valla bir yere gitmiyoruz 25 sene once yasadim benzerini..def ol git ....diye basacaksin küfrü gidecek yapacak bir sey yok..Öğle arası çalıştığım fabrikadan su ve ilaç almak için en yakın yerleşke olan 700-800 mt uzaklıkta ki markete yürüdüm. Dönüş yolunda elimde bir poşet; içinde su, çikolata ve eczaneden aldığım ilaç. Saçım sıcak yüzünden toplu. Standart bir yarım kollu bluz, pantolon ve babet ayakkabı. Kulağımda kulaklık. İş yerime 500 mt filan kala bir araba yanaştı içinde Trump’a benzeyen yaşlıca, beyaz saçlı bir adam. Kafasını uzatmış bir şeyler diyor. Kulaklığı çıkardım etrafta da kimse yok acaba yer filan mı soruyor derken eliyle gel işareti yaparak beni çağırmaya başladı. Elimle sinirli bir şekilde hadi yürü git işareti yaptım. Hiç aldırış etmedi ‘hadi gelsene, hadi gel hadi gel bin’ diyor bana! Bu nasıl cesaret ya güpegündüz nerden buluyorlar bu cesareti? Elimdeki telefonla direk resmini çektim. Araba ve plaka açık bir şekilde görünüyor. Eşim şehrin trafik radar grubuna gönderelim belki ismini bilen bir tanıdık filan çıkar diyor. Ben kararsızım o konuda. Ya iftira attığımı düşünenler olursa? Çok zoruma gider. Emniyeti aradım gelip yazılı şikayette bulunmanız gerekiyor diyor. Ben olayın böyle büyümesinden yana değilim ama sapık sapıktır. Belki yarın başka kadınları taciz edecek, belki küçük kız ya da erkek fark etmiyor artık çocukları arabasına bindirmeye çalışacak. Bundandır içim daralıyor. Taciz tacizdir küçüğü büyüğü olmaz. Hala sinirden elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım?
helal çok iyi yapmışsınız valla süper olmuş nasıl tırsmışlardır oh olsun onlaraBenzeri universitedeyken basima geldi. Iki arkadas baya gec bir saatte geziyorduk. Iki adam laf atti, arabayla takip etti. Plakayi alip sikayetci olduk. Mahkememiz oldu. Ben de korkmustum cunku adres fln gozukuo ogrenci evinde kalioruz ama caymadik. Sonuc 6 ay ceza, ilk suclari oldugu icin ertelendi. Bide avukat tutup gelmisler, hakime soguktu iyiliklerini dusunduk fln diolar. Evlilermis bide. Hakim de size mi dustu iyiliklerini dusunmek dedi. 6 ay dedi ve 5 dk da bitirdi olayi. Eger taciz oldugundan eminseniz sikayet edin. Hapis yatmasalar da 5 sene boyunca kuzu gibi dolascaklarini bilmek guzel :)
Cok tirsmislardi sormayin takimlari giyip avukati tutup gelmislerhelal çok iyi yapmışsınız valla süper olmuş nasıl tırsmışlardır oh olsun onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?