Oğlum ağabey oluyor

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
oğlum 1 yaşını dün doldurdu ve ben hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım rüyada gibi aralarında 20 ay olacak ikiz gibi büyüteceğim inş. başa çıkabilirim :)

Ayyy cnm yaa çok sevindim ama zor olacak çok aslında bende çok istiyorum öyle ama işte cesaret edemiyorummm inşallahhh sağlıkla nasip eder Allahım sana...Hele bide kız olursa ohhh ne de güzel

Ayyy cnm yaa çok sevindim ama zor olacak çok aslında bende çok istiyorum öyle ama işte cesaret edemiyorummm inşallahhh sağlıkla nasip eder Allahım sana...Hele bide kız olursa ohhh ne de güzel

sağol canım eet zor olacak ama ikisini birden büyüteceğim zaten 2. yi istiyordum ama kaan 2 yaşına gelsin düşünürüm diyordum belkide cesaret edemezdim ozaman hayırlısı artık tekrar en başa döndüm heycanla dr randevularını bkliyorum:))

Sen şimdi yeni meleğin doğacağı ayı takip edersin..Burayı da boş bırakma arada haberlerini bırak cnm herşeyin hayırlısı sizin adınıza..Belkide bize de cesaret olursun :dance:

tebrik ederiz sizi. saglıkla kucagına almak nasip olsun insallah.güzel bir hamilelik dilerim

tebrikler canım Allah yeni meleğini de sağlıkla kucağına almak nasip etsina.s.

çok sevindim cnm senin ve paşam adına kardeşi olcak hiç sıkılmaz oynar onla beraber büyür giderler allahın izniyle alla hsana saglıklı rahat bir hamilelik dönemi yaşatsın inşallah hayırlı dogumlar şimdiden süper bir duygu olsa gerek

Ayyy,bi yandan zor olsada eminim çok güzel yanlarda olacakdır..
Rabbim sağlıkla kavuştursun..

Cok tebrik ederim Allahim saglikla kucagina almak nasal etsin. Bende cok istiyorum ama nasal bass cikarim bilmiyorum. Cok guzel bir duygudur eminim:) ikisi beraber buyur giderler.

Tebrik ederim, Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin işallah. Kız olacak bence:)))

tebrikler zor ama eminim çok güzel olacak. allah sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsinn, hayırlısı olsun..

tebrik ederim..sağlıkla alın kucağınıza inşallah..herkesin dediği gibi zor ama güzeldir eminim..inşallah bulantısız kusmasız sıkıntısız geçer hamileik

hayırlı olsun..bende bu aralr hamile olmayı özledim ne güzel bi duygu ama cesaret edemiyorum....ALLAH sağlık versin...ablamla benim aramda da 20 ay var çok iyi oluyo aslında arkadaş gibi...

vay be. hayırlı olsun kardeş. bi garip oldum, sanki yeni bebek haberini kendim almış gibi :)
emziriyo muydun peki?
rabbim kolaylık versin, oğlun için de hayırlısıdır inşallah, tebrikler.

teşekkür edrim güzel dilekleriniz için inş. kolay bi hamilelik dönemi geçiririm ve beni yormayan bi bebiş ollur:)

vay be. hayırlı olsun kardeş. bi garip oldum, sanki yeni bebek haberini kendim almış gibi :)
emziriyo muydun peki?
rabbim kolaylık versin, oğlun için de hayırlısıdır inşallah, tebrikler.

emziryordum canım en çok da ona üzüldüm zatan:(

hayırlı olsun..bende bu aralr hamile olmayı özledim ne güzel bi duygu ama cesaret edemiyorum....ALLAH sağlık versin...ablamla benim aramda da 20 ay var çok iyi oluyo aslında arkadaş gibi...

teşekkürler canım inş. arkadaş gibi büyürler

Back
X