oglum cok hareketli

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Slm Kizlarrr
34 haftalik hamileyim bu aylarda bebegin hareketleri azalir deniyor.

ama bnm oglum hic durmuyor hep kasiklarimda oynuyor acaba bu iyi bsy mi yoksa kotu bsymi bi bilginiz varmi.

oglum 2kg 300g bu arada ve belim cok agriyor kipirdadikca dahada agriyor

Cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

yavas yavas asagi inmek icin hareketleniyor olabilir dert ediyorsaniz bi gorunun doktorunuza.
ama neguzel iste hareket etsin yavru benim oglum da fosur fosur uyurdu karnimda,hep karnimdayken videosunu cekmek istemisimdir ama hareket ettigi ani yakalamak cok zordu sizde videosunu cekmeyi deneyin bebeginizin,harika bi duygu olmali

tatlım benim de 31. haftada gece uyutmadığı oluyor sıpacığın.. geçen gittiğimde sormuştum doktora hareketli bebek iyidir sağlıklıdır dedi.. asıl hareketsizden korkcaksın..
bende de bel, sırt ağrıları var ağır geliyor tabi kuzular.. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bunlar güzel ağrılar :)

Video cekmeyi bende denedim ozaman inat ediyor kipirdamiyor. Inatci oglum. Coooook gzl duygu ama uyurken uykumdan uyartiyor simdiden alistiriyor beni sanirim

Aminnnn tabi onlar saglikli olsunlarda herseye raziyiz biz...Allah hepimizi bir nefestw kurtarsin Insallah birbirimize dua edelim...

bn daha hissetmiyorm ama bizimkide ultrason da fır dönüyor doktor zor ölçüm yapıyor hissetmeye başlaynca way halime :)))

18 haftalıgız henüz ama merakla bekliyorz hareketlerini siz nezman hissetmeye başladınız

Benim ilk hamileligim ben 22.haftada fln hissetim 20.haftalardada vardi ama cok hafif kalp atisi gibiydi. Ilk hissetigimde okadar duygulandimki cok gzl bi duygu. Allah herkese nasip etsin Insallah.
Seninki simdiden boyleyse bnm ogln gibi olcak buyuk ihtimal benimki sabah basliyor aksam 7deye kadar sonra uyuyor galiba

benmde ilk cnm o yüzden normal diyo doktorda.alanda cok geniş değil napıyo orda acaba kıpır kıpır : )) simdiden alıştırıyor annesini yaramaz.ben çalışıyorm bide artık ne olur halim bilmem.acaba gazlı mı olur hareketli bebekler ?

Ya halk arasinda cok oyle soylentiler yok hareketli bebek gazli olurmus erkek cocuklarda cok gazli olurmus bence o bebege bagli.. ayy dogsun artik okadar sabirsizlaniyorum ki gazli olsun hic uyumam gece ama gelsin artik

Ya halk arasinda cok oyle soylentiler yok hareketli bebek gazli olurmus erkek cocuklarda cok gazli olurmus bence o bebege bagli.. ayy dogsun artik okadar sabirsizlaniyorum ki gazli olsun hic uyumam gece ama gelsin artik
pazar günü bi akrabamza gittim bebek görmeye 3 saat oturdm ve o bebek en fazla 20 dk susmuştur gazlıymış allahm kimseye vermesin öyle bişey resmen benmde ağlayasım geldi neler yapıyo kız ama cok zor gerçekten gözüm korktu walla : ))))

Tabiki cok zordur ya inanirim ama dedigim gibi ben oldu bitti cok sabirsiz bir insanim beklemeyi hic sevmem :)
Hamile oldugumu ogrendim esime dedimki yaaa askim daha 8ay var nsl gecicek diye gun sayiyordum bugunde saydim tahmini dogum termini tutarsa 46 gunum kaldi ALLAH izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…