Çocuk Hastalıkları Oğlum buronjit lütfen yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Oğlüm buronjit ne yapmam lazım

• Bebeğim

OY: 0 0,0%
  • Bebeğim

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Cennetim33

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
62
14
34
Arkadaşlar benim oğlum 28 günlükken buronjit başlangıcı dediler. 2 çeşit antibiyotik kullandıkları ventolin kullandıkları buhar verdiler yine geçmedi çocuğun şu an 3 aylık ve halen öksürüyor. Bugünlerde tekrar öksürüğü çuvalmaya başladı. Öldürünce kızarıyor. Çok çaresiz kaldım. Ihlamur, bal zeytin yağı, içirdim. Vücuduna zeytin yağı visk sürdü yine olmadı. Bebeğim gözünün önünde acı çekiyor lütfen yardım edin.

Ne yani burda birisi çıkıp akıl verse uygulayacak mısınız...hem de minicik bir bebeğe...kesinlikle Dr tavsiyelerine uyun ve birinin tedavi sonucunu görmeden yavrusunu Dr Dr gezdirmeyin

Büronjit, öldürmek falan????

Bronşit mi oldu oğlunuz? Eğer öyleyse evde yaptığınız şeyler pek işe yaramaz. Ama doktor tedavisine destek olarak çörek otunu bir çay bardağı suda kaynatıp içirebilirsiniz. Balgam söktürür, ronşlarını temizler.

Balgam 2 ay önce vardi. 1 ay sürdü 3 ayımızda ökürükle geçiyo. Ve bugünlerde tekrarlama ya başlicakmış gibi. Ya dha çok ufak ne yapacağını bilemedim. 4 Dr gösterdim hepsi farklı ilaç ve farklı şeyler söylediler bende evde tedavi edeyim dedim netten araştırıp uyguluyorum ve tekrar balgam olup çuvalacak diye çok korkuyorum. Simdide Dr tavsiyesi olmadan soğuk algınlığı kullanıyorum

Canım ilk önce kendinize çok iyi bir doktor bulun :110: çok zor ama hangi şehirdesiniz istanbulsa doktor tavsiye edebilirim oğlumda da kızımda da vardı bu sene olmadılar çok şükür :nazar:

Buradan alacağınız önerileri küçücük çocuğa uygulamaya kalkmayın lütfen. Birine iyi gelen şey diğerine başka bir etki yapabilir. Sonra bir bakmışsınız yavrunuzu iyi etmeye çalışırken daha başka sorunlara neden olmuşsunuz.

1 yaşından önceki çocuklara bal yedirilmez. öyle 4 doktora gidilmez bir tane iyi çocuk doktoru bulursun verdiği tedaviyi doğru düzgün uygularsın sonra kontrole gidersin o tekrar değerlendirir gerekirse tedaviyi değiştirir. doktorun verdiği tedaviyi beğenmeyip kendin rastgele tedavi başlanmaz ilaçların yan etkileri özellikle bebeklerde dozları çok önemlidir.
Bir de eğer çocukta balgam varsa onu öksürerek atması gerekir zaten. yoksa da grip sonrası bir süre öksürük devam edebilir çocuklarda hele bebeklerde öksürük şurubu kullanılmaz.

Bebeğiniz öksürüyorsa doktora götürün çocuk aciller ilgileniyorlar. Birde götürdüğünüz doktoru iyi seçin bronşite genelde antibiyotik kullanmıyor doktorlar

Arkadaşlar benim oğlum 28 günlükken buronjit başlangıcı dediler. 2 çeşit antibiyotik kullandıkları ventolin kullandıkları buhar verdiler yine geçmedi çocuğun şu an 3 aylık ve halen öksürüyor. Bugünlerde tekrar öksürüğü çuvalmaya başladı. Öldürünce kızarıyor. Çok çaresiz kaldım. Ihlamur, bal zeytin yağı, içirdim. Vücuduna zeytin yağı visk sürdü yine olmadı. Bebeğim gözünün önünde acı çekiyor lütfen yardım edin.
3 aylık bebeğe vicks kullanılmaz,en erken 2 yaş. Lütfen ve lütfen buradan yada başka sitelerden her duyduğunuzu uygulamayın,çok küçük henüz tolere edemez. Doktora götürün ve doktorun tavsiyelerine uyun. Çok geçmiş olsun.

Ablacim cocuga bir bucuk iki yasina kadar bal verilmez ambalajin uzerinde bile yaziyo ayrica ventolin le pulmicort veriyorlar nebulizator makinasiyle bunlardan daha iyi gelicek pek bisi yok cunku cok kucuk duzenli kullandiginizda farkediyo hemen duzeliyo en az bi hafta

Ayrica vick cocugun nefesini keser aman allahim buraya yazan interneten arastirmayida bilir yoksam dalgami geciyosunuz oldurcenizmi cocugu vicks ne ya bir tanidigim bebegine surmus yedi sekiz aylikkrn cocugun solunumu durmus

Bakin doktor un yazmadigi ilaclarin olculerini ayarlayamazsiniz ilaclarin olculerini doktorlar biliyo ayina gore iyi bir doktora goturun olsun bitsin lutfen ilac sakaya gelmez bebeklerin bunyesi cok kucuk igne ucu kadar birsey bile cok etki eder

ay yine mi vicks yahu bebek üstelik. ben büyük halimle alerjik astım nedeniyle hastanelik oldum o vicks yüzünden. alerjik tabanlı bir şey mi acaba... benimde bebekken sürekli bronşit başlangıcı derlermiş. meğerse alerjiymiş...

şimdi doktorun ilaçlarını kullanın. ayrıca evde tüylü oyuncakları ortadan kaldırın. sonra halıyı kaldırın. odasını sık temizleyip havalandırın. toz alın süpürün ama bebek odada olmasın. parfüm vs. kullanmayın. temizlik maddesi kullanmayın. çamaşır yumuşatıcısı kullanmayın. deterjanı kokusuz olanlardan seçin. sadece alerjik çocuklar için değil abartmadan tüm bebeklere yapılması gereken şeyler aslında...

bu havada bende sürekli hastayım. geçer inş. ama bal vs. yedirmeyin. emzirebiliyorsanız emzirin... düzelir inş... çok küçük ne yediriyorsanız doktora danışın...

Arkadaşlar bu adrese kayıt olabilmek için dün akşamdan beri uğraşıyorum. İsatnbul da oturuyorum ve ilk bebeğim. Okumadan paylaşmışım tlf yazınca sözlükten başka anlamlar çıkıyor. Sonuçta anlaşılmıyacak bişey yok. Bitkilerle elimden geldiğince iyileştirmeye çalışacam. Buraya yazma sebebimse arkadaşlardan yardım daha önce bu şekilde bebekleri hastalık geçirmişse bana yardımcı olabileceklerini düşündüm. Bazen ne kadar ilaç kullanırsak kullanalım işe yaramıyor. Ve bağışıklık sistemleri düşüyor ve ilerde daha ciddi hastalıklar ortaya çıkabilir. İlaca azçok tüm anneler gibi karşıyım. Yardımları için şimdiden teşekürler

X