madem bu kadar önemli sizin için, eve 4 paket alıp koymanızın ve çocuğunuzdan köşe bucak saklamanızın mantığı ne?
bende her anne gibi çocuğumun abur cubur yemesini istemem, bu yüzden eve sokmam...
hele ki çocuk evde bi yerlerde abur cubur saklandığını biliyosa, bu ona işkence gibi bişey....
almak istediğimde beraber gideriz markete, alırız bi paket öyle yani...
oğlunuza afiyet olsun.Daha temin oğlum benden gizli 4 paket eti hoşbeş yemişinanamıyorum ya tam 4 paket. hep saklarım şu abur cuburları. sadece izin verdiğimde yedirtirim. sebzeliğin en üstüne bezin altına saklamıştım ama nasıl yaptıysa bulmuş yemiş. arada yapar böğle. yemeği beklemez gizlice yer. bende hep sakladığım yerleri değiştiriyorum. off.. napıcaz kızlar şimdi kilo almasından korkuyorum. elimden gelse kusturucam ama yapamam şimdi bunu oğluma daha 9 yaşında. kalori deposu o abur cuburlar paketin üstünde yazıyor bir paket 500 kalori diye yaşına göre çok fazla kalori aldı şimdi. birazdanda yemek yicez. zaten açım anne açım diye başımı ütülüyo. kilosu normal ama işte şişmanlar diye korkuyorum. aslında yapçak bir şey yok artık yemiş ama işte ne yapıyım sizce kızlar ya :26:
Böğle değil böyle yazılmalı .
Ayrıca cocuk o daha metebolizması yakar bu kadar abartılacak birşey yok.
Yasaklar her zaman dikkat çeker evladınıza yasak koymak yerine neden yememesi gerektiğini anlatın ödül yöntemini kullanın ..
oglunuza afiyet bal seker olsun yesinde enerji dolsun demek istiyorum...
Allah aşkına ne kadar abartmışsınız böyle... Ne demek kusturacağım. Sanki deterjan içti, zehir yedi. Kilo, kaloriyi aşırı takıntı haline getirmişsiniz..
Çocuk zaten açım diyormuş.. Yemeğini önüne koysaydınız.. He yemek saati gelmediyse çok doyurmayacak ama açlığını bastıracak porsiyonda meyve ya da çerez (fındık, ceviz gibi) verseydiniz.. Aç çocuk tabi ki karnını doyurmak ister. Hele abur cuburu bulmuş hayır dder mi?
Benim çocukluğum bisküvi, cips, çikolata, şeker, çerezlerle geçti.. Hiç de kilo almadım. Yaşıtlarım içinde en zayıftım hep.. Yemek yerine abur cuburu tercih ederdim.. Doğum yapmama rağmen hala çok zayıfım. Kilo, kaloriye takılacağınıza, sağlıksız olmasına takılın.. 9 yaşındaki çocuk hoplar zıplar.. Metabolizması sizin gibi çalışmıyor.
Kusturmayı, kalori hesabını bir kenara bırakın.. 4 paket gofret yiyecek kadar çocuğu aç bırakmayın..
madem bu kadar önemli sizin için, eve 4 paket alıp koymanızın ve çocuğunuzdan köşe bucak saklamanızın mantığı ne?
bende her anne gibi çocuğumun abur cubur yemesini istemem, bu yüzden eve sokmam...
hele ki çocuk evde bi yerlerde abur cubur saklandığını biliyosa, bu ona işkence gibi bişey....
almak istediğimde beraber gideriz markete, alırız bi paket öyle yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?