- 25 Temmuz 2013
- 13.352
- 54.528
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum öyle gösteriyor ama bu çok fena bi şey değil mi? Hiç mi aklına gelmez çocuğun kafası karışır diye .
Senin yanında ne dediği suan cokta önemli degıl, cocuga ogretmıs iste.Asla korkmam çocuklarım söz konusu ise ama öyle fesat ki benim yanımda ben babaanneyim diyor. Sözde uyarıyor ama durum ortada yani.
Yok artıkTehdit falan mı etti acaba çocuğu?
Google ‘ a serçe parmağım kaşınıyor yazınca 3 günlük ömrünüz kaldı diye cevap almak gibi bir yorum olmuş sizinki . Teşekkürler2 yaşını geçmiş çocuk yukarıda saydıklarınızdan daha fazlasını yapabilir ve anne ile babaanneyi ayırt edebilir.
3,5 aylıktan itibaren oğluma kv baktı ama oğlum bir kere bile babaannesine anne demedi.
size hala isminizle hitap ederken kısa süreli yanına gittiği babaannesine anne demesi bir öğretiden ziyade çocuğunuzun mental gelişimi ile ilgili bir sorunu işaret ediyor olