OĞLUM ÇOK KÖTÜ.

Birinin gözü gibi baktığı köpeğini çalıp satmak isteyen biri kimin çocuğu olursa olsun hapse girmeli ya. Zavallı köpek, nasıl korkmuştur :KK43:
Bugün ıslah olmazsa yarın daha çok para kazanmak için çocuk da kaçırır kadın da satar. Ortak olmayın suçuna,kimseye de şikayetini çekin demeyin. Yaptığının cezasını çekmeyi bilsin. Suçlu olan sen degilsin ki sana kızsın.
İçeride ayık kafayla bol bol düşünür,en sonunda hak verir annesine.
Merak etme

bir delikanlı tanıdım arkadaş çevresinden kopsun diye ailece şehir değiştirmişler vs yine de ne bağımlılığından, ne suç işlemekten vazgeçiremediler.
Gittiği her yerde uyuşturucu satıcısı da buldu, kullanan arkadaş çevresi de buldu
Daha önce de sanırım nice'in konusuna yazmıştım. Benim eski sevgilimi annesi esrardan uzak dursun diye uzak şehre memlekete göndermiş. Çocuk gittiği gibi otogarda tinerci kılıklı birini görüp torbacisini sormuş, orada bulunduğu sürece oradan tedarik etmiş .
Zevk için uyuşturucu kullanan insan asla bırakmaz. Hamile de kalsa bırakmaz, Saglik sorunu yaşasa da bırakmaz. Parasız kalsa gider tiner koklar yine kafayı bulur.
aileler de çırpınıyor çocuğum bıraksın diye ama beyhude çaba...
Umarım bir gün kendi isteğiyle bırakmaya karar verir.
Yoksa zor...

Saçma sapan şeyleri dert edinenler okusun şu konuyu . Allah kimseyi sevdikleri özellikle de evladı ile imtihan etmesin 🥺
Çıktıktan sonra bir şekilde ikna edecek kimse yok mu tedavi için ? Bu tarz illet şeyleri, maalesef kişi kendi istemedikten sonra bırakamıyor 🥺 çok üzüldüm ne yazayım bilemedim.
Allah evlatlarımızı iyi insanlar ile karşılaştırsın size de güç kuvvet versin.
Umarım bir an önce feraha kavuşursunuz 🍀

Birinin gözü gibi baktığı köpeğini çalıp satmak isteyen biri kimin çocuğu olursa olsun hapse girmeli ya. Zavallı köpek, nasıl korkmuştur :KK43:
Bugün ıslah olmazsa yarın daha çok para kazanmak için çocuk da kaçırır kadın da satar. Ortak olmayın suçuna,kimseye de şikayetini çekin demeyin. Yaptığının cezasını çekmeyi bilsin. Suçlu olan sen degilsin ki sana kızsın.
İçeride ayık kafayla bol bol düşünür,en sonunda hak verir annesine.
Merak etme
Ah keşke öyle olsa ama bağımlılar ve bazı suçları işleyenler ders çıkarmıyor, aksine daha da kötüye gidiyor, cezasını kesinlikle çekmeli çünkü suçu affetmek, ailesi tarafından yaptıklarının örtbas edilmesi daha bir cesaretlendiriyor ama çocuk içerideyken, çıkınca akıllanmış olacak iyimserliğine de kapılmamak gerekiyor çünkü öyle olmuyor, bu çocuğun acilen kesin bir şekilde kurtulacağı tedavi yöntemini ve bu tedaviyi uygulayacak destekleyecek kişileri bulmak lazım.

Çıkınca var olan arkadaş çevresine suçlu arkadaş çevresi de eklenecek ve ne yazık ki onlar da hiç tekin kişiler olmuyor:(

bu ülkede amatemde buluyorlar da hapiste mi bulamayacaklar?
bilemedim iki ucu bklu değnek.
size yazmıştı bir arkadaş hastane ismi de vermişti hatta oraya yatırın biz öyle kurtardık falan diye.
canınızı acıtmak istemiyorum ama hep kendi kendinize halletmeye çalıştınız bıraktı dediniz arkadaşına güvendiniz. size taşınmanız bir işe yaramaz da denildi/dedik.
bence eski konunularınızdan o dediğim üyenin mesajını bulun o hastaneye yatırın.
Şu mesajın nesini beğenmiyorlar hayret ediyorum.

Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgeçirmek için.gece sokaklarda gezmekten, her gün nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır süt içirmediğim evladım bonzai içiyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gün eski semte gidiyor.

2 ay önce köpek çalmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri çektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını görüyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı çalıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL için bni 10 kez arayıp ulaşamadığı için almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı çekip kaçan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu çalıyor. Bekçiler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına çıktı, diğer davası olduğu için tutuklu yargılanacak. Mahkeme gününe kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri çekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden ölyrm ztn çekmeyin çıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle görüşmek istemedi.
Karşı tarafa geri çek desem çeker.... Ama oğlum çıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kötülerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup çözüyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın çek cezanı. Çünkü bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri çekerlerse şikayeti hmn çıkar. Çekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri çekersede çıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gün sokaklarda diye banyoda düşüp ağlayan anne, dün kelepçeli oğluna hiç ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gösterin.

Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn çıkması için karşı tarafı ikna etmeye çalışuyor.bende izin vermediğim için oğlumun kulağına gidecek ve ben kötü olucam. Babayı hiç sormayın, umurunda değil.
Allah yardımcınız olsun oğlunuzu ikna edip psikolojik tedaviye başlatın ilk önce sonra madde için de tedavi olsun. Kadın olmak o kadar zor ki üzgünüm ama burada sadece size acıdım.

Daha önce de sanırım nice'in konusuna yazmıştım. Benim eski sevgilimi annesi esrardan uzak dursun diye uzak şehre memlekete göndermiş. Çocuk gittiği gibi otogarda tinerci kılıklı birini görüp torbacisini sormuş, orada bulunduğu sürece oradan tedarik etmiş .
Zevk için uyuşturucu kullanan insan asla bırakmaz. Hamile de kalsa bırakmaz, Saglik sorunu yaşasa da bırakmaz. Parasız kalsa gider tiner koklar yine kafayı bulur.
aileler de çırpınıyor çocuğum bıraksın diye ama beyhude çaba...
Umarım bir gün kendi isteğiyle bırakmaya karar verir.
Yoksa zor...
:(
Şehir şehir gezmek hiç bir işe yaramıyor, benim bahsettiğim delikanlıda kurtulmak isteyen biri değil, aksine seviyor bu yaşam tarzını, maalesef onun annesi çocuğunu sarıp sarmalar suçlarını örterse düzelir sandı ki çok büyük hata, çocuk ailesi tarafından korundukça daha büyük bir suça battı, her içeri girip çıkmasında türlü türlü insanlar sardı çevresini, erken zamanda kurtuldu kurtuldu kurtulamadı sonu daha beter oluyor maalesef:(
Bir tanıdık neredeyse çocukluğunu diyeyim cezaevlerinde geçirdi, zira ilk içeri girdiğinde 18'inde bile yoktu, suç işleye işleye senelerce yattı, çıktığında 45 yaşındaydı şimdi hala devam ediyor mu bilmiyorum ama hayatının ellerinden akıp gitmesine izin verdi gerçekten yazık oluyor.

Ben hallederim, ben yaparım, ben kurtarırım dediğiniz için bir ileri iki geri ilerliyorsunuz.
Oğlunuzun yatarak tedavi alması gerekiyor. Hastaneyse hastane, rehabilitasyon merkezi ise orası. Yok taşındık, yok mahalle, şehir değiştirdik... bunlar işe yaramaz. Uyuşturucu a şehrinde var da b şehrinde yok mu?
Neden yatırmıyorsunuz anlamıyorum.
Adım adım yaptığı suçlar büyüyor farkındaysanız, kapkaça da başlayabilir, birisini öldürebilir de. O zaman ne yapacaksınız?

Yaşadığınız şeyler çok zormuş. Uyuşturucudan nefret ederim kullanan insandan da kaçarım. Çocuğunuzu siz tanıyorsunuz içeride kalması ona ders verir mi yoksa çıkınca daha mı kötü olur bunu kestirmek zor. Size verebileceğim tavsiye uzman eşliğinde tedavi ve terapi. Kendi de istemeli. Onun gözünden bakınca bir şeylerin eksikliğini kaybını hissetmiş ve yerini bağımlılıkla doldurmuş. Bağımlılığın yerini ona iyi gelecek başka şeylerle doldurması gerek. Misal veriyorum ortam değişikliği ve ona bağımlılığın yerini değiştirmesinde yardımcı bir topluluk iyi gelebilir. Çevre ve insan yardım grupları gibi. Tabi önce kendi istemeli ve tedavisini olmalı. Siz dışında ona kendini bir yere ait hissettirecek insanlar ve uğraşlar. Eskiden bağımlı olan bir tanıdığımız böyle kurtuldu. Sorumsuz baba, daha çok küçükken dağılan bir aile. Hikaye benzer. İnşallah sonu da aynı olur.

Sizin konularinizi biliyorum ve cok üzülüyorum gercekten cok zpr sinaviniz. Evlat bu çalsa da çırpsa da evlat iste... bilmiyorum belki ıslah olmasi akıllanması icin ceza evi iyi gelebilir ama ceza evlerinin durumlari da belli degil orada maddeye devam da edebilir. Offf Allah bir an once duzluge cikarsin sizi demeye geldim elimden bi bu geliyor. Allaj hic bir anneyi evladiyla sınamasın ya

Ben hallederim, ben yaparım, ben kurtarırım dediğiniz için bir ileri iki geri ilerliyorsunuz.
Oğlunuzun yatarak tedavi alması gerekiyor. Hastaneyse hastane, rehabilitasyon merkezi ise orası. Yok taşındık, yok mahalle, şehir değiştirdik... bunlar işe yaramaz. Uyuşturucu a şehrinde var da b şehrinde yok mu?
Neden yatırmıyorsunuz anlamıyorum.
Adım adım yaptığı suçlar büyüyor farkındaysanız, kapkaça da başlayabilir, birisini öldürebilir de. O zaman ne yapacaksınız?
18 yaşını geçmiş bir birey olduğu için kendisi istemediği sürece hastaneye yatırılamaz malesef :(

Kuçükken her dediğini yaptigınız için bu hale gelmişti oglunuz hatirladım. İçeri öyle iyi bir yer değil. Uy ama insanlık adına içerde kalması daha iyi olur. Yakinda parkta bahcede birini gasp edip bicaklar oldurür bu zira.

Üşenmeyip eski konularınıza baktım. Yaşadıklarınız gerçekten zor şeyler.Allah hiç bir anne babaya yaşatmasın bu durumu. Çocuklarınız dahil evinizdeki herkes ayrı problemler çıkarmış. Uzaktan davulun sesi hoş gelir demeyin ama sizi de eleştireceğim. Belki boşanma aşamasında olan, eşiyle benzer problemleri yaşayan birilerine örnek olur.

Aldatma olayları patlak verdikten sonra çocuklarınız ebeveynsiz başı boş kalmış. Kendinizi aylarca yatağa, eve hapsetmişsiniz. Eşinizde yeni heyecanların peşine düşmüş. Sorunlu bir ev, bitmeyen olaylar, bunalımda ve intikam hırsı bürümüş anne elinde zaten yaşı itibariyle tehlikeye açık olan çocuklar sahipsiz kalmış. Sizi aldatan adamla inatla 1,5 sene aynı huzursuz ortamda yaşamaya mahkum edilmiş çocuklar. Keşke olay ilk patlak verdiğinde uzaklaşsaydınız herşeyden, çekip alsaydınız çocuklarınızı. O huzursuzluğu, karmaşayı, mutsuzluğunuzu onlara dibine kadar hissettirmeden huzurlu bir yuva kursaydınız onlara.
Amacım sizi üzmek değil inanın, ama bütün forumlarınızda derdinizi anlatmaktan öteye gitmemişsiniz. Uyarıları ve yol göstermeleri yok saymışsınız.
Bu forumda bile şikayetin geri çekilmesini engellersem oğlum bana düşman olursa diye yazmışsınız. Sizce şu gidişattan daha kötü bir durum mu bu?
Sık sık ziyaretine gidin, sevginizi/özleminizi söyleyin, onu bu yoldan kurtarmak için elinizden ne gelirse yapacağınızı anlatın. Olayın sizin müdahelenizle çözülmeyeceğini arkadaşının kendi safına çekmek için dolduruşa getirdiğini anlatın. Doğru olmasa da kulağına kar suyunu kaçırın.
Oradan çıkınca yapacaklarınızla ilgili hayal kurun, belki orada sizi bu kadar üzdüğü için vicdan yapar. Geleceğini dahada mahvedeceğini düşünür toparlanma yoluna gider. Bir ihtimal ama neden olmasın? Zaten şu saatten sonra elinizden daha fazlası gelmez hiç değilse hiç bir şey yapmamış olmazsınız.

