Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kedi dövmekmi. kıyamamkonu sahibinin daha önceki başlıklarını okuma gafletinde bulundum.
uslansın diye kedi dövmeler filan
kediyi dövenin çocuğa kusturarak eziyet etmesi çok da garip gelmedi başlıkları okuduktan sonra
ve sıkıntılı bir hanım sanırım
deneme 1 2 diye başlık açıp
ahahaha buna da bakan var mı ya filan demiş
garip
konu sahibinin daha önceki başlıklarını okuma gafletinde bulundum.
uslansın diye kedi dövmeler filan
kediyi dövenin çocuğa kusturarak eziyet etmesi çok da garip gelmedi başlıkları okuduktan sonra
ve sıkıntılı bir hanım sanırım
deneme 1 2 diye başlık açıp
ahahaha buna da bakan var mı ya filan demiş
garip
Ayy kedi dövmekmi. kıyamam
benim de canım Hosbeş istedi. Burda da market yok. Çok canım sıkıldı şimdi. Bir derdim var'da konu mu açsam ne yapsam yaa?
Yalnız soru sorarım ama beklediğim cevapları vermeyeni bozarım haa
Daha temin oğlum benden gizli 4 paket eti hoşbeş yemişinanamıyorum ya tam 4 paket. hep saklarım şu abur cuburları. sadece izin verdiğimde yedirtirim. sebzeliğin en üstüne bezin altına saklamıştım ama nasıl yaptıysa bulmuş yemiş. arada yapar böğle. yemeği beklemez gizlice yer. bende hep sakladığım yerleri değiştiriyorum. off.. napıcaz kızlar şimdi kilo almasından korkuyorum. elimden gelse kusturucam ama yapamam şimdi bunu oğluma daha 9 yaşında. kalori deposu o abur cuburlar
paketin üstünde yazıyor bir paket 500 kalori diye
yaşına göre çok fazla kalori aldı şimdi. birazdanda yemek yicez. zaten açım anne açım diye başımı ütülüyo. kilosu normal ama işte şişmanlar diye korkuyorum. aslında yapçak bir şey yok artık yemiş ama işte ne yapıyım sizce kızlar ya :26: