Öğle arasında güpegündüz yaşadığım sözlü taciz. Nereye gidiyoruz böyle?

mahoz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
160
111
23
Öğle arası çalıştığım fabrikadan su ve ilaç almak için en yakın yerleşke olan 700-800 mt uzaklıkta ki markete yürüdüm. Dönüş yolunda elimde bir poşet; içinde su, çikolata ve eczaneden aldığım ilaç. Saçım sıcak yüzünden toplu. Standart bir yarım kollu bluz, pantolon ve babet ayakkabı. Kulağımda kulaklık. İş yerime 500 mt filan kala bir araba yanaştı içinde Trump’a benzeyen yaşlıca, beyaz saçlı bir adam. Kafasını uzatmış bir şeyler diyor. Kulaklığı çıkardım etrafta da kimse yok acaba yer filan mı soruyor derken eliyle gel işareti yaparak beni çağırmaya başladı. Elimle sinirli bir şekilde hadi yürü git işareti yaptım. Hiç aldırış etmedi ‘hadi gelsene, hadi gel hadi gel bin’ diyor bana! Bu nasıl cesaret ya güpegündüz nerden buluyorlar bu cesareti? Elimdeki telefonla direk resmini çektim. Araba ve plaka açık bir şekilde görünüyor. Eşim şehrin trafik radar grubuna gönderelim belki ismini bilen bir tanıdık filan çıkar diyor. Ben kararsızım o konuda. Ya iftira attığımı düşünenler olursa? Çok zoruma gider. Emniyeti aradım gelip yazılı şikayette bulunmanız gerekiyor diyor. Ben olayın böyle büyümesinden yana değilim ama sapık sapıktır. Belki yarın başka kadınları taciz edecek, belki küçük kız ya da erkek fark etmiyor artık çocukları arabasına bindirmeye çalışacak. Bundandır içim daralıyor. Taciz tacizdir küçüğü büyüğü olmaz. Hala sinirden elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım?

Gel demiş sadece, yanlış anlamış olamaz misin?

Tacizler sadece gece yarisi olmuyor. Eskiden de oluyordu ayrica. Ilk kez yasadiginiz icin sansli bile olabilirsiniz.

Liseden beri( suan 25 yasindayim) laf atma tacizlerine fazlasiyla maruz kaldim cogunlugu da gunduzdu. Artik nasil sindirmis normallestirmissem elim ayagim bile titremiyor. Umursamiyorum.
Baslarda bagiriyordum filan ama degisen bisey olmayinca...
Siz sikayet edin ama yine de. Normallestirmek daha kotu.

bunlar o kadar çok yaşanıyor ki ne yazıkki terbiyesizlik diz boyu
resmen asılmış size
tanımadığınız bir adama neden iftira atasınız ki
ama şikayet etseniz bile herhangi bir ceza alacağını sanmıyorum

Sanayi bölgesinde oldu olay sanırım. Bu yerlerde erkekler genelde her kadına yicekmiş gibi bakıp sanki ilk kez kadın görmüş gibi davranıyorlar. Dava açmayı düşünürseniz olayın olduğu yerdeki fabrika dükkan depo tarzı yerlerin güvenlik kameraları olabilir. Ses olmasa bile sizin hal ve tavırlarınızdan taciz olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. Hiç birşey olmasa bile kadınların kolay lokma olmadığını her önüne gelene saçma sapan sözler söyleyip el kol hareketleri yapayacağını öğrenmiş olur. Geçmiş olsun

valla bir yere gitmiyoruz 25 sene once yasadim benzerini..def ol git ....diye basacaksin küfrü gidecek yapacak bir sey yok..

Son zamanlarda artmadı bu durumlar ya hep vardı ama sesimiz daha cok çıkıyor şimdi eskiye nazaran. Olaylar gizli kapaklı kalmıyor.

Adamı ifsa edin sosyal medyadan. Açın bi fake hesap gerekirse büyük hesapları etiketleyin. Polis falan hikaye en büyük güç sosyal medya

Şikayet et serbest bırakılsın.

Şikayet etmenin de bir anlamı kalmadı artık.

Ülkece çok kötü yerlere doğru gidiyoruz hadi hayırlısı

Benzeri universitedeyken basima geldi. Iki arkadas baya gec bir saatte geziyorduk. Iki adam laf atti, arabayla takip etti. Plakayi alip sikayetci olduk. Mahkememiz oldu. Ben de korkmustum cunku adres fln gozukuo ogrenci evinde kalioruz ama caymadik. Sonuc 6 ay ceza, ilk suclari oldugu icin ertelendi. Bide avukat tutup gelmisler, hakime soguktu iyiliklerini dusunduk fln diolar. Evlilermis bide. Hakim de size mi dustu iyiliklerini dusunmek dedi. 6 ay dedi ve 5 dk da bitirdi olayi. Eger taciz oldugundan eminseniz sikayet edin. Hapis yatmasalar da 5 sene boyunca kuzu gibi dolascaklarini bilmek guzel :)

helal çok iyi yapmışsınız valla süper olmuş nasıl tırsmışlardır oh olsun onlara

Oluyor ya bu tarz seyler bende gecen sisssttt yavrum birakayim senii atla lafina maruz kaldim. Yürü lan y.vsak deyip posta koydum. Sessiz kalmamak lazım azitiyolsr çünkü.

Valla resim çekmeyi akıl etmişsiniz de keşke video aklınıza gelseydi pislik adam.pislikler iyice çoğaldı cezaların caydırıcılığı yok çünkü.

Bence şikayet edin iftira falan dese bile siz kendinizi biliyorsunuz. Yaptıkları yanlarına kalmasin şu sapıkların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…