hiç üzülme bence bak biz o kadar uğraşıyoruz olmuyor.büyütürsün ikisinide.yüce rabbim biliyor da veriyordur.sakın kıyma ona ve üzülme.allah yardım eder hiçbir kulunu darda bırakmaz.valla ben bir doğurayım hemen ikincisinide yaparım çünkü böyle beklemek daha zor.üzme kendini ve çocuklarınla hayatın tadını çıkarmaya bak
hayirli olsun canim allah uzun omurler versin saglikla alirsin kucagina insallah hem ne guzel yaslari yakin birlikte buyurler ohhh misssskaydirigubbakcemile2
Bence de hiç üzülme emin ol ikisinide rahatlıkla büyütürsün sakın aldırmayı aklında bile geçirme çünkü çocuk sahibi olmak isteyeno kadar çok kişi var ki.. Benim ablam dokuz yıllık evlli ve çocukları olmuyor :1no2: Çocukları olması için ne kadar uğraştıklarını ben biliyorum. Allah çocuklarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım :Saruboceq:
Cnm ama korunmadıĞınız ıÇın bence pek ÜzÜlme duruma
allah Önce tedbırınızı alın takdırını bana bırakın dıyor.
En azından allah bı evlat daha vermıŞ sevınmelısın bence doĞuma kadar ılkıde 2 yaŞına gelecek rabbım hayırlısını nasıp etsın
9 aydır hamile kalabilmek içn uğraşıyorum sonunda sorun eşimde çıktı ve ben şuan anne olabilecekmiyim onu bile bilmiyorum...
sizde tedavi süreci yaşamışsınız,Rabbime şükredin!..size anne diye seslenecek iki yavrunuz olacak..Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?