oglum kafasi ustune dustu ne olur yardim

​Gecmıs olsun canım ıyı olmasına sevındım dıkkat etmek lazımm gercı her ne kadar dıkkat etsek bıle cocuk bu herseyı merak edıyor

Çok büyük geçmiş olsun, ben genelde hep nedense bu tarz şeyleri nazara yorarım. Çocuk işte ne kadar da dikkat etseniz bazen oluyor böyle şeyler. Daha büyüğünden Allah korusun..

Uyutmamanı söyler genellikle doktorlar. Bence yarın doktora götürmelisin... Geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun İnşaallah.
Hanımlar bazı insanlar panik halindeyken ne yapacağını bilemeyebilir, kızım ilk havale geçirdiğinde resmen donmuştum, ne yapacağımı bilememiştim, ya eşim evde olmasaydı

Tekrar geçmiş olsun Reputable, yavrunuza sağlıklı uzun ömürler dilerim

Allah razı olsun. artık daha dikkatli olacağım. aslında çok dikkatliydim, nasıl o kadar hızlı ilerledi anlayamadım.
kendi suçluluğuma ağladım biraz da, sürekli özür diliyordum bebeğimden

şimdi hareketleri falan normal. şişlik morluk kusma vs yok.

Geçmiş olsun.
Emekleme zamanlarında yataktan düşmeyen bebek genellikle yoktur.
Özellikle ilk çocuklarda :)
Bir şeycik olmaz Allah'ın izniyle.

doktora tabıkı gıt acıle gotur baksınlar sende rahatla...annemın kucuk kardeslerıme nasıl baktıgını bılıyorum yerlere mınderler kenarlara kırlentler yuksek yerde olmaz kesınlıkle..

Bazén cocuklar okadar hareketli oluyorlarki zaptetmek mumkun olmuyor... Bende annemlere gitmistim kucuk oglum tv sehpasiyla oynadi tv ustune dustu sehpasiyla beraber 2 sn icinde oldu resmen... Cigligiyla firladim uzandigim koltuktan...oyle bir anne diye bagirdimki kendimi kaybetmis gibiydim...Annem ambulansi felan ara dedi yok ambulansi arayincaya kadar ben hemen yetistiririm dedim anli sis icindeydi hafif burnu kanamisti... O telasla attim kendimi yola bildigim hastenenin yollarini karistirdim... Birkac defa kaza yapacaktim arabayi hizli kullanmaktan... O gece gozetim altinda kaldi... Doktorun ilk sordugu soru tv dustugunde oglun agladimi uyudumu birde birkac saat ac biraktilar aciktigi halde....

Telas panik insana herseyi yaptiriyor simdiki aklim olsa hastaneye yanliz gitmez annemide gotururdum diger oglum evde oldugu icin annem onunla kalir ben gotururum diye dusundum... Halbuki yanliz gitmem daha tehlikeliydi korkudan ellerim titriyordu... Cok kotu kazada yapabilirdim... Anneler biraz bu konularda panik yapiyorlar soz konusu insanin cigeri olunca....

Sizede cok gecmis olsun....

Gecmis olsun canim.. cok sukur biseyi yokmus bebeginin.. ama sen yinede gozlemle bir sure daha.

Aklima kizimin ilk defa kanepeden dustugu an geldi.. kizim daha 2,5- 3 aylikti.. nasil oldu bilmiyorum ben kanepede daha otururken ani bir hareketle yuvarlanip dustu... esim de calisiyordu... ben tabi feryat figan hemen esimi aradim... esim de polis memuru mahallemizde calisiyordu.. polis arabasiyla sirenlerle gelip bizi acile goturmustu :)))) komsular filan pencereye cikmisti noluyor diye :)) simdi guluyorum ama o zaman tabi komik degildi.. o korkuyu rabbim bidaha yasatmasin...

cok zor. ya ben oglumu dogdugundan beri koltukta hic yalniz bile birakmadim korkudan. simdi yatagi boydan boya dolasiyor. yerler haliflex. esime makina kiralayip yikayalim diyorum. ne gerek var diyor. carsaf ser diyor. carsafta 5 dk durmaz ki. gicik etti beni. bisey demedi ama hastanede bulustuk selam bile vermeden bebegi aldi karsi banklara gecti. daha da gicik etti beni.

gıcık olunacak kadar varmış
neyse sakinleşin, bundan sonra kötü bişey olmasın inşallah

cok gecmis olsun..miniklerimiz gercekten tehlikeli olmaya basladilar...

bana ilk soylenen sey...asla koltukta veya yatakta yanliz birakma..

birakmiyorum onun yerine yere birakiyordum ama artik yerede birakamiyorum..cunku yerinde durmuyor masaAllah...bir yerlere tutunmak istiyor kalkmak istiyor...dengeyi saglayamiyor pat dusuyor...gecen gun yatagina koydum azicik ve yatakta bile ne yapti etti dustu ve oyle bir agladiki...yani suanda yaninda biri olmadan durmalari sakincali..kaldiki yanindaykende basina birseyler gelebiliyor iste..bi an dalginlik dikkatsizlik olabilir...

Allahim beterinden korusun yavrunu, korusun gozetsin yavrularimizi...

ilk zamanlar yastiktan yorgandan bogulmasin, kusunca bogulmasin diye dusunuyorduk...sonra emekleme gelince bi yerlere koyamaz olduk yanliz basina..yurumeye baslayincada durum dahada acaip bir hal alacak bence..cunku dolaplari acacak..herseyi karistiracak..karistirdigi muhim degil ama herseyi kendi uzerinde denemeye calisacak..

elimden gelse oturma odasindaki tum esyalari koltuklarda dahil kadircam yerlere ve duvalarda yumusak yastiklar dosiycem...o kadar cok tirstiyorum bu islerden yani.

suan icin aklimda olan sey temizlik malzemeleri..cunku gorumcem kucukken camasir suyu icmis...hep aklimdadir o ve cok korkarim...yuruyunce zaptetmesi cok daha zor olacak...

Allahim bizlere kolaylik versin, yavrularimizi esirgesin...

terkrar gecmis olsun...

valla gittikce zorlasiyor korumak. suan bebegi guvenle koyup tuvalete gidebilecegim bir yer bile yok.

valla gittikce zorlasiyor korumak. suan bebegi guvenle koyup tuvalete gidebilecegim bir yer bile yok.

ben mama sandalyesine koyuyorum tuvalete gidecegim zaman onunede 1-2 oyuncak o kadar...hatta dun mutfakta corba yaparken oturttum..zaten 10 dk kadar ya oturmustur ya oturmamistir...cok uzun surelide oturtmuyorum tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…