bizde 18 ayligiz epey bir yil gecmis bu sohbetin ustunden bende cok merak ettim kocaman olmuslardir artik ilkokula gidiyorlardir nerdeyseBirde nasil bir süreç gelirsiniz benim kızım da 2yasinda ve 2kelimeden başka konuşamıyor onlarda çok net değil zaten
Birde nasil bir süreç gelirsiniz benim kızım da 2yasinda ve 2kelimeden başka konuşamıyor onlarda çok net değil zaten
peki simdi ne durumda saligi nasil iyidir iyisallahmerhaba..Benim de kuzenimin oğlu 2.5 yaşında..Ama konuşamıor.Birşeyler geveliyo ama tam net kelime duyamıoruz henüz ağzından..Annesii sabahtan akşama kadar tvnin karşısından almıyo çocugu..Dediğiniz gibi etkisi büyük sanırım..
Arkadaşlar benim oğlum 2 yaşında konuşmuyor etrafında bazen dönüyor ellerini cirpiyor televizyona bakarken. seslince bakmiyor 3 defada bakıyor veya daha sonra bakıyor. Ablasıyla bile oynamak istemiyor ama bazen seviyor üstüne oturuyor pyscho gittik bir kere otizmi dedi çok üzgünüm olmaması için değildir diye bir umut içindeyim annem.abimde böyle dedi ama bizde çok gerc konuşulmuşuk bilmiyorum çok üzgünüm
Merhaba oğlunuz nryavrum 2 yaşında ama ne anne nede baba yada su mama istemesini bile bilmiyor. söylediklerimi anlıyor tepki veriyo çogu şeye aklıda eriyo ama konuşmaya gelince yok. kulakları işitiyormu diye beta testi yaptırdım temiz çıktı ama uzmanlar otizm başlangıcı olabilir dediler şuan araştırma aşamasında. ne yapmam gerekiyor bunun suçlusu benmiyim hiç bilmiyorum. tv ve özellikle reklam seyrettirmeyin dediler ondan kaynaklanabilirmiş. kreşi tavsiye ettiler ama nekadar faydalı olur bilmiyorum. moralmen çökmüş durumdayım. ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemiyorum. bana bi akıl verip yön gösterirseniz çok memnun olurum.
Allah tüm annelere sabır yavrularada sağlık sıhat nasip eder inşallah.
Merhaba yıllar yıllar geçmiş şuan bende aynı surecteyim oglunuzun dil gelişimi süreci nasıl gelişti benimle paylaşırmisinizyavrum 2 yaşında ama ne anne nede baba yada su mama istemesini bile bilmiyor. söylediklerimi anlıyor tepki veriyo çogu şeye aklıda eriyo ama konuşmaya gelince yok. kulakları işitiyormu diye beta testi yaptırdım temiz çıktı ama uzmanlar otizm başlangıcı olabilir dediler şuan araştırma aşamasında. ne yapmam gerekiyor bunun suçlusu benmiyim hiç bilmiyorum. tv ve özellikle reklam seyrettirmeyin dediler ondan kaynaklanabilirmiş. kreşi tavsiye ettiler ama nekadar faydalı olur bilmiyorum. moralmen çökmüş durumdayım. ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemiyorum. bana bi akıl verip yön gösterirseniz çok memnun olurum.
Allah tüm annelere sabır yavrularada sağlık sıhat nasip eder inşallah.
Evet keske bu mesajları görüp yazsalar benim oğlum da 26 aylık hala konuşmuyor çok merak ediyorum bu durumda olanların çocukları bi kaç yıl sonra konuşmaya başlamış mı bize de biraz umut olurdu belkiMerhaba oğlunuz nr
Merhaba yıllar yıllar geçmiş şuan bende aynı surecteyim oglunuzun dil gelişimi süreci nasıl gelişti benimle paylaşırmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?