Son düzenleme:
18 yaşını geçmiş bir birey olduğu için kendisi istemediği sürece hastaneye yatırılamaz malesef :KK43:
Zorunlu yatış diye bir şey var, uyuşturucu madde olduğu için rızaya kalacak olsa kaç kişi yatar ki?
Hekim onayı ile oluyor sanırım zorunlu yatış.

Zorunlu yatış diye bir şey var, uyuşturucu madde olduğu için rızaya kalacak olsa kaç kişi yatar ki?
Hekim onayı ile oluyor sanırım zorunlu yatış.
Açıkçası bilmiyordum türkiyede böyle bişey olduğunu şimdi siz söyleyince araştırdım evet varmış ama, kendi kararlarını veremediğine dair psikiyatrik rapor gerekiyormuş ya da eğer madde etkisinde herhangi bir suç işlediyse emniyet alıkoyup yatırabiliyormuş anladığım kadarıyla. Yine de o sürece geçebilmek biraz zor olabilir.. Bir de gönülsüz tedavilerden sonra maddeye geri dönüş sorunundan dolayı tercih edilmiyor anladığım kadarıyla.

Hastaneye yatmayı kabul etmesi şartıyla şikayeti cektirseniz ?
Babası nerde cocuk sadece sizin değil ya o da ilgilensin
Ama boşanıyor annenin üstü her seyi atınca daha kolay değil mi ?
Allah yardımcınız olsun umarım düzelir çok çok üzüldüm

nice1985 nice1985 çok üzüldüm. Geçen bir konuda da konuşmuştuk, demek daha da kötüye gitti. Oğlunu alıp başka bir yerde hayata başlayamaz mısın veya bir hastaneye yatıramaz mısın?
Çok üzüldüm tekrar çok geçmiş olsun, Allah en yakın zamanda bu illetten kurtarsın. 3-5 ay içeride yatmak akıllandırır inşallah🙏🏻

Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgeçirmek için.gece sokaklarda gezmekten, her gün nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır süt içirmediğim evladım bonzai içiyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gün eski semte gidiyor.

2 ay önce köpek çalmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri çektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını görüyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı çalıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL için bni 10 kez arayıp ulaşamadığı için almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı çekip kaçan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu çalıyor. Bekçiler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına çıktı, diğer davası olduğu için tutuklu yargılanacak. Mahkeme gününe kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri çekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden ölyrm ztn çekmeyin çıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle görüşmek istemedi.
Karşı tarafa geri çek desem çeker.... Ama oğlum çıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kötülerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup çözüyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın çek cezanı. Çünkü bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri çekerlerse şikayeti hmn çıkar. Çekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri çekersede çıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gün sokaklarda diye banyoda düşüp ağlayan anne, dün kelepçeli oğluna hiç ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gösterin.

Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn çıkması için karşı tarafı ikna etmeye çalışuyor.bende izin vermediğim için oğlumun kulağına gidecek ve ben kötü olucam. Babayı hiç sormayın, umurunda değil.
çok üzüldüm. Sanırım kötü bir eş ilişkisinin arasında kaybolan bir hayat. Allah yardımcınız olsun. İnşallah evladını kurtarırsın pisliklerden

Back
X