İçiyor olabilir bu yönteme başvurduysa. Bence gözlemleyin.Sigara içmiyor ki, yani en azından ben öyle biliyorum.Allah korusun.Teşekkür ederim yorumunuzaQUEENofTURKEY
sigaraya başlamadan elektroniğini neden almak istesin ki?Sigara içmiyor ki, yani en azından ben öyle biliyorum.Allah korusun.Teşekkür ederim yorumunuzaQUEENofTURKEY
sigaraya başlamadan elektroniğini neden almak istesin ki?
ondan emin olun bence.
Birkaç ay önce amcası yanında içti.İşte meyve aromalı falanmış.Ondan özenti yapmış olduğunu düşünüyorumİçiyor olabilir bu yöntem başvurduysa. Bence gözlemleyin.
İnşallah canımmmm, evet değil mi? Öyle yapabilirim aslında.Rabbim korusun evlatlarımızı. Çok teşekkür ederimİnşallah kullanmıyorlardır ama sosyal ortamda o kadar reklamı oldu ki özenip almak isteyebilir.Meraklanmıştır nargile gibi zannetmiş olabilir.Karşınıza alıp farkettirmeden sanki sosyal medyadan sizin görrdüğünüzü ve bu tur şeylerin de sigara kadar zaralı oldugu konusunu açıp konusabilirsiniz.
Anlayamazsın elektronik sigarayı maddiyat, koku ve anlamamanız için istiyordur.Yani içse ben muhakkak anlarım gibi geliyor
Asla getirmezdim canım.Şok oldum okuyunca.Hayatta en çok sakındığım şeylerdir kötü alışkanlıklar.İnşallah sadece merak ediyordurAnlayamazsın elektronik sigarayı maddiyat, koku ve anlamamanız için istiyordur.
Siz dikkatli olun anneler ve babalar çocuklarının her hareketinden her şeyi anlayabileceklerini sanarlar ama aslında öyle değildir.
Bak çocuğun elektronik sigara alma kapasitesinde ve düşüncesinde sen bunu aklına getirir miydin?
Malesef baslamis sigaraya elektronik sigarayi kullannlar ya sigarayi birakmak isteyenler yada kokusu yok diye basvuranlardr. Simdi biraktirdnz biraktrdiniz 15_16 yaslatda katiyen birakmazlarAsla getirmezdim canım.Şok oldum okuyunca.Hayatta en çok sakındığım şeylerdir kötü alışkanlıklar.İnşallah sadece merak ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?