oğlu olup bu durumu yaşayanlar yardım edin:(

cimcime128

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
73
36
623
39
Oglum 5 yasinda cuma günü hafif ateslendi 2 gündür hafif ateşi var.bu sabah yataktan kalktığında kulodunun rahatsız ettiğini söyledi çıkardık. Pipisi ve etrafı pismis gibi kizarmis acıyor diyor ama cisini yaparken falan bir sıkıntısı da yok neden oldu nedir bu anlayamadım şu an bir hastaneye de gidemiyorum.böyle bişey konusunda bilgisi olan var mı acaba

Bence en kısa zamanda bir doktora gitmelisiniz. Çünkü erkek çocuklarında iltihaplanma olabiliyor, acil müdahale ediyorlar. Sünnet oldu mu?

sünet olmadıysa deri aldında enfeksiyon olabiliyor. belki idrar yollarındanda sorunu vardır. en acil önlem olarak bol bol su içirin. pipisini ve temiz kuru tutun. benim oğlumda aynı bu yaşta bu tarz bişiy yaşadı. çünkü pipisini keşfetti tuvalette oynamış ve tahriş etmiş. enfeksiyon kapmış. dr gidin en kısa sürede

Doktora gidin doktor buyuk bi ihtimal sunnet olsun der bu durumlar da dojtorlar sunneti oneriyor

gidemem ne demek anlamadım evladının saglığı söz konusu
Doktora tabi ki götürücem. Sadece şu an için gidemiyorum demiştim eşim şehir dışında aksama burda olucak olmadı acil e gideriz ya da sabah ayrıntılı bir çocuk doktoruna üroloğa giderim.ya canım çok sıkıldı bugün de pazar suan acilde pratisyen doktorlar vardır. Yarını bekleyebilirmiyim ki bu kadar acil bir durum mudur

Ne yarini yaa ya testislerine bisey olursa ya yari dr gec kalmissin derse kocan olmasa gidemiycekmisin doktora

idrarı iyi temizlememişsin, cildi tahriş etmiş, ya da sabun kullanmışsın

benim kardeşimde de öyle bir durum vardı. oda 5-6 yaşlarındaydı. sünnet ettirdik düzeldi hemen. ama hemen acilen götürememiştik bizde doktora. tabi durum farklı olabilir sizde bilemiyorum.

benim kardeşimde de öyle bir durum vardı. oda 5-6 yaşlarındaydı. sünnet ettirdik düzeldi hemen. ama hemen acilen götürememiştik bizde doktora. tabi durum farklı olabilir sizde bilemiyorum.
katılıyorum, sünnet derisinin altında pisliklerin birikmesi kolaymış ve enfeksiyon sık görülen bişiymiş

Öncelikle tabii ki bi doktora gitmenizde fayda var.
Ama ikisi alakasız da olabilir belki, kış ayındayız hafif üşüttüpünden ateşi olabilir ve ordaki de bildiğin pişik olabilir mi acaba?

Ateşin neden kaynaklandığını biliyor musunuz
enfeksiyondan ateşlenmiş olabilir geçmiş olsun

ateş varsa enfeksiyon vardır. .. hemen doktora... burdan kimse oğlunuzu tedavi edemez

Bilemiyorum belki evli olmadığım için bağlantı kuramıyor olabilirim ancak eşiniz olmadan neden doktora götüremiyorsunuz çocuğunuzu? Acil bir durum bu. Belli ki enfeksiyon var. Yazık değil mi yavruya?

Şimdi doktordan geldim.sonuç: hiç bir şeyi yokmuş .oglumun durumuna bakılırsa o da oldukça iyi görünüyor çok şükür .sabahtan beri kendimi yediğimle kaldım. ..ama bakalım tekrar bi ağrı gibi bişey olursa yarın da üroloğa götürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…