Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Elbette dava acilmazsa siz kazanamayacaksiniz da ondan degil mi? Hukukun isleyisi ile toplum davanisini regule edeceginizi dusunmeniz bile cok yanlis, o insani cezalandirarark "dogru yola" sevkedeceginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Burada kazana tek grup bu is uzerinden para kazananlar olacak, siz hukuk uzmanlarinin da ne kadar corrupt ve para sevici, Turkiye'de "adaletin" de ne kadar satin alinabilir oldugunu cok iyi biliyoruz. Kusura bakmayin ama imajiniz boyle.

Ad hominemle ilerleyemezsiniz.

Hukuk sistemimizin curumuslugu ayri bir konu.

Bicaklansaniz dava acacaksiniz, demek ki konunun hukuk sistemiyle alakasi yokmus.

Herhangi bir tez savundugunuz yok. Zira herkes konu sahibinin sevgilisine bildirmesi ve ondan ayrilmasindan yana zaten. Bunun ustune dava acacak olmasi konu sahibine hicbir sey kaybettirmez.

Elbette dava acilmazsa siz kazanamayacaksiniz da ondan degil mi? Hukukun isleyisi ile toplum davanisini regule edeceginizi dusunmeniz bile cok yanlis, o insani cezalandirarark "dogru yola" sevkedeceginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Burada kazana tek grup bu is uzerinden para kazananlar olacak, siz hukuk uzmanlarinin da ne kadar corrupt ve para sevici, Turkiye'de "adaletin" de ne kadar satin alinabilir oldugunu cok iyi biliyoruz. Kusura bakmayin ama imajiniz boyle.
Size söyleyebilecek söz bulamıyorum. Elbette hukukun eleştirilecek yanları olabilir ama adalete bakış açınızı hayli sığ buldum. Çözüm öneriniz nedir tam olarak?

Söylediklerinize hiç hak vermiyo değilim ama içimdeki bu öfkeyle ne yapıcam , bu kırgınlıkla bu aşağılanmışlıkla ? Ne olur ki dediğiniz gibi yapsam , anne oğul mutlu yaşamlarına devam ederler . Belki de erkek arkadaşım annesini savunacak şeyler söyliyecek bana , bilemem ki.
Ya da belki gerçekten çok üzülecek kendisine de kızıp tepki vericek , bu durumda neden ondan vaz geçeyim ki ?
Duygusal hareket etmeyecektiniz! Olayi kaosa seviyesine escalate etmeyecektiniz. Turklerin en buyuk yanlisi olayin heyecanina kapilip refleks vermektir. Duygulari bir kenra koyup mantikla hareket edecektiniz.
Onemli olan ndeir? Sizin onurunuz. Neden, bu rezil kadin ve ogluyla, ailesiyel bu derecede muhatap olacakmissiniz? Sizin liginizde bile degil bunlar. Sonucta sadece kendinize ve cebinize olacak olan. Gecmis olsun.

Söylediklerinize hiç hak vermiyo değilim ama içimdeki bu öfkeyle ne yapıcam , bu kırgınlıkla bu aşağılanmışlıkla ? Ne olur ki dediğiniz gibi yapsam , anne oğul mutlu yaşamlarına devam ederler . Belki de erkek arkadaşım annesini savunacak şeyler söyliyecek bana , bilemem ki.
Ya da belki gerçekten çok üzülecek kendisine de kızıp tepki vericek , bu durumda neden ondan vaz geçeyim ki ?

Tabi ki kizip tepki verecek. Ama gercek tepkisini dava acacaginizi soyleyerek ogrenirsiniz.

Kendinizi kandirmayin. Size annem iyi demis deme ihtimali neredeyse yok zaten. Cok sinirlendim dese tatmin olacak misiniz?

Yukaridaki mesajimi okuyun lutfen. Bu sekilde hic bir yere varamaz konu sahibi. Ay niye dil dokuyorum ki bu her firsatta dava acma refleksiyle haraket eden insanlara...
Biraz once o insana adap ogretmek konu sahibinin gorevi degil gibi birsey demissiniz de kimse kusura bakmasin bana edepsizlik edene edep ogretmek tabiki benim gorevim!!! Summe Summe icin de gecerli bu edepsizlik ona yapildiysa usulunce haddini bildirmek de ona duser...

Ad hominemle ilerleyemezsiniz.

Hukuk sistemimizin curumuslugu ayri bir konu.

Bicaklansaniz dava acacaksiniz, demek ki konunun hukuk sistemiyle alakasi yokmus.

Herhangi bir tez savundugunuz yok. Zira herkes konu sahibinin sevgilisine bildirmesi ve ondan ayrilmasindan yana zaten. Bunun ustune dava acacak olmasi konu sahibine hicbir sey kaybettirmez.
Hukuk sisteminden bahsediyorum, bir sahistan degil ki ad hominem olsun? Hukuk sisteminin imaji

Duygusal hareket etmeyecektiniz! Olayi kaosa seviyesine escalate etmeyecektiniz. Turklerin en buyuk yanlisi olayin heyecanina kapilip refleks vermektir. Duygulari bir kenra koyup mantikla hareket edecektiniz.
Onemli olan ndeir? Sizin onurunuz. Neden, bu rezil kadin ve ogluyla, ailesiyel bu derecede muhatap olacakmissiniz? Sizin liginizde bile degil bunlar. Sonucta sadece kendinize ve ceinize olacak olan. Gecmis olsun.
Bu sus ve sessizce acı çek demenin paragraflandırılmış hali oluyor yalnız.

Avukatlık yapıyorum. Medeni Hukuk' u da iyi bilirim.
Bazen kalbim kırıldığı ya da çok sinirlendiğim durumlarda dava açmak yerine acaip bel altı vururum.
Hiç de umrumda olmaz. Gördüğünüz gibi ben salt para duygusuyla hareket etmiyorum..

Bu kadın da benim için öyle. Kesinlikle bel altı vurulması gereken ve aynı şekilde canı yanması gereken...
İster kötü kalpli deyin isterseniz kendinizce adlandırın..

Vallahi böyle laflar edip sonra anında vitesi R' ye takıp özür diliyorlar ya, ay canım vallahi yanlış anladın muhabbetine geliyor ya ben de buna bayılıyorum..

Yukarıda yorum yaza arkadaşa katılıyorum. Ortada bir edepsiz varsa ben kesinlikle daha edepsiz olurum.

Onemli olan ndeir? Sizin onurunuz. Neden, bu rezil kadin ve ogluyla, ailesiyel bu derecede muhatap olacakmissiniz? Sizin liginizde bile degil bunlar. Sonucta sadece kendinize ve ceinize olacak olan. Gecmis olsun.
Sussun, herkesin yaptığı yanına kalsın, herkes gelsin birbirinin onurunu zedelesin hakaretler etsin. Ama biz diyelim ki büyüklük bende kalsın bırbırbır.. İşte bu sözümona cefakar(!) kadınlar yüzünden bu hale geldi bunlar.. Erkekler de kendilerini bi halt sanıyolar.. Siz susun daha.. Semer vuranınız olmamasını dilerim..

Medeniyetten dem vurup para sevici diyerek saldırıyorsunuz adeta. Temelde haklı olduğunuz konular vardı ancak çok çelişkili davranıyor ve tartışma oluşturma odaklı konuşuyorsunuz.

ee ne yapmak lazım türkiyenin imajı böyle diye hakkımızı aramayalım mı ?
bu kızcağızın açacağı davadan hiçbir sonuçta çıkmayabilir.. ancak o kadının sizin tabirinizle imajı zedelenir.. sizin türkiyenin hukuk sitemine baktığınız gözle bakmaya başlar çevresi ona belki bu da toparlanmasına yardımcı olur..
bu kadar egolu bir kadının mahkeme celbini eline aldığındaki hali yeter bile bence..
ha bu da belki içimin yağları erididen kaynaklı ilkel bir davranıştır ..

henüz muasır medeniye seviyesine ulaşamadık idare ediverin artık..

Onemli olan ndeir? Sizin onurunuz. Neden, bu rezil kadin ve ogluyla, ailesiyel bu derecede muhatap olacakmissiniz? Sizin liginizde bile degil bunlar. Sonucta sadece kendinize ve cebinize olacak olan. Gecmis olsun.
ya ne diyosun baci gece gece milletin sinir tavan yapmis geldin cin filozofu gibi herseye muhalefetsin.
Evet biz turkler duygularimizla hareket ederiz cok sukur.medeniyet diyosun hukuku yok sayiyosun bilemedimki ne diyosun

bakın adam muhtemelen annemle kavga ettim bir daha böyle bir şey olmayacak diyecek sizeama eğer hiçbir şey yapmaz devam ederseniz zaman geçtikçe o denilenler sevgiliniz nezdinde unutulacak
siz dava açmayı düşündüğünüzü de ayrıca belirtmelisiniz
bakalım asıl o zaman ne tepki verecek
zaten savcılığa şikayet ettiğinizde dava açılmadan size arabuluculuktan yararlanması teklif edilecek siz de bu durumda kadıni parmaginizda oynatma fırsatı bir nevi
yani kararın o hakaret ettiği aşağıladigi kıza bağlı olması bile ona hayli hayli yeter zaten

Erkek arkadaşınıza söylediğiniz an evet çok mahçup olacak ve annesine çok kızacak ama o kadar.Dava açarım derseniz erkek arkadaşınızdan okkalı bir tepki alacaksınız eminim ki aferin aşkım aç tabi dava .eksin cezasını demeyecek.
Kadın tipik oğlan anası sendromunu yaşıyor.Bir zaman önce ünlü bir simanın eşi de şarkıcı bir hanımla beraber olan oğlu hakkında ben horozumu saldım tavuklar düşünsün gibi bir laf etmişti mentalite aynı yani.
İtici.

Ona de ki; ANNECİM ASLINDA BENDE OĞLUNUZDAN AYRILMAK ISTIYORDUM AMA MAALESEF HAMILEYIM. OGLUNUZ GALIBA BUNU ACIKLADI SIZE ONDAN BU KADAR SINIRLISINIZ. YOKSA GIZLICE NIKAH YAPTIGIMIMIZI MI ÖGRENDINIZ? OLAN OLDU ARTIK ANNECIM SIZ BIZIM BUYUGUMUZSUNUZ. ARTIK KARNIMDAKI SABIYI EL BIRLIGIYLE BUYUTUCEZ INSAALAH. aklı çıksın manyağın.

yalnız burada belirli bir meslek grubuna hakaret ediyorsunuz orada bir durun bakalım
yurtdışında olmanıza güveniyor sunuz herhalde

Ona de ki; ANNECİM ASLINDA BENDE OĞLUNUZDAN AYRILMAK ISTIYORDUM AMA MAALESEF HAMILEYIM. OGLUNUZ GALIBA BUNU ACIKLADI SIZE ONDAN BU KADAR SINIRLISINIZ. YOKSA GIZLICE NIKAH YAPTIGIMIMIZI MI ÖGRENDINIZ? OLAN OLDU ARTIK ANNECIM SIZ BIZIM BUYUGUMUZSUNUZ. ARTIK KARNIMDAKI SABIYI EL BIRLIGIYLE BUYUTUCEZ INSAALAH. aklı çıksın manyağın.
Hay sen çok yaşa emi :D :D gece gece iyi güldüm :))

Back
X