oglum icin ne yapmalıyım....

Yok etme cnm ben içimden de olsa sallıyorum bazen lafları özgüven aşılama lazım çocuğa çocuğun bu durumunu öğretmenine de söyledim belki konuyu takip ettiysen okumissindir yukarıda
Öğretmenimiz ne dese beğenirsin
Çocuğa fotokopileri sormuş oda demiş x arkadaşım vermedi
Öğretmen gülerek alaylı bı şekilde çok calskansin ya demiş(benim oğlum okula sırf öğretmeni yüzünden gitmek istemiyor ve sevmiyor)
ilgilenen öğretmen bulmak çok zor maalesef
ama en kötü değiştirin başka sınıfa gtisin onun da başka zorlukları var gerçi
uyum sağlamadır odur budur:( bilemedim..

Ben bu öğretmene çocuğunun özgüveni olmadığını ve dişleri yüzünden kendini kucimsedigini söyledim arkadaşları nin onunla dalga geçmesi yüzünden okula gelmek istemediğini de söyledim ona rağmen cuma günü öğretmeni böyle davranmis

Ben bu öğretmene çocuğunun özgüveni olmadığını ve dişleri yüzünden kendini kucimsedigini söyledim arkadaşları nin onunla dalga geçmesi yüzünden okula gelmek istemediğini de söyledim ona rağmen cuma günü öğretmeni böyle davranmis
bence pzt gidin görüşün siz böyle demişsiniz çocuk çok üzülmüş filan diye..

ilgilenen öğretmen bulmak çok zor maalesef
ama en kötü değiştirin başka sınıfa gtisin onun da başka zorlukları var gerçi
uyum sağlamadır odur budur:KK43: bilemedim..
Oğluma dedim daha iyi okul yeni arkadaşlar var dedim daha güzel anlasirsin yok anne a kaldı bu öğretmen gidecek zaten diyor

bence pzt gidin görüşün siz böyle demişsiniz çocuk çok üzülmüş filan diye..
Öğretmen çok despot biri ve okula hakim biri gerek şikayette de bulunsam müdür ve müdür yardımcıları beni takmaz müdürlerden yaşça büyük ve kanki gibiler hepsi

nereye gitcekmiş yaw
bırakcak mı sınıfı anlamadım
Yok cnm 4 yıl ya şimdiki sisteme göre şuan 2. Sınıf 4 e kadar aynı öğretmen olacak 5 .sınıfta zaten arkadaşlar ve öğretmenler değişecek o yüzden gerek yok diyo ve arkadaşlarını sevdiğini soyluyo

Öğretmen çok despot biri ve okula hakim biri gerek şikayette de bulunsam müdür ve müdür yardımcıları beni takmaz müdürlerden yaşça büyük ve kanki gibiler hepsi
yok kız şikayet etmek yerine öğretmene söyle
hemen şikayet etme bence
baktın hala devam ediyor ancak öyle rehber öğretmene git
baktın rehber öğretmenle görüşmek de işe yaramıyor kadın devam ediyor anca o zaman şikayet et bence...

yok kız şikayet etmek yerine öğretmene söyle
hemen şikayet etme bence
baktın hala devam ediyor ancak öyle rehber öğretmene git
baktın rehber öğretmenle görüşmek de işe yaramıyor kadın devam ediyor anca o zaman şikayet et bence...
Zaten sene sonu geldi artık bı daha ki yılda goruseyim bu konuyu diyorum sene başında çünkü tüm öğrencileri tembihlemis son gün kimsenin annesi gelmesin demiş .(beni mesai dışında telde rahatsız etmeyin diye de uyarmıştı 1. Sınıfın ilk toplantısında tuhaf bı öğretmen ne zaman konuşmaya gitsem yok isim varda yok müsait değilim hep bı bahaneler ayrıca)

Zaten sene sonu geldi artık bı daha ki yılda goruseyim bu konuyu diyorum sene başında çünkü tüm öğrencileri tembihlemis son gün kimsenin annesi gelmesin demiş .(beni mesai dışında telde rahatsız etmeyin diye de uyarmıştı 1. Sınıfın ilk toplantısında tuhaf bı öğretmen ne zaman konuşmaya gitsem yok isim varda yok müsait değilim hep bı bahaneler ayrıca)
oh kadın rahat
kesin emekliliği yaklaşmış gibi hissettim yoksa böyle olamazdı:)

oh kadın rahat
kesin emekliliği yaklaşmış gibi hissettim yoksa böyle olamazdı:)
Aynen öyle emeklilik yaşı dolmuş aslında ve bizim çocuklarımız onun son pgrencileriymis emekli olmamıştım ama sizin çocuklarınızdan sonra olmayı düşünüyorum dedi.(devlet okulu olmasına rağmen seçkin kişilerin çocukları var sinifimizda ve simariklar)çocuklar şımarık olduğu için bilseydim yeni dönemin çocukları böyle hiç baslamazdim bu döneme emekli olurdum dedi

Oğlum şuan 8 yasinda 2. Sınıfa gidiyor.bebek dişleri vardı ama 7 yaşında gelmesi gereken dişlerden 4 tanesi eksik ve hiç gelmeyecek bunun için sürekli kontrole gidiyoruz artık geçici dış vs işlemleri başlayacak bu yaz.
Ama benim sorum oğlum dış problemlerinden dolayı kendini hep eksik hissediyor ve tek çocuk değil 3 cocigum var.
2.de oğlum çok kendine güveni var çok konuşkan falan kendini savunur başına bişey geldiğinden eksiksiz anlatır oda 4 buçuk yaşında...
Benim sorum oğlumun ozguven oluşturmak için ne yapmalıyım bu yaz dişleri önemli ölçüde eksiklik giderilecek .ama çocuk cok sessiz arkadaş ortamı olmayan

Elindeki oyuncağıyla veya parasıyla arkadaş çekmeye çalışan bı çocuk oldu.
Çok dislanmis ve ezik hissediyor kendini bende öyle olduğunu düşünüyorum.
Sorum su ben oğlum için nasıl bı yol izlemeliyim.
ki basaramazsam yaz tatilinden itibaren çocuk psikiyatrisine gitmeyi düşünüyorum ...bunu yaşayan aileler varsa veya bana yardımcı olabileceklerini lütfen yardim edin sizi yordum hakkınızı helal edin.
Egr ulasabilirseniz Facebooktan Adem günese ulasin duymussunuzdur kesin pedagog bence size yardimci olabilir hatta youtube da videolari var pedagoji okulu diye belki onlarda yardimci olur size

Psikolojiden anlayan kimse yok mu bana yardım edecek çocuğumun önüne çıkmasını istemediğim için psikolog veya psikiyatri nereye gitmem gerekiyorsa işte oraya gitmemek için önce kendim çabalamak istiyorum.

Back
X