Oglum beni sevmiyor :(

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
28 aylık bi oğlum var dugdugundan beri hiç ayrılmadım yanından ama beni SEVMIYOR evet beni sevmiyor bunu hissedebiliyorum. Basımı alıp gitmek istiyorum. Nereye olduğu mühim değil.
Babasını seviyor adamı günde 2 3 saat anca görüyor hiçbir ilgi alakası yok bana göre Ama onu seviyor. Bugün her zaman ki gibi tartıştık ve git dedim al oğlunuda git.
Ben eşimi sevmiyorum oda biliyor boşanmak da istiyorum ama o boşanmıyor aklı balı olunca bosayacakmis beni. Mutsuzum umutsuzum. Ben çocuğum için bir süre daha bu adama katlanayim derken oğlum beni sevmiyor.
Babası yokken bana yapışık wc banyo yanlız girdiğimi bilmiyorum ama babası gelince suratıma bakmiyor.
En çok da bu uzuyor beni.ben ne yapacağım. Oğlum için yaşıyorken yaşadıklarıma bakın. Ölmek istiyorum ya ben yaşamaktan yoruldum. Takatim yok hiçbir şeye. :'(

Durumuna gerçekten üzüldüm, Allah yardımcın olsun.
Ama kendin söylemişsin, babası evde değilken sana yapışık. Seni sevmeyen bi bebek neden senin peşinde dolansın onun anneye en çok ihtiyacı olduğu zaman şuan...
Erkek çocuklarda baba algısı çok daha başka oluyo ve babalar genelde çalıştığı için de çocuğun babaya olan ilgisi de özlemi de daha farklı oluyo.
Çünkü sabah gideceğini biliyo, babayla geçireceği vaktin kısıtlı olduğunun bebekte olsa farkında.
Bence sen çok bunalmışsın, o yüzden de minnacık çocuğa karşı alınganlık yapıyosun.
Bi çocuğun heleki o kadarlıkken anneyi sevmeme ihtimali yok, kim ne derse desin.

Oglun seni sevmedigini düsünmüyorum. Bu durumlar genellikle olur zaten. Anne ve cocuk bütün gün birliktesiniz. Cocuk günde sadece 2-3 saat gördügü babasini özlediginden, onunla bir araya gelince, sana ihtiyac duymuyor olabilir.. ama bunu bilincli veya seni sevmediginden yapmiyor.. bu konuda cok yanlis düsünüyorsun.. babasiyla araniz iyi olmadigindan öyle düsünüyorsun büyük ihtimalle.. ama cocugu Sakin karistirmayin böyle seylere...

onu özlediği için olabilir mi?
yahu bir an once psikolojik tedavi görün. bu şekilde oğlunuza da kendinize de verimli olamazsınız.

Back
X