• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum benden gizli aburcubur yemiş :/

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
Daha temin oğlum benden gizli 4 paket eti hoşbeş yemiş :47: inanamıyorum ya tam 4 paket. hep saklarım şu abur cuburları. sadece izin verdiğimde yedirtirim. sebzeliğin en üstüne bezin altına saklamıştım ama nasıl yaptıysa bulmuş yemiş. arada yapar böğle. yemeği beklemez gizlice yer. bende hep sakladığım yerleri değiştiriyorum. off.. napıcaz kızlar şimdi kilo almasından korkuyorum. elimden gelse kusturucam ama yapamam şimdi bunu oğluma daha 9 yaşında. kalori deposu o abur cuburlar :47: paketin üstünde yazıyor bir paket 500 kalori diye :47: yaşına göre çok fazla kalori aldı şimdi. birazdanda yemek yicez. zaten açım anne açım diye başımı ütülüyo. kilosu normal ama işte şişmanlar diye korkuyorum. aslında yapçak bir şey yok artık yemiş ama işte ne yapıyım sizce kızlar ya :26:

Böğle değil böyle yazılmalı .
Ayrıca cocuk o daha metebolizması yakar bu kadar abartılacak birşey yok.
Yasaklar her zaman dikkat çeker evladınıza yasak koymak yerine neden yememesi gerektiğini anlatın ödül yöntemini kullanın ..

Canım, sakladığın yerler çok kolay bulunur. sen onları kilitli bir dolapta sakla, orasıda abur cubur dolabı olsun. Akşamları ekmek yemeyin ve hatta oğlunuzda yemez, birde akşam yemeklerinde kalorisi düşük yemekler yapın. Yemek tenceresini masaya getirme herkese ölçülü şekilde tabağa koy 2. tabak yok deyin.

madem bu kadar önemli sizin için, eve 4 paket alıp koymanızın ve çocuğunuzdan köşe bucak saklamanızın mantığı ne?
bende her anne gibi çocuğumun abur cubur yemesini istemem, bu yüzden eve sokmam...
hele ki çocuk evde bi yerlerde abur cubur saklandığını biliyosa, bu ona işkence gibi bişey....
almak istediğimde beraber gideriz markete, alırız bi paket öyle yani...

Çocuk bu ya bulmuş yemiş abartmayın.Üstelik kilosuda normal şişman değilmiş,hem de çabuk yakar o kaloriyi....Siz evde bulundurmazsanız alamaz sanırım.Saklamak çözüm değil eninde sonunda buluyorlar çünkü...

Abur cuburu eve almamak en iyi çözüm, 9 yaşında bir çocuk hafiye gibidir, saklamanın pek faydası olacağını sanmıyorum

Yine de bu kadar dert etmeyin, arada olur böyle kaçamaklar, biz yetişkinler bile zararlı olduğunu bile bile yapmıyor muyuz, arada bir yemek şişmanlatmaz merak etmeyin, yemeğini de verin, çocuk o yakar =))

ne kadar abartmışsınız, fare zehri değil o alt tarafı bisküvi.. kaldı ki 9 yaşında bir çocuk yarın okulda daha fazlasını yakar, ama eve almazsanız saklamak zorunda da kalmazsınız.. kusturacak kadar kötü bir durum yok ortada takmayın bu kadar kafanıza, arada olur öyle..

Daha küçücük çocuk onun aldığı kaloriden ne olur hemen yakar zaten kilosu normalmiş. Bu kadar abartmanın alemi yok. Bu arada madem bu kadar sorun edeceksiniz abur cuburları saklamak yerine almayın daha basit bir yöntem.

madem bu kadar önemli sizin için, eve 4 paket alıp koymanızın ve çocuğunuzdan köşe bucak saklamanızın mantığı ne?
bende her anne gibi çocuğumun abur cubur yemesini istemem, bu yüzden eve sokmam...
hele ki çocuk evde bi yerlerde abur cubur saklandığını biliyosa, bu ona işkence gibi bişey....

Katiliyorum. Madem cok yemesini istemiyorsunuz ya almayin. Ya da saklamak yerine arada kendiniz verin. Yasaklar herzaman tatlidir.

Daha temin oğlum benden gizli 4 paket eti hoşbeş yemiş :47: inanamıyorum ya tam 4 paket. hep saklarım şu abur cuburları. sadece izin verdiğimde yedirtirim. sebzeliğin en üstüne bezin altına saklamıştım ama nasıl yaptıysa bulmuş yemiş. arada yapar böğle. yemeği beklemez gizlice yer. bende hep sakladığım yerleri değiştiriyorum. off.. napıcaz kızlar şimdi kilo almasından korkuyorum. elimden gelse kusturucam ama yapamam şimdi bunu oğluma daha 9 yaşında. kalori deposu o abur cuburlar :47: paketin üstünde yazıyor bir paket 500 kalori diye :47: yaşına göre çok fazla kalori aldı şimdi. birazdanda yemek yicez. zaten açım anne açım diye başımı ütülüyo. kilosu normal ama işte şişmanlar diye korkuyorum. aslında yapçak bir şey yok artık yemiş ama işte ne yapıyım sizce kızlar ya :26:
oğlunuza afiyet olsun.

