- 10 Kasım 2017
- 98
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yusufcukkk
-
Öyle bir durumda var demiAma 17 aylık konu sahibinin çocuğu prematüre bebeklere veya yoğun bakımdakilere uymaz o süt
Kanser hastalarını bilemiyorum ama
Tabiki var prematüre bebeklere yeni doğmuş yapmış annenin sütü gerekirÖyle bir durumda var demi
Evet dün gece hastanede yattık 3 tane serum takıldı kuzumaBebeğinizin ağzındaki aft için doktora gittiniz mi?
Geçmiş olsun belki ağzındaki yara geçerse emmeye devam eder.Evet dün gece hastanede yattık 3 tane serum takıldı kuzuma
Geçmiş olsun belki ağzındaki yara geçerse bugün verdim zorla ağzına bekletti göğsümün ucunu bende süt tadı alırsa emer belki diye sıktım ağzına tükürdü kalktı tiksindi mi acaba yaradan dolayı
Sağma elınle akıtSağmayınca çok acıyo süt doluyo yoksa sağmayı sevmiyorum hiç
Kerevız corbası zamanı sımdiBirde şunu sorayım oğlum için çorba tarifiniz falan varmı yoğurt çorbası şehriye çorbası haricinde
Bılgı ıcın soyleyeyımBence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.
Cok gecmıs olsunEvet dün gece hastanede yattık 3 tane serum takıldı kuzuma
Aa evet sarmak ıyı gelıyorsutleri once bosalt sonra bi esarpla sikica sar. bunu 2 saat falan dursun dehset agrili bi surec ama yapcak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?