Ben 52 yaşında bir anneyim ve 20 yaşında oğlum var. Kız arkadaşı olunca benden saklarmış bunu normal karşıladim küçüklüğünden beri gelişimi yavaştı daha yeni yeni kendine geliyor ama hala vücudu ve kilosu yerinde değil. Bu durum onun psikolojisini etkilemis ama asıl durum daha vahim. İlk sevgilisinden ayrıldığında bana söylemişti ve 3 ay gibi bir sürede atlatmıştı ancak 1 ay önce bitirdiği ilişkisi 15 ay sürmüş bana da sonra anlatıyor gene bunu da saklamış söylememiş. Oğlum çok değişti duygusal, aklı selim, efendi çocuk gitti yerine çıkarcı, duygusuz, herkese küfür eden sinirli biri geldi. Ayrıldıktan sonra hiçbir şey yememeye başladı yalnizca bazen iki öğün bir tabak yemek yiyor, her gün beddua ediyor, kimsenin fikrine ihtiyacım yok diyor kimseye acımayacağım sadece kendi çıkarımı düsüneceğim dedi. Doktora gitmeyi reddediyor napacağımı bilmiyorum. Kızlara karsı değil ama aşka karsı kin beslemeye başlamış ben kızlarla sadece ancak yatarım diye benim yüzüme söylüyor ona kızıyorum bir iki gün iyi oluyor sonra yine kendi kendine ağladiğını görüyorum travma etkisi yaratti. Babasina söyleyemiyorum ters anlar böyle şeyleri yanımızda değil bir süredir işe gitti şehir dışına. Lütfen aklı selim şekilde ne yapmam gerektiği hakkında fikir verir misiniz? Biz de gençliğimizde sevdik üzüldük ama bu hale hiç gelmedik bu yeni nesile ne oluyor hasta gibi oldu oğlum