- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 623
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
-
Doktora tabi ki götürücem. Sadece şu an için gidemiyorum demiştim eşim şehir dışında aksama burda olucak olmadı acil e gideriz ya da sabah ayrıntılı bir çocuk doktoruna üroloğa giderim.ya canım çok sıkıldı bugün de pazar suan acilde pratisyen doktorlar vardır. Yarını bekleyebilirmiyim ki bu kadar acil bir durum mudurgidemem ne demek anlamadım evladının saglığı söz konusu
Ne yarini yaa ya testislerine bisey olursa ya yari dr gec kalmissin derse kocan olmasa gidemiycekmisin doktoraDoktora tabi ki götürücem. Sadece şu an için gidemiyorum demiştim eşim şehir dışında aksama burda olucak olmadı acil e gideriz ya da sabah ayrıntılı bir çocuk doktoruna üroloğa giderim.ya canım çok sıkıldı bugün de pazar suan acilde pratisyen doktorlar vardır. Yarını bekleyebilirmiyim ki bu kadar acil bir durum mudur
katılıyorum, sünnet derisinin altında pisliklerin birikmesi kolaymış ve enfeksiyon sık görülen bişiymişbenim kardeşimde de öyle bir durum vardı. oda 5-6 yaşlarındaydı. sünnet ettirdik düzeldi hemen. ama hemen acilen götürememiştik bizde doktora. tabi durum farklı olabilir sizde bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?