• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğlen uykusu

Princessduck

Hayalim anne olabilmek
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
770
Puanlar
103
Arkadaşlar 1.5 yaşında ki çocuğum öğlen uykusunu genelde 1.5 saat uyuyor. Bazen iki saati buluyor. Sizce yeterli mi sizin bebekler öğlen uykusunu kaç saat uyuyor ? Uyku eğitimi aldım eğitim veren kadın gayet iyi dedi ama çevredekilerden üç saat falan duyunca bende az olduğunu düşündüm..

Gayet yeterli fazlasini gece uykusu icin onermiyorlar zaten . Bnmki de 1.5 yasinda

Gayet ideal.zaten bebekten bebeğe değişken bir rakamdan bahsediyoruz.bebek akşama kadar uyanık kalınca enerjisi gücü morali kalmiyacagindan öğle istirahati ister,hem dinlenir hem buyur.psikolojik bir rahatlama yaşar.bu saatin yeterli olup olmadığını siz kendi bebeğinizi gözlemleyerek de anlayabilirsiniz

benim kızım da 1,5 yaşındayken 2 saat bile uyumazdı demek ki yeterli geliyor.

Benim kızımda hiç 3 saat uyumadı. Ortalama 1,5 saat uyurdu. Yetiyo demekki bu kadarı. Şimdi 3,5 yaşında yarım saat uyuyor. Hiç uyumazsa huysuzlanıyor yatma saati gelene kadar idare etmesi zor oluyor. Yarım saatte olsa uyuması hem onun hem benim için iyi oluyor.

Back
X