Bebek Beslenmesi oglum hep süt istiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
Merhaba arkadaşlar oğlum 19 aylık pek yemek yemiyor biberon istiyor sürekli anca tadimlik yiyor kaşıkla istemiyor çorba vs. Seviyor ama ana yemekleri yemiyor ne yapacağım artık herseyi yemesi gerekmiyor mu sizler neler yapıyorsunuz nasıl yediriyorsunuz

Benim oğlum 13 aylık ve ben gunduz biberonu elimin altından kaldırmaya başladım iki kaşık çorba mı içti zırda olsa biberon vermedn uyutuyorum uyandığında mama die ağlıyo ve yemeğinden iki kaşık daha fazla yiyor ve sen ona biberon verdikce kotuluk yapmaya devam edeceksen bnm oğlum biberonu görünce yastığa kafasını koyuyor sadece akşamları verıyorum oda uyku vaktı geldiğini anlıyor.

Ben kizimda biberonu 6 aylikken birakmistim alistirma bardagiyla verdim 18 aya kadar sonra bardaktan icirmeye baslamistim. Yemekleri duzene koyun 3 saatte bir yedirin ve eline bir kitap vererek yada hikaye anlatarak yedirmeye calisin. Bizde yemek dis cikartirken problem oluyordu azi dislerinde ozellikle bayag istah gitmisti.

Back
X