Oğlum ellerimden kayıp gidiyor

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba oğlum 5 yaşında ve bana ve babasına düşman gibi. Vuruyor sövüyor asla söz dinlemiyor.
Durmuyor sürekli bağırıyor. Kendini sevdirmeyi de bıraktı.
Eşimle aramız bir süredir çok kötü. Aramızda ilişki yok denebilir konuşirsak da birbirimiza tahammülsüzüz. Oğlumla çok iyiydik ama artık bana da kötü davranıyor.. çok üzülüyoruz

Merhaba oğlum 5 yaşında ve bana ve babasına düşman gibi. Vuruyor sövüyor asla söz dinlemiyor.
Eşimle aramız bir süredir çok kötü. Aramızda ilişki yok denebilir konuşirsak da birbirimiza tahammülsüzüz. Oğlumla çok iyiydik ama artık bana da kötü davranıyor.. çok üzülüyoruz
Anne baba arasındaki ilişki de muhakkak çocuğun davranışlarını etkiliyordur. Çocuk psikoloğundan yardım almalısınız.

Sizin aranız kötüyken oğlunuzun iyi olmasını nasıl bekliyorsunuz? Bir pedagog ile görüşün mutlaka

Çocuklar gerginliği hisseder ve sünger gibi emerler. Uzmanla görüşün. Hem çocuk için hem eşinizle olan ilişkiniz için.

Kırıcı olmak istemiyorum ama elimden kayıyor isyanına kadar hiç emare göstermiyor mu bu çocuk. Niye hemen bir uzmana götürmüyorsunuz? Psikolog, pedagog niye öcü gibi geliyor annelere anlamıyorum. Eşinizle tahammülsüzseniz ayrılın, o yavrucağa daha büyük kötülük yaptığınızın farkında değil misiniz? Sizi taklit ediyor, o da size karşı tahammülsüz hale gelmiş.

Çocuklar Anne babanın yansımasıdır aslında.Sizden gördüğü davranışları aynen alır. Lütfen bir uzmana götürün. Çocuğun iletişimi "Saldırganlık" olmuş.Kendini bu yolla ifade ediyor. Bu arada kontrolsüz tablet telefon vermeyin orda gördüğü izlediği şiddet ve kötü görüntülerden olumsuz etkilenir.

Illa cocuk yapmak zorundaymissiniz gibi dogurup durmayin huzurlu bi yuva veremeyecekseniz ya. Bi insan neden hayata öfkeli olur. Sevgisizlikten. Sevgisiz ortamda büyümekten. Kendinize ceki duzen verecekseniz daha bes yasinda zapdedemioken ergenlikte kim bilir ne hale gelir o çocuk.

İletişim yöntemlerimizi anne babamızdan öğreniyoruz. Herkes pedagogla görüşün demiş ama asıl sizin ve eşinizin yardıma ihtiyacı var. Armağan Çağlayan ın youtube kanalı var: 196sekiz. Anamnesis bölümünde psikologlarla söyleşi yapıyor. Vaka anlatılıyor. Oradaki söyleşilerin yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Back
X