• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum benden gizli aburcubur yemiş :/

hoşbeş ne ya?

4 paket çok mu oluyor?

Neyse olan olmuş..
kusturmayım mı? falan demişsin..Nasıl yapcan parmağını çocuğun boğazına mı takcan?

Fazla büyütmüşsün.

Bir daha erişemeyeceği yüksek dolaba koy madem..

Küçük çocuk 4 paket yemiş üstüne hala açım diyor.:44: Siz kalori hesabı yapıp 9 yaşındaki çocuğu kusturmayı düşünecek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.:53: Çok garipsiniz.:53:
Birde çocuğa kızıyorsunuz o 4 paketi bitirirken siz nerelerdeydiniz acaba?:26:

Kusturmak mı :53: Bunu aklınızdan geçirmeniz bile tuhaf bana göre.
Yazık çocuğa bu yaşta kilo kontrolü savaşında :31: Kilosu normal demişsiniz. Erkek çocuklar yemeye düşkün oluyor. Hareketli bi çocuksa eritir hemen yediklerini.
Hangimiz küçükken çikolata, gofret vs yemedik ki, hayır diyemez hiçbiri :27:
Madem yemesini istemiyosunuz bence evde bulundurmayın, arada bir ödül olarak verin :13:

Evde o kadar hoşbeş bulundurursanız tabi yer ki ben bu yaşta dayanamam10 paket olsa yine yerim hoşbeşi :)
Çocuk bu zararlı da olsa her şeyden tatmak istiyor işte,bu kadar abartıp dert edecek ne var onu herkes gibi ben de anlayamadım.

konu sahibinin daha önceki başlıklarını okuma gafletinde bulundum.
uslansın diye kedi dövmeler filan
kediyi dövenin çocuğa kusturarak eziyet etmesi çok da garip gelmedi başlıkları okuduktan sonra

ve sıkıntılı bir hanım sanırım
deneme 1 2 diye başlık açıp
ahahaha buna da bakan var mı ya filan demiş
garip

benim de canım Hosbeş istedi. Burda da market yok. Çok canım sıkıldı şimdi. Bir derdim var'da konu mu açsam ne yapsam yaa?
Yalnız soru sorarım ama beklediğim cevapları vermeyeni bozarım haa

kediyi dövenin çocuğa kusturarak eziyet etmesi çok da garip gelmedi başlıkları okuduktan sonra

garip
Ayy kedi dövmekmi. kıyamam

garip

:53::53::53::53::53:

kimin kedisini dövmüş?

ama üzüldüm gerçekten cevaplarından belliydi bi gariplik olduğu.

benim de canım Hosbeş istedi. Burda da market yok. Çok canım sıkıldı şimdi. Bir derdim var'da konu mu açsam ne yapsam yaa?
Yalnız soru sorarım ama beklediğim cevapları vermeyeni bozarım haa

güzel cvp :1:
bu nası konu ya cılkını çıkarmak bu olsa gerek...

Başlığı görünce çocuğun ciddi bir hastalığı var ve abur cubur yemesi çok ciddi soruna yol açacak gibi düşündüm.Madem o kadar özenlisiniz bu konuda hiç almayın o tür şeyleri eve.:ssz:

Okuyunca aklıma annemden gizli toz şeker yediğim geldi hem de kaşık kaşık :27: :23:
Şimdi düşününce midem bulanıyor nasıl da yediysem :52::52::52:
Eğer yemesini istemiyorsanız almayacaksınız.Hatta çocuğu markete dahi götürmeyeceksiniz.
Ben çocukken tek bir çeşit çikolata bilirdim.Onu da markette görme şerefine nail olamamıştım bile :1:
Annem babam alıp getirirlerdi alışverişe çıkınca.O benim için o kadar kıymetliydi ki anlatamam.Hala severim o çikolatayı :21:
Annemin babamın bana o çikolatayı verdikleri an paha biçilemez :16:
Çocukluğumu özleyince gider o çikolatadan alıp yiyorum, çocukluğumdan bana bir hatıra :16:

maalesef önceki konuyu hatırladım :50:
ne yaparsanız yapın çocuğu terbiye etmeye çalışmayın, sizin terbiye şekliniz terlikle kumandayla dövmek çünkü!
gerçi buna bi de kusturmayı eklemişsiniz sanırım...
ayrıca çocuklu evde o kadar abur cuburun ne işi var? evinize gelenlere de hoşbeş ikram etmeyiverin, misafirleriniz çocuğunuzun sağlığından daha mı kıymetli?

Daha temin oğlum benden gizli 4 paket eti hoşbeş yemiş :47: inanamıyorum ya tam 4 paket. hep saklarım şu abur cuburları. sadece izin verdiğimde yedirtirim. sebzeliğin en üstüne bezin altına saklamıştım ama nasıl yaptıysa bulmuş yemiş. arada yapar böğle. yemeği beklemez gizlice yer. bende hep sakladığım yerleri değiştiriyorum. off.. napıcaz kızlar şimdi kilo almasından korkuyorum. elimden gelse kusturucam ama yapamam şimdi bunu oğluma daha 9 yaşında. kalori deposu o abur cuburlar :47: paketin üstünde yazıyor bir paket 500 kalori diye :47: yaşına göre çok fazla kalori aldı şimdi. birazdanda yemek yicez. zaten açım anne açım diye başımı ütülüyo. kilosu normal ama işte şişmanlar diye korkuyorum. aslında yapçak bir şey yok artık yemiş ama işte ne yapıyım sizce kızlar ya :26:

Arkadaşım abartma.Çocuğunuz beslenme alışkanlığını doğru kazanmışsa bunu bir çocuk kaçamağı olarak düşünün.
Kusturmakta ne.Altı üstü goflet yemiş.
Atom bombası yemiş gibi davranmayın.

Son düzenleme:
ya benmi yanlış anladım, bu çocuk sanki çamaşır suyu içmiş gibi lanse etmişsiniz..nedemek kusturacam falan yaa..:53:
hayretler içerisindeyim..çocuk bu yaa, onun aldığı kilodan ne olcak...kilo alır diye korkuyorum demişsiniz...çok garip gerçekten çok şaşırdım...sanki çocuğun midesinde ömür boyu kalacakmış gibi davranıyorsunuz...allah dert vermesin ne diyim...

Son düzenleme:
bende arife gecesi şeker paketinin yarısını yerdim
karnım bile ağrımazdı :)))
çocuk olmak başka bişey,üzülmeyin birşey olmaz

Ne kadar sacma yaa.bdv e konu acacak kadar dehset vericiyse ne diye evde stokluyorsunuz ki.benim oglumun alerjisi var mesela tum ambalajli,prezerve olunmus urunlere Ben almam,eve sokmam asla.ayda bir birlikde aliriz ki,cocugun gozu kalmasin onlarda.tabi ki yer cocuk o sonucta.bence sorunu kendinizde arayin

Back
X