesaretim olsa ama tandiigim arkadasi bile yok henüz su asamada off ben daha umutsuz vakayım galiba

Hahahaha yaa cok iyi bitti hikayenin sonu benim de cesaretim olsa ama tandiigim arkadasi bile yok henüz su asamada off ben daha umutsuz vakayım galiba
Onun arkadaşlarıyla tanıştım ben başta. Onlar vasıtasıyla karşılaştık. Hatta telefon kullanmıyormuş. Benim için koşa koşa gidip hat almış falan.. Tabi evlendikten sonra öğrendim düşün.

Eh 1 ayda bakışmayı çözmüş olduk sanırım.. süper ilerleme. ben 1 ayda çıkmaya başlamıştımmmmm. hatta 2 hafta içinde.
Ay gerçekten her şey kontrol Altında ben istemediğim için olmuyor şuan fazla rahatladım

Yaaa hahaha bu cok guzel hemen başlamışsınız kendinize nasıl yaptınız ben de istiyoruuum

Ortada bir şey yok biz senaryolar yazdık vallaha.
Iyi ki yok..düşünsene bir De olsa neler yapıcam sana ...şunu mu giysem bunu mu nereye gitsek napsak..mesela size geldiğimizi düşün.çocuk seni çok tanımadığımı düşüncek ama tek bi hareketinde gülüşmeler olcak çünkü ikimizide en iyi sen tanıyorsun..çocuk kendini tanımıyordur eminim senin anlattığın benim dinlediğim kadarıyla

Ciğerlerini bilirim ben onların.. Hatta kitap yazacağım.

Ortada bir şey yok biz senaryolar yazdık vallaha.
Iyi ki yok..düşünsene bir De olsa neler yapıcam sana ...şunu mu giysem bunu mu nereye gitsek napsak..mesela size geldiğimizi düşün.çocuk seni çok tanımadığımı düşüncek ama tek bi hareketinde gülüşmeler olcak çünkü ikimizide en iyi sen tanıyorsun..çocuk kendini tanımıyordur eminim senin anlattığın benim dinlediğim kadarıyla

Yaaa hahaha bu cok guzel hemen başlamışsınız kendinize nasıl yaptınız ben de istiyoruuum

Biraz mesajlaştık .. Satır aralarında zevkler renkler belli oluyor. Sonra adı konsun mu dedim. Konsun dedi. Öyle başladık işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…