asilemir oğluşuyla kızını bekliyor Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2012 1.438 2 66 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asilemir #1 sevinçle korku arası birsürü karışık duygular yaşıyorum, benim gibi ler varsa yorumlarınızı bekliyorum, ilk duyduğum andan beri allahım nasıl sevgidir bu, çok şükür verdiğin herşey için.
sevinçle korku arası birsürü karışık duygular yaşıyorum, benim gibi ler varsa yorumlarınızı bekliyorum, ilk duyduğum andan beri allahım nasıl sevgidir bu, çok şükür verdiğin herşey için.
fundurtan hayırlısı.. Kayıtlı Üye 10 Kasım 2009 2.527 629 363 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asilemir #2 henüz yaşayamadım ama inşallah birgün bende yaşarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn
asilemir oğluşuyla kızını bekliyor Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2012 1.438 2 66 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asilemir #3 amin canım allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
sedosbilal ben bilmem beyim bilir;)) Kayıtlı Üye 9 Aralık 2010 2.001 10 66 İstanbul 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asilemir #4 asilemir .!.: amin canım allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder; vatana, millate, anne -babasına hayırlı evlat olur sizi hep gururlandırır inşallah
asilemir .!.: amin canım allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder; vatana, millate, anne -babasına hayırlı evlat olur sizi hep gururlandırır inşallah
asilemir oğluşuyla kızını bekliyor Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2012 1.438 2 66 7 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asilemir #5 sedosbilal .!.: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder; vatana, millate, anne -babasına hayırlı evlat olur sizi hep gururlandırır inşallah Genişletmek için tıkla... amin canım, çok sağol, allahım sanada nasip etsin inşallah
sedosbilal .!.: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder; vatana, millate, anne -babasına hayırlı evlat olur sizi hep gururlandırır inşallah Genişletmek için tıkla... amin canım, çok sağol, allahım sanada nasip etsin inşallah