• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum benden gizli aburcubur yemiş :/

Bu sekilde gizlediginiz ve yasakladiginiz seyler ona her zaman cazip gelicektir emin olun. Onun yerine gunluk limit koyun ve ya odul yontemini kullanin. Mesela eger yemefini duzenli bir sekilde yersen yemekten sonra bir tane cikolata yeme hakkin olucak gibi. Ilk baslarda zorlansa bile siz karali oldugunuz surece o da bu duruma alisacaktir. O zamana kadar eve fazla sayida abur cubur almamayi deneyin.

Katiliyorum. Madem cok yemesini istemiyorsunuz ya almayin. Ya da saklamak yerine arada kendiniz verin. Yasaklar herzaman tatlidir.

Evet haklısın bacım. yasaklar çiğnenmek içindir demişler. bundan sonra saklamıcam ortada bırakıcam 1 koli komaya girene kadar yesin kereta :1:

eti hoşbeş de yenilmeyecek birşey değil ki canım istedi olsada yesem :56:
insan bir tane yiyince devamı geliyor bende dayanamıyorum :1:

bu arada büyük boy paketlerden mi yemiş küçük boydan mı?

Oglununuz hosbes yemis anladik ama siz ne ictinizde boyle cevap veriyorsunuz onu anlamadim

konu sahibi iyi misin sen? hadi çocuk hoşbeş yedi de senin kafan niye böyle güzel

millet cevap veriyor sen dalga geçiyorsun şaka mısın?

eğer oğlun 4 paket şeyi sen göreden yiyorsa burada çocuğu suçlamak yerine milletle dalga geçmek yerine ben nerede hata yapıyorum diye bir düşün olur mu? kural koymamışsın çocuk yemeklerden önce ya da izin almadan bu tip şeyler yenmeyeceğini bilmiyo demek ki önce bunları öğret istersen.bak fikir veriyoruz sana cididye al.

olaya bak ya,konu açmış dalga geçiyor!

konu sahibi iyi misin sen? hadi çocuk hoşbeş yedi de senin kafan niye böyle güzel

millet cevap veriyor sen dalga geçiyorsun şaka mısın?

eğer oğlun 4 paket şeyi sen göreden yiyorsa burada çocuğu suçlamak yerine milletle dalga geçmek yerine ben nerede hata yapıyorum diye bir düşün olur mu? kural koymamışsın çocuk yemeklerden önce ya da izin almadan bu tip şeyler yenmeyeceğini bilmiyo demek ki önce bunları öğret istersen.bak fikir veriyoruz sana cididye al.

olaya bak ya,konu açmış dalga geçiyor!

Ben burda gerçekten samimi bir şekilde üzüldüğüm şeyi yazıyorum. siz nasıl cevap veriyorsunuz. ne dalgası? dalgada ne demek? dalga denizde olur. estafurullah.. asıl sizin kafanız iyimi?????

Ben burda gerçekten samimi bir şekilde üzüldüğüm şeyi yazıyorum. siz nasıl cevap veriyorsunuz. ne dalgası? dalgada ne demek? dalga denizde olur. estafurullah.. asıl sizin kafanız iyimi?????

vallahi şaka diyorum artık,üzüntünü yansıtma yöntemin çok değişik.haydi selametle iyi akşamlar :3:

Yasaklar cocuklara daha cazip gelir , yemesine izin verseydınız 4 tane paketi birden yemezdi :31:

"vermeye vermeye hırsız edersin, söyleye söyleye arsız edersin"
demiş eskiler.

9 yaşında erkek çocuğu nasıl yasaklanmışsa demek bulunca hepsini birden indirdi mideye
halbuki ortada olsa, doyunca yese iki gün sonra yüzüne bakmayacak o atıştırmalıkların

kusturmak filan ne kadar acı düşünceler. bir anne çocuğuna bunu yaşatmayı neden ve nasıl düşünür
bırakın yahu iki koşar eritir hepsini.

bu kadar takıntılı olmayın
çocuk olması birey olduğu gerçeğini değiştirmiyor
afiyet şeker olsun delikanlıya

bence hastaneye götürün kusturmak işe yaramayabilir yoğun bakımda bişeyciği kalmaz:ssz:

o 4 paket yerken siz nerdeydiniz hemde buyuk paket. valla sizide kiskandim 4 paket yemis hala acim diyomus bende 1 kasik yedirene kadar savas veriyorum

Çocuğunun madem abur cubura karşı zaafı var paket paket doldurmayacaksın eve. Kural koyacaksın, sınır koyacaksın. Yasaklarsan daha cazip gelir. 9 yaşında çocuğun 4 büyük paket gofret yiyip üzerine acıktım demesi de tuhaf geldi :44:

şok oldum ne demek elimden kusturacam.aman yarabbi altı üstü tatlı bişeler yemiş.ne kadar haksızlık yapıyorsunuz çocuğunuza.çok üzücü:26:

Back
X