Oğlum artık emmiyo sütümde çok bu süt nasıl kuruyacak!!!!!!

Sütyeninizin içine yeşil nane koyarsanız sütünüz cekilirmis ne kadar doğru bilmiyorum birinden duymuştum denemekte yarar var

Benim de coktu, iki uc gun ilik dus altinda masajla bosalttim. 1 hafta aci cektim ama sagmadim, cok aci cekersem dusa girip masajla sagiyordum. Oyle oyle azaldi sonra, 1-2 ay icinde de tamamen gitti.

Taze nane ve lahana yaprağı koyun memenin üzerine sütü kesiyor. Benimde büyük kızımda sütüm çoktu,Ağrı koluma kadar vurmuştu bana çok iyi geldi umarım işinize yarar.

Bence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.
Bılgı ıcın soyleyeyım
O sutler yenı dogan bebege uygun olmaz
Sut ayına gore yapı degıstırır
17 aylık bebegın sut ıceriği farklıdır

İlaç kullandığım için oğlumu çok az bir süre emzirebildim. Sütüm de çoktu. Taze nane sarıp bir hafta kadar gece gündüz o şekilde yattım kalktım. Azalarak kesildi. Yalnız nane kokusundan tiksinmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…