- 10 Kasım 2017
- 98
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yusufcukkk
-
Sağmayınca çok acıyo süt doluyo yoksa sağmayı sevmiyorum hiçSagmayi birakirsan kesilir canım
Teşekkür ederim yarın giderim artıkSaglik ocagina gidin bir hap veriyorlar bikac gune kesiyor.
Teşekkür ederim tecrübeli birilerinin tavsitesine ihtiyacım var gerçektenTamamen boşaltma memeyi. Çünkü boşalınca yeni süt üretimi için emir gidiyor beyine. Azar azar rahatlatacak kadar sağsan yeter.
Bence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.Vallahi onuda düşündümde süt kardeşliği olayı varya cesaret edemedim nolur nolmaz
Gerçekten çok teşekkür ederim inanın hiç aklıma gelmedi ve dün hastanedeydik orda sağıp döktüm çok çok teşekkür ederimBence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.
Ama 17 aylık konu sahibinin çocuğu prematüre bebeklere veya yoğun bakımdakilere uymaz o sütBence yogunbakimlar anne sutune muhtac bebek kaynarken sagip.dökmeyin bagislayin. Anne sutu cagri topicleri vs hem premature bebekler icin hemde kanser hastalari icin caresizlikle ariyor o sutu. Tekrar dusunursunuz umarim.
Bu arada aklima gelmsiken sut kardeşligi cok kafanizi kurcalarsa sutu bagislarken bebeginizin cinsiyetine uygun bqgis yapabilrsiniz. Mesela bebeginiz erkekse erkek bebege bagislayabilrisiniz. Benim takip ettigi anne sutu gruplarinda bu tarz ilanlar görüyorum sikca.Gerçekten çok teşekkür ederim inanın hiç aklıma gelmedi ve dün hastanedeydik orda sağıp döktüm çok çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?