• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum (11yaş) lenfoma

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yazıyorum herkese umut olsun diye. Oğlum 8 ay kemoterapi ve 1ay ışın tedavisi aldı sonunda geçen ay temiz raporumuzu aldık doktor tamamen temiz dedi. Bitti kurtulduk. Zorlu bir süreçti ama geçti gitti çok şükür. Aylık rutin kan tahlili veriyoruz sadece. Tekrardan nüks etmemesi için dua ediyoruz. Tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum
Çok çok sevindim ve duygulandım. Rabbim bir daha yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın 💜

Çok üzgün ve şaşkınız :KK43: 2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) 😢 dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.

Sizden ricam yakınında yada kendi çocuğunda böyle bir hastalıkla uğraşmış ve yenmiş kişiler varsa bana nasıl bir süreç bizi neler bekliyor yazarmısınız
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah çok geçmiş olsun. En yakın arkadaşım bu hastalığı geçirdi çok şükür kemo tedavilerinden sonra. Belirli aralıklarla kontrole gidiyor çok şükür sorun yok şuan onu evladına evladınızı da size bağışlasın Rabbim 🤍

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah çok geçmiş olsun. En yakın arkadaşım bu hastalığı geçirdi çok şükür kemo tedavilerinden sonra. Belirli aralıklarla kontrole gidiyor çok şükür sorun yok şuan onu evladına evladınızı da size bağışlasın Rabbim 🤍
Çok teşekkür ederim oğlumda kemoterapi ve ışından sonra kurtuldu şuan iyi çok şükür

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yazıyorum herkese umut olsun diye. Oğlum 8 ay kemoterapi ve 1ay ışın tedavisi aldı sonunda geçen ay temiz raporumuzu aldık doktor tamamen temiz dedi. Bitti kurtulduk. Zorlu bir süreçti ama geçti gitti çok şükür. Aylık rutin kan tahlili veriyoruz sadece. Tekrardan nüks etmemesi için dua ediyoruz. Tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum
Çok sevindim canım bizimde 8 ay oldu lösemi tedavisi gördü kızım idame tedavisine geçtik Rabbim hepsine kalıcı şifalar versin İnşaAllah 🤲 ❤️

Çok sevindim yazdığınızı okuyunca. 🙏🌸

Back
X