Oğlum aceleci davrandı:(

turkmengelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.046
34
0
Sivas
merhaba kızlar..

29 eylül perşembe öğlen çok sancılandım. önemsemedim ama akşam 6 gibi dayanamadım. ilçeye gittik, ebe "doğum başlıyor" demez mi!! daha 27. haftamızdaydık...hemen kayseriye sevketti. acilden girdik, çok şükür açılma olmamıştı. hemen yatışımızı yaptılar riskli gebelik servisine. 2 gece kaldık, tonlarca iğne, serum...oğlumun ciğerleri olası bir doğuma hazır olsun diye iğne yaptılar geliştirmek için...çok kötüydü.

şükür sancılarımızı kestiler.taburcu olduk...ama çoooooooooook korktum.

yatarken doğum ihtimaline karşı fakültye göz konsültasyonuna gönderdiler. normal doğuma uygun değildir diye rapor verdi retina uzmanı hoca..bu durumda çanakkaleye gidişimiz de kesinleşti. bu hafta yolcuyuz inşallah. biraz evde dinlenelim de...

duanızı eksik etmeyin...

çookk geçmiş olsun canım aceleci bebişine söyle beklesin tam zamanında gelsin
inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası da tam zamanında alırsın bebişini kucağına
ve şimdiden iyi yolculuklar kendine dikkat et yolculuk sırasında

çok sağol teyzesi..

şimdilik tek sıkıntımız yol...o da bitsin rahatlayacağım. duanı eksik etme...bundan sonrasını çanakkalede yazarım artık...

kendinize iyi bakın...

çok sağol teyzesi..

şimdilik tek sıkıntımız yol...o da bitsin rahatlayacağım. duanı eksik etme...bundan sonrasını çanakkalede yazarım artık...

kendinize iyi bakın...

çok çok geçmiş olsun canım aman kendini yorma bebişe de kendine de çok iyi bak inşallah rabbim gününde doğum yapmayı nasip etsin

Gecmis olsun canim. Kendine cok dikkat et. Bende 4 hafta evvelsi erken dogum riski ile hastaneye yatmistim. Kendini nasil hissettigini cok iyi biliyorum. Insallah bebislerimiz zamaninda saglicakla gelir. Dualarim seninle

sanırım artık hepimizi stresli günler bekliyor... çok geçmiş olsun. oğlun zamanında gelir inşallah. ii yolculuklar...

Son düzenleme:
canim buyuk gecmis olsun. saglikla zamaninda kucagina almayi nasib etsin allah. canakkaleye saglimen cabucak gitmeye bak da aklimiz sende kalmasin canim..

canım hemşerim (benim annemde kayserili) çook geçmiş olsun bir anne ve anne adayı olarak çok tedirginim hep başıma böyle bişey gelir diye aman kendine dikkat et

çooook geçmiş olsun canımmm...Çok dikkat et kendine emi?bol bol dinlen..dualarımız senle...

canım cok gecmıs olsun.ınsallah oglunu zamanında saglıkla kucagına alırsın.ckaleye gıderken otobusle gıtmyceksın degılmı.aman otobusle gtme.arabayla gıdersende koltugu yatır oyle gıt.altınada yastık koy kı araba sallanırsa senı ve bebısı cok sarsmasın.Rabbım yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun,inşallah doğumun zamanında gerçekleşir sağlığıyla gelir bebişin.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Benim de geçen feci sancım vardı bende erken doğum sandım çok korktum ama doktor böbrek taşı düşürüyosun dedi
Neyseki ben de şimdi iyiyim aman kendinize dikat edin birkaç gün hasta olmadan hayırlısıyla alalım kuzularımızı kucaklarımıza

çok geçmiş olsun inş. zamanında alırsın bebişini kucağına şşşt bebişler acele etmeyin tamam mıı biz sizi büyük bi heyecanla bekliyoruz ama siz zamanınızı bekleyin

çok geçmiş olsun canım neyseki sağsalim atlatmışsınız şimdilik dikkat et çanakkaleye giderkende otobüsle gitmemeye çalış canım...

çok geçmiş olsun canım yolculuğa çıkarken de dikkatli ol otobüsle gitme özel arabayla git dikkatli ol lütfen

Ay cok gecmis olsun canimmm korktugun olmus desene.Aman bari gunune kadar sabretsede bebis sezeryan olup kurtulsan.Dualarim seninle canim...

çok geçmiş olsun canım,aman git yat dinlen kendini de yorma inş. bişeycik olmaz Allahn izniyle

Geçmiş olsun Türkmengelini, kendine dikkat et canım. Biraz dinlenip sonra mı gitsen Çanakkale'ye acaba? Bir de ben de arkadaşların dediğini diyeceğim, otobüsle gitmezsin inşallah Çanakkale'ye. Çok uygun olmayabilir bu şartlar altında. Gerçi doktor söylemiştir sana nasıl gitmen, nelere dikkat etmen gerektiğini. Söyle minnak oğluna, içerde kalsın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…