- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.943
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Oğlum şuan 8 yasinda 2. Sınıfa gidiyor.bebek dişleri vardı ama 7 yaşında gelmesi gereken dişlerden 4 tanesi eksik ve hiç gelmeyecek bunun için sürekli kontrole gidiyoruz artık geçici dış vs işlemleri başlayacak bu yaz.
Ama benim sorum oğlum dış problemlerinden dolayı kendini hep eksik hissediyor ve tek çocuk değil 3 cocigum var.
2.de oğlum çok kendine güveni var çok konuşkan falan kendini savunur başına bişey geldiğinden eksiksiz anlatır oda 4 buçuk yaşında...
Benim sorum oğlumun ozguven oluşturmak için ne yapmalıyım bu yaz dişleri önemli ölçüde eksiklik giderilecek .ama çocuk cok sessiz arkadaş ortamı olmayan
Elindeki oyuncağıyla veya parasıyla arkadaş çekmeye çalışan bı çocuk oldu.
Çok dislanmis ve ezik hissediyor kendini bende öyle olduğunu düşünüyorum.
Sorum su ben oğlum için nasıl bı yol izlemeliyim.
ki basaramazsam yaz tatilinden itibaren çocuk psikiyatrisine gitmeyi düşünüyorum ...bunu yaşayan aileler varsa veya bana yardımcı olabileceklerini lütfen yardim edin sizi yordum hakkınızı helal edin.
Ama benim sorum oğlum dış problemlerinden dolayı kendini hep eksik hissediyor ve tek çocuk değil 3 cocigum var.
2.de oğlum çok kendine güveni var çok konuşkan falan kendini savunur başına bişey geldiğinden eksiksiz anlatır oda 4 buçuk yaşında...
Benim sorum oğlumun ozguven oluşturmak için ne yapmalıyım bu yaz dişleri önemli ölçüde eksiklik giderilecek .ama çocuk cok sessiz arkadaş ortamı olmayan
Elindeki oyuncağıyla veya parasıyla arkadaş çekmeye çalışan bı çocuk oldu.
Çok dislanmis ve ezik hissediyor kendini bende öyle olduğunu düşünüyorum.
Sorum su ben oğlum için nasıl bı yol izlemeliyim.
ki basaramazsam yaz tatilinden itibaren çocuk psikiyatrisine gitmeyi düşünüyorum ...bunu yaşayan aileler varsa veya bana yardımcı olabileceklerini lütfen yardim edin sizi yordum hakkınızı helal edin.
Son düzenleme: