Oğlum ekin erken geliyor???

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
44
Merhaba kızlar. Oğlum ekin bir süpriz yaptı. Sancılar başlayınca apar topar hastaneye geldik. Bir iki saat içinde sezeryana alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin. 2 hafta erken geliyor şu an 37+6 yım. Ciğer sorunu olmaz di mi iğne de yapıldı zaten.

Korkma 36 dan sonra sorun yok. Allahin izniyle birkac saat sonra yavruna kavusuyorsun allah kolaylik versin

Evet doktor 2 gündür nst'ye alıyor. Orada çıkıyor sancılar. Hatta bazılarını hissetmiyordum ama bugünkiler hissedilmeyecek gibi değil. Az kaldı 1 saate kalmaz giriyorum sezeryana inşallah.... Teşekkür ederim

cnm hamilelik takvimin hala duruyo. sezeryan olmadın mı acaba. inşallah sen de bebeğin de iyisinizdir

Merhaba kızlar.... Teşekkürler herkese. Evet 27 haziranda sezeryanla aldım kucağıma ekinimi. İkimiz de iyiyiz çok şükür . Hatta bugün sünnetimizi bile olduk. Pipi ucu yapışıkmış isabet oldu. İyi ki yaptırmışız. Şimdi çok iyi. Darısı diğer hamişlerin başına... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi. :)

Merhaba kızlar.... Teşekkürler herkese. Evet 27 haziranda sezeryanla aldım kucağıma ekinimi. İkimiz de iyiyiz çok şükür . Hatta bugün sünnetimizi bile olduk. Pipi ucu yapışıkmış isabet oldu. İyi ki yaptırmışız. Şimdi çok iyi. Darısı diğer hamişlerin başına... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi. :)
merhaba abla çok sevindim hadi bakalım erkek oldu paşamız :KK66:
inşallah daha var bana ama :)

X