Bence bir uzmana danışmalısınız
Kızgınca yaklaşmak kötü sonuçlara yo açabilir belki
Evvet, işte mantıklı ve BİLİMSEL konuşan biri. Aynılarını söyledim ve katılıyorum.Çok yanlış davranıyorsunuz.çocuğunuzun anal dönemi şu an.haz bölgesi cinsel organ freud a göre.baskılamanız oedipus kımpleksine yol açar ya da başka kişilik bozukluklarına.son derece sevecen vw sabırlı olun.buradan değil bir uzmandan bilgi alın.çocuğunuza sürekli el yıkatırsanız takıntılı bir çocuk yaratabilirsiniz.organıyla oynaması normal.bunu azaltmak için ceza, el yıkatma yerine ilgisini başka bişeye çekin.atıyorum bir oyuncakla oynatın,ona alıştırın yavaştan.asla yapma diye bağırmayın.Zaten yaş üç bu özellik yavaş yavaş kaybolacak
Kapmaz merak etmeyin, siz çocuğu yıkıyor temizliyorsunuz, kimse öyle hastalanmaz.bende bagirmiyorum ama el yikatiyorum sonucta o eli agzina surecek mikrop kapmasin hemde caydirici olsun psikolog yasina bagli diyo ama bana asiri oynuyo gibi geliyo tek bana degil bana gelen arkadaslarimin bile dikkatini cekiyo
Lütfen cinsel organını mikropmuş gibi algılatmayın.görmezden gelin,geçmezse dikkatini yavaştan başka bişeye çekin aşırıysa.ama 0-3 yaş kişiliğin oluşum dönemi.yapacağunız en küçük bir yanlış hareket çocuğunuzyn geleceğini etkilerbende bagirmiyorum ama el yikatiyorum sonucta o eli agzina surecek mikrop kapmasin hemde caydirici olsun psikolog yasina bagli diyo ama bana asiri oynuyo gibi geliyo tek bana degil bana gelen arkadaslarimin bile dikkatini cekiyo
Sen eğer bu davranışına dikkatini çektiysen uzamış artmış olabilir.dikkatini yavaştan başka bişeye çek yaş üç zaten bırakacak az kaldıbende once kesfediyo dedim tepki vermedim ama bu ne uzun kesifmis ne zaman bitecek ben artik aliskanlik oldugunu dusunuyoruM
aliskanlik olmasin diye cozum uretmeye calisiyorumLütfen cinsel organını mikropmuş gibi algılatmayın.görmezden gelin,geçmezse dikkatini yavaştan başka bişeye çekin aşırıysa.ama 0-3 yaş kişiliğin oluşum dönemi.yapacağunız en küçük bir yanlış hareket çocuğunuzyn geleceğini etkiler
Bence bir uzmana danışmalısınız
Kızgınca yaklaşmak kötü sonuçlara yol açabilir belki
Çok yanlış davranıyorsunuz.çocuğunuzun anal dönemi şu an.haz bölgesi cinsel organ freud a göre.baskılamanız oedipus kımpleksine yol açar ya da başka kişilik bozukluklarına.son derece sevecen vw sabırlı olun.buradan değil bir uzmandan bilgi alın.çocuğunuza sürekli el yıkatırsanız takıntılı bir çocuk yaratabilirsiniz.organıyla oynaması normal.bunu azaltmak için ceza, el yıkatma yerine ilgisini başka bişeye çekin.atıyorum bir oyuncakla oynatın,ona alıştırın yavaştan.asla yapma diye bağırmayın.Zaten yaş üç bu özellik yavaş yavaş kaybolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?