Merhaba kızlar. Oğlum ekin bir süpriz yaptı. Sancılar başlayınca apar topar hastaneye geldik. Bir iki saat içinde sezeryana alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin. 2 hafta erken geliyor şu an 37+6 yım. Ciğer sorunu olmaz di mi iğne de yapıldı zaten.
Evet doktor 2 gündür nst'ye alıyor. Orada çıkıyor sancılar. Hatta bazılarını hissetmiyordum ama bugünkiler hissedilmeyecek gibi değil. Az kaldı 1 saate kalmaz giriyorum sezeryana inşallah.... Teşekkür ederim
Merhaba kızlar.... Teşekkürler herkese. Evet 27 haziranda sezeryanla aldım kucağıma ekinimi. İkimiz de iyiyiz çok şükür . Hatta bugün sünnetimizi bile olduk. Pipi ucu yapışıkmış isabet oldu. İyi ki yaptırmışız. Şimdi çok iyi. Darısı diğer hamişlerin başına... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi. :)
Merhaba kızlar.... Teşekkürler herkese. Evet 27 haziranda sezeryanla aldım kucağıma ekinimi. İkimiz de iyiyiz çok şükür . Hatta bugün sünnetimizi bile olduk. Pipi ucu yapışıkmış isabet oldu. İyi ki yaptırmışız. Şimdi çok iyi. Darısı diğer hamişlerin başına... Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi. :)