Çok teşekkür ederim .Allah bağışlasın evlatlarımızı

dün akşam oldu .Ona sarılıp uyudum .Sabah kalktık güzelce kahvaltı vs yaptı çıktık parka .Zaten hasta olduğu dönem dışında hergun mutlaka parka çıkıyoruz .3-4 saat .Oyununu yemek için bile bolmuyorum zaten açılınca kendi geliyor diye .Bugün eğlendi ..Esimde çenesini kapatmıştı bugün ...
Haklısınız illaki geçecek ,tabiki yorulmak yok bedenen değilde ruhen biraz yorgunum gerçekten ama bunun tek sebebi tabiki oğlum değil .Su Ocak ayından beri yüzüme tokat gibi çarpan şeyler yaşadım en kaba haliyle ,kötü bir duruma dussem Bana tek kosacak kişi yine eşim ve birkaç arkadaşım olacak ...Son zamanlarda sivri diliyle eleştiride de :/ Bu kırgınlıkları atlatamadim sanırım ..
Az önce biraz konuştuk eşimle ,dedi ki beceriksiz olduğunu gerçekten düşünsem sana çocuğu emanet eder mıydım? Gece gündüz yalnızsın çocukla şehir şehir gezdin tek başına eğer yetersiz bir insan olduğunu düşünsem tek başınıza bırakmamak için elimden geleni yapardım bu çocuğa sahip çıkamaz diye vs dedi .Sadece bazı şeyler için kural konulacak bir yaşta ve sen buna bile izin verniyosun .Mesela onune yemeği koyuyosun tadına bakıp begenmeyebilir ama o daha görür görmez makarna yicem deyince bağırıyosun sonrada gidip makarnayı yapiyosun .İşte bunu yapma mesela .Bırak yemesin o an .Hem söylenip hem dediğini yapma .Dunde parkta onun yasina uygun olmayan birşeye binmek istedi .Eşim anlatmaya çalışırken ben aldım dokundurdum biraz .Mesela sen beni orda yok sayiyosun çocuğun önünde filan dedi.Ona dokunmama si gerektiğini konuşa konuşa anlatacağız ve ağlamaktan catlasa da onun yasak olduğunu bilmeliudi filan dedi .Ne bileyim artık bilmiyorum gerçekten ne doğru ne yanlış