Doğuma Hazırlık oğlan bekliyorduk kız dediler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
205
0
96
45
Balıkesir
21 haftalıkım , 13.haftadan beri dr um hep oğlan demesine rağmen dün akşam ultrasonda kız dedi :)) buyurun bakalım , 8 yaşında bir kızım var ve yine de kız istiyordum en başından beri ama bugüne kadar da oğlan diye ona hazırlandık oğlanada çok sevindik değişik olacak dedik ve ona göre planladık herşeyi,dün akşamdan beri şoktayız ,ismimiz dahi hazırdı , sil baştan :)) isim konusunda da yardım bekliyorum , ablasının adı,Ecren :))

öncelikle hayırlı olsun canım
ne mutlu sana
kesinmi dedi canım doktor
benimde oğlumda 10+5 haftadan sonra erkek dediler hep
taki 18 haftalıkken doktorumuz %80 kız dedi
ama sonra kendide şüpheye düştü tekrar baktı erkek dedi
sonuçta oğlum oldu

benimde bir yakınıma kız dendi sonra 24. haftada oğlan olduğunu öğrendiler ,onun ilk bebeği erkekti iş yerinden arkadaşıma da oğlan dendi sonradan kız olduğu farkedildi onunda ilk bebeği kız sizce tesadüf müdür belki de doktorlar ilk cinsiyetten etkileniyorlar tahmin yaparken çünkü uzun yıllar gittiği bir doktordu doktor hastasını mutlu etmek için bence belirtileri yorumlarken biraz bilinçaltından etkileniyor mudur nedir ?erken cinsiyet öğrenmek için 4 boyutlu ultrason işe yarar mı acaba ben hamile kalırsam 4 boutluya girmek istiyorum 10. haftada...​

En başı hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması , inş Allah herkesin gönlüne göre versin ,yorumlarınız için çok tşk ederim

ilginç...kesin erkek mi dedi yoksa erkek olabilir mi dedi ki acaba?
Bebeğiniz hayırlı olsun,sağlıklı olsun inşallah..

31. HAFTAYA kadar kız denilen bebeğim 31. haftadan sonra oğlan oldu..hemde 3 değişik doktordan sonra son gittiğim doktor erkek bu dedi.şimdi 21. ayın içinde olan bir oğlum var.hayırlısı olsun...hayırlı doğumlar..

ECREN----CEREN
çok uyumlu olur canım ve çok güsel telefuzu olan bi isim bence

arkadaşım senin yaşadığın şoku ben 11 sene önce yaşadım.doktor 9 ay boyunca göstermiyor ama kıza benziyor dedi.bizde kız diye herşeyini aldık.sezaryenle doğum yapacağım için doğum gününe karar vermeye gittik.doktor oğlumuz olacak dedi.ben şooooooooook oldum.o kadar çok ağladım ki anlatamam.aldığımız kıyafetleri, beşiği geri verip erkek çocuk kıyafetleri aldık.çooooooooooooooooook üzüldüm.çünkü kızım olsun çok istiyordum.doğumdan sonra ayılırken bile kız olmadı diye ağlamışım.düşünün ne kadar üzüldüğümü.yanlız beni hamileyken gören herkes seninki erkek çocuk göbeği falan diyordu.doktorum hariç herkeste öyle dedi.senin içinde çok üzüldüm.inan seni çok iyi anlıyorum.kızınada ecrin ismini düşünebilirsin.ablasınınkined uyar gibi geldi.

Kızlar isim konusunda yardım istiyorum ve anket açmak istiyorum , ama nerden nasıl açacağımı bulamadım bilen varsa anlatabilirmi

ay canım kıyamam yaa, seninki temelli büyük bi şokmuş , ben bile şaşırdım ama üzülmedim , çünkü yine kızım olsun istiyordum sadece biraz şaşkınlık ve şok yaşadım ama şimdi çok mutluyum , 2 kız çok güzel bişey olacak sanırım , inş öle olur

Benim cok merak ettigim bir mevzu degildi cinsiyet.
Hic de sormamistim doktoruma. Yillarca "oglum olacak" dedim hep:))
Ayrintilida (22hafta) doktor "erkek" dedi. Ustelik fetal incelemede oldukca basarili bir perinatologdu.
Neyse kendi doktorum dogum izninden dondu (32hafta) "hic erkege benzemiyor kiz gibi ama
gostermiyor" dedi.
Hala erkek olacak diyorum ve ne olursa olsun dogumda belli olacaktir:)))

Aaaa!Çok ilginç yaaaBütün pembeleri almışsınızdır o zamana kadar.3 doktorunda kız demesine cidden şaşırdım.Tabi sizin yaşadığınız şaşkınlığın yanında solda sıfır kalır:)))

benimde bi ecrenim var ve 2. çocuğumun kız olmasını çok isterim ben senin adına çok sevindim 2cisininde kız olmasına
isim konusuna gelince ben illa uyumlu olmak zorunda mı eğer uyumlu isim arıyosanız bende cerene oy veriyorum

ecrenim -

kuzumun adını EGE koyduk.

ee arkadaşın oğlu olmuş

başka forumda okudum.gözüaydın...

bir anne için en iyi sırdaş kızıdır. benimde kızım olucak
gerçi başta oğlan bekliyorduk ama olsun yine de mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…