Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.

oha diyorum izninizle..
oğlunuzdan bir beklentim yok .. zaten sizin gibi bir annesi olandan kimin ne beklentisi olabilir ki..
ben kendisini yeteri kadar deneyimledim kılçığı buyrun sizin olsun...

tabi eğer bu sevgilinden ayrılmaya karar verdiysen yazılacak türde bir mesaj..

Kaynana halini düşünemiyorum bu kadının abovv.
Bi şikayeti varsa oğluyla konuşsun sana mesaj atmak nedir yani.
Bide yazışmalarınızı okumuş çok saygısızca.
Erkek arkadaşına durumdan bahset.
Annesi hala ilkokula gidiyor sanıyor sanırım.

Belliki basin derde girecek bu kadinla. De ki sizde benim icin kötü bir deneyim oldunuz sizin yasinizda ve konumunuzda olursam bir gun oglumun kız arkadsiyla neler konusmam gerektigini ögrendim de. Alsin o sunepe oglunu basina calsin. Hala kendini ilkokul cocugunun velisi saniyor galiba.

Kızı yada kendide bir başkasının deneyimi oluverir bir anda böyle koca koca laflar ederse.erkek arkadaşınla ilişkiniz ne boyuttaysa ona göre davran haber ver olayı ve bana kalırsa sen bitir bu işi.ne ayıp ya bir kız annesi olarak çok kızdım Allah senide tüm kız evlatlarıda korusun böyle edepsizlerden

Cidden çok seviyesizce oğlunun hayatına müdahele etmek istemiş ama yanlış yapmış.
Bana kalırsa annesi şimdi böyleyse ileride evlenseniz daha da sıkıntı ayrılmayı düşündünüz mü bilmiyorum ama müdahil olmak gibi olmasın da oğlundan öte böyle bir kadın yani kaynana ile bir ömür geçmez yani.

:oha: yani bu ne demek ya
Ne seviyesiz bir insanmis
Once kendi ogluna baksin eline isini al diye bir de ogut veriyor sana cahil kadin
Elin kizina laf atmak kolay tabi
Asil senin oglunu kim alir senin gibi annesi oldugu icin:sinirli:

Kendini erkeklere servis etmek bilmem ne.
Bu lafından sonra yapacağım tek şey hakkında dava açmak olurdu.
Herhalde yutmayacaksın bu söylediklerini.

Servisi hazırlasın, tazminat geliyor

Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.

Böyle edepsiz bir aileye gelin olmayın. Annesinin mesajlarını gören oğulun hareketlerini, kullandığı kelimeleri ve tavrı iyi tartın. Buna rağmen devam edin.

Genç bi kızın gururuyla , onuruyla böyle oynanmaz ..
Bir insan sevgisiyle böyle sınanmaz gerçekten ..
Kendi kızından bulsun...

Böyle edepsiz bir aileye gelin olmayın. Annesinin mesajlarını gören oğulun hareketlerini, kullandığı kelimeleri ve tavrı iyi tartın. Buna rağmen devam edin.
Ona da nasıl söyliycem bu mesajları nasıl göstericem bilmiyorum ki.
Gerçekten çok utanıyorum , öyle böyle değil.

Back
X