Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar oğlumda bugün sabahtan beri bir kırgınlık vardı akşam üstü iyice gözleri kapanmaya başladı şimdi ateşide var biraz sürekli uyuyor ,antibiyotik vermek istemiyorum neyapabilirim daha kötü olmadan,bildiğiniz etkili yöntemler varmı ?
arkadaşım bize dr burnunun açık olmasına dikkat edin demişti..burun spreyi yada damlası varsa deniz suyu gibi..iyi olur..paranox fitil ateş için kullanabilirsin..başına nemli mendil koyabilirsin..üzerini çok örtme..
Benimde 3,5 yaşındaki kuzenim hasta yoğun bakımda durumu çok ağırbence siz çocuğunuzu bi doktora gösterin Allah bütün hastalara şifa versin
Benimde 3,5 yaşındaki kuzenim hasta yoğun bakımda durumu çok ağırbence siz çocuğunuzu bi doktora gösterin Allah bütün hastalara şifa versin
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah arkadaşım
Tüm yavrularımıza ve hastalara((
Üşüyorsa ateşi daha da yükselecek demektir.
Yarın doktora gösterin erkenden.
Eğer gerekiyorsa antibiyotik verir arkadaşım.
Bu gece uyku yok size.
Ilık kompres yapın ateş yükseldikçe.
Umarım çabuk atlatırsınız.
Oncelikle gecmis olsun, oglunuzu kac yasinda bilemiyorum ama atesi Yuksek veya yukseliyorsa en etkili method ilik(soguga yakin)dus aldirmak. Biliyorum hicte kolay olmayacak ama 20 dakika bu dusu uygulayin ozelllikle basina ve eklem yerlerine (koltuk altina vs) atesi kontrol altinda tutarsaniz gerisi cokta önemli deil ama mutlaka cocuk doktorunuzla en kisa zamanda gorusun her atesin sebebi birbirinden farklidir. Soguk alginligi icinde meyve/ meyve suyu yaninda yasina göre bir agri kesici verin ve dinlenmesini saglayin. Tekrar gecmis olsun.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah arkadaşım
Tüm yavrularımıza ve hastalara((
öle kafadn bişi vermesnızde drye götursenız geçmiş olsun
geçmiş olsun bu aralar salgın varr,allah şifasını versin
Geçmiş olsun,inşallah kısa sürede iyileşir.
Ateşi çıkarsa,bez veya havlu ıslatıp kısa süre buzlukta bekletin,sonra alnına koyun.
Doktora götürmeden lütfen antibiyotik vermeyin.
amin Allah razı olsun Rabbim bütün hastalara şifa versin