Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öğleden önce kan testi verdim hem hamilelik hemde o yoksa hormon değerlerime bakılacak ama hala sonuç çıkmadı bu saat oldu. Sizce neden olabilir yarın mi çıkacak. Sabrım kalmadı
Sağolun teşekkür ederim.Özelde verdiyseniz 2 saate çıkar sağlık ocağında verdiyseniz ya gece geç saatte e nabıza düşer ya da yarın
Daha önce gebelik yaşadınız mı bir kaç soru sorsamÖzelde verdiyseniz 2 saate çıkar sağlık ocağında verdiyseniz ya gece geç saatte e nabıza düşer ya da yarın
Yok hayır olmadı inşallah bi gün yaşarımDaha önce gebelik yaşadınız mı bir kaç soru sorsam
İnşallah sağlıklaYok hayır olmadı inşallah bi gün yaşarım![]()
Ya çok garip birşey oldu ilk kez başıma geldi. Bazı sonuçlar çıkmış ama beta ve geri kalan bazıları çıkmamış normal mibeta çıkıyor ama bazen diğer kan değerlerle birlikte veriyorlar sonucu o yüzden geç çıkabilir
betayı eğer hormonlarla sayacaksa eğer hormon testleri geç çıkabiliyor özelde mi yaptırdınızYa çok garip birşey oldu ilk kez başıma geldi. Bazı sonuçlar çıkmış ama beta ve geri kalan bazıları çıkmamış normal mi
Bir ara bende olmuştu. Beta ve diğer hormonlarıma baktırmak istemiştim, genel kan tahlili de vermiştim. Hiçbiri gün içinde çıkmadı. Ertesi gün hastaneyi aradım e nabızda sonuçlar görünmüyor diye. Labaratuvar sorumlusu sonuçlarınız çıkmış e nabıza düşmemişse sistemde sorun vardır demişlerdi. Hastaneye gittiğimde hâlâ sonuçlar görünmüyordu, çıktı olarak aldım doktora öyle gösterdim.Ya çok garip birşey oldu ilk kez başıma geldi. Bazı sonuçlar çıkmış ama beta ve geri kalan bazıları çıkmamış normal mi
buyrun merak ettiğiniz varsa cevaplamak isterimDaha önce gebelik yaşadınız mı bir kaç soru sorsam
betayı eğer hormonlarla sayacaksa eğer hormon testleri geç çıkabiliyor özelde mi yaptırdınız
Hayır özelde yaptırmadım devlette yaptırdımbetayı eğer hormonlarla sayacaksa eğer hormon testleri geç çıkabiliyor özelde mi yaptırdınız
Özelde verdiyseniz bazen 4 saatte hile çıkabiliyor devlette daha uzun sürerKızlar öğleden önce kan testi verdim hem hamilelik hemde o yoksa hormon değerlerime bakılacak ama hala sonuç çıkmadı bu saat oldu. Sizce neden olabilir yarın mi çıkacak. Sabrım kalmadı
Hastanenin sekreterini bağlatin çıkmıştır sisteme düşmüyor yada yakınsa hemen gidin uzaksada sekreter size söylerHayır özelde yaptırmadım devlette yaptırdım
buyrun merak ettiğiniz varsa cevaplamak isterim
Öncelikle teşekkür ederimbuyrun merak ettiğiniz varsa cevaplamak isterim
Aksi gibi akşama misafirim var gidemem de arayayım dediğiniz gibi sağolunHastanenin sekreterini bağlatin çıkmıştır sisteme düşmüyor yada yakınsa hemen gidin uzaksada sekreter size söyler
Eylül ayından sonra bir daha regl olmadıysanız ve testleriniz negatif çıkıyosa kadın doğum doktoruna görünün lütfen normal değil. Regl ve gebelik belirtileri birbirinin aynısıdır. Vücut döllenme olmadıysa rahim tabakasını reglle atar.Öncelikle teşekkür ederimbenim Mayıs'ta bir gebeliğim oldu Haziran ayında düşük yaşadım doktor kimyasal olduğunu söylemişti sonra da temmuz Ağustos ve Eylül düşük yaptığım yani regl olduğum gün adet gördüm. Tam 30 gün döngüm. Ama eylülden sonra olmadı. Fakat şöyle birşey var Ekim ayında da bu ay da sanki olacak gibi ağrı yaşadım. Mayistaki gebeliğim gibi kusma baş dönmesi ve aşırı derecede gündüz uykusuna düştüm. Aslında gebelik olmadığına eminim çünkü testler negatif çıkıyor ama aklımda olmadığı halde yani kuruntu yapmadığım halde belirtiler olması kafamı karıştırdı. Eşim söyledi hatta umutlandirmak istemem ama tıpkı ilkindeki gibisin bu aralar diye. Siz nasil öğrenmiştiniz testlerin yanılma payı var mıdır
Evet biliyorum gitmem gerekiyor ama en son Eylül'de gitmiştim rahim içime bakıldı kan alındı doktor hiçbir problem olmadığını söylemişti. O yüzden kafam çok karışık hastaneye de gitmek istemiyorum artık son bir yıldır sürekli kadın doğum uzmanındayim Allah büyük dert vermesin tabii ki de yoruldumEylül ayından sonra bir daha regl olmadıysanız ve testleriniz negatif çıkıyosa kadın doğum doktoruna görünün lütfen normal değil. Regl ve gebelik belirtileri birbirinin aynısıdır. Vücut döllenme olmadıysa rahim tabakasını reglle atar.
benim döngüm 36 gün. Bat günü silik testle öğrenmiştim
rahim kalınlaşır zaten çok normal eylülden beri yoksa ve testler negatifse maalesef gebelik yokturEvet biliyorum gitmem gerekiyor ama en son Eylül'de gitmiştim rahim içime bakıldı kan alındı doktor hiçbir problem olmadığını söylemişti. O yüzden kafam çok karışık hastaneye de gitmek istemiyorum artık son bir yıldır sürekli kadın doğum uzmanındayim Allah büyük dert vermesin tabii ki de yoruldum