Allah aşkına ne kadar abartmışsınız böyle... Ne demek kusturacağım. Sanki deterjan içti, zehir yedi. Kilo, kaloriyi aşırı takıntı haline getirmişsiniz..
Çocuk zaten açım diyormuş.. Yemeğini önüne koysaydınız.. He yemek saati gelmediyse çok doyurmayacak ama açlığını bastıracak porsiyonda meyve ya da çerez (fındık, ceviz gibi) verseydiniz.. Aç çocuk tabi ki karnını doyurmak ister. Hele abur cuburu bulmuş hayır dder mi?

Benim çocukluğum bisküvi, cips, çikolata, şeker, çerezlerle geçti.. Hiç de kilo almadım. Yaşıtlarım içinde en zayıftım hep.. Yemek yerine abur cuburu tercih ederdim.. Doğum yapmama rağmen hala çok zayıfım. Kilo, kaloriye takılacağınıza, sağlıksız olmasına takılın.. 9 yaşındaki çocuk hoplar zıplar.. Metabolizması sizin gibi çalışmıyor.

Kusturmayı, kalori hesabını bir kenara bırakın.. 4 paket gofret yiyecek kadar çocuğu aç bırakmayın..

Böğle değil böyle yazılmalı .
Ayrıca cocuk o daha metebolizması yakar bu kadar abartılacak birşey yok.
Yasaklar her zaman dikkat çeker evladınıza yasak koymak yerine neden yememesi gerektiğini anlatın ödül yöntemini kullanın ..

Beni uyardığın için çok teşekkür ederim şekerim :27: dalgınlığıma gelmiş. forumda sizin gibi üyelerin olması çok sevindirici. sayenizde nasıl yazıcağımızı öğreniyoruz. toplumu bilinçlendiriyorsunuz. var olun sağ olun. sevgilerrrrrr..... :34:

ayrıca kilitli dolabım yok. aptülmuttalip (eşim olur kendisi) e söyleyimde yarın alıversin 1 tane.

Allah aşkına ne kadar abartmışsınız böyle... Ne demek kusturacağım. Sanki deterjan içti, zehir yedi. Kilo, kaloriyi aşırı takıntı haline getirmişsiniz..
Çocuk zaten açım diyormuş.. Yemeğini önüne koysaydınız.. He yemek saati gelmediyse çok doyurmayacak ama açlığını bastıracak porsiyonda meyve ya da çerez (fındık, ceviz gibi) verseydiniz.. Aç çocuk tabi ki karnını doyurmak ister. Hele abur cuburu bulmuş hayır dder mi?

Benim çocukluğum bisküvi, cips, çikolata, şeker, çerezlerle geçti.. Hiç de kilo almadım. Yaşıtlarım içinde en zayıftım hep.. Yemek yerine abur cuburu tercih ederdim.. Doğum yapmama rağmen hala çok zayıfım. Kilo, kaloriye takılacağınıza, sağlıksız olmasına takılın.. 9 yaşındaki çocuk hoplar zıplar.. Metabolizması sizin gibi çalışmıyor.

Kusturmayı, kalori hesabını bir kenara bırakın.. 4 paket gofret yiyecek kadar çocuğu aç bırakmayın..

Aç değildiki güzelim. benim çocuğum abur cubur hastası. kendiside biliyor zararlı olduğunu ama dinlemiyor. bıraksam yemekten önce yemekten sonra yatarken abur cubur yer. ne yapıyım midesine çok düşkün kereta :1:

Biz çamlıca tepesinde oturuyoruz burda hiç market yokta toptan alışveriş yapıyoruz eve stok ediyoruz herşeyide :32:
ayrıca misafirimiz çok gelir lazım oluyor hep aburcubur :37:

yani 9 yaşındaki çocuğu kusturmayı düşünecek kadar mı abarttınız bu olayı? şaşırdım vallahi..

eğer abur cubur yemesin istiyorsanız eve almayacaksınız aldınız madem yüksek yerlere ulaşamayacağı alanlara saklayacaksınız saklamıyorsanız da çocuğa kızmamalısınız çünkü ben bile bu yaşımda dayanamıyorum abur cubura çocuk napsın.

hem bu konuda ne gibi bir yardım edebiliriz afiyet bal şeker olsun demekten başka sonuçta yemiş :26:

yani cevap verenleri terslemenizde çok garip.

Son düzenleme:
Back
X