oğlum babasını unutur mu ?

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
kızalr selam eşim polis doğu görevinde hakkaride 2 ay olacak gideli oğlumuz 1 yasında babasına cok düşkündü seneye haziranda gelicek izine büyük ihtimalle sizce geldiğinde tanırmı unutmusmudur babasını ?ilk zmanlar fotografını falan öpüyodu simdi hiç umursamıyor

Allah yardımcınız olsun ama merak etme eşin dayanamaz hazirandan önce gelir gider unutmaz oğlun niye unutsun?
Sürekli resimlerini göster telefonda konuştur baba diye..

internettede görüşüyoruz aslında amahiç bakmıyor bir iki gülüyor o kadar iç babasına bakmıyor oda üzülüyor aslında unutmaması için eşimin resimlerini basucuna koydum ama ...

bence unutmaz babasını.belki uzun zaman görmeyince hemen ilgi göstermez ama kan bağı var aralarında.hemen kanı kaynar babasına.
allah yardımcınız olsun en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.

kızalr selam eşim polis doğu görevinde hakkaride 2 ay olacak gideli oğlumuz 1 yasında babasına cok düşkündü seneye haziranda gelicek izine büyük ihtimalle sizce geldiğinde tanırmı unutmusmudur babasını ?ilk zmanlar fotografını falan öpüyodu simdi hiç umursamıyor

Merak etme canım kan çeker derler, hiç unutur mu?
rabbim babanıza sizi sağ salim kavuştursun.

Unutmaz canım neden unutsun, insanlar babalarıyla, anneleriyle yıllarca ayrı kalıyor da bir şey olmuyor.
Resimdeki oğlunuz sanırım o yaşta bir bebeğin farkındalık durumu çok da açılmış değildir zaten ancak babası dönüp onunla ilgilendiğinde eskisi gibi olacaktır :)

umarım unutmaz sürekli hatırlatmaya calısıyorum ama ... insallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur eşimi yuvasına evladına bana bagıslasın

kardeşimde bende bu doğu görevleri yüzünden neredeyse babamdan ayrı büyüdük..bir araya geldiğimizde ben genç kız olmuştum artık..o yüzden hala iletişim kopukluğumuz var babamla..bence sen mutlaka nette konuştur telefonda sesini duyur..oğlunada güzel şeyler anlat babasıyla ilgili sürekli seni özlemiş baban falan gibi..bir de arada bir arabaydı toptu oyuncak falan alıp bak baban yollamış bunları de..böyle şeyleri çocuklar hiç unutmaz..kolay gelsin..

Son düzenleme:
Back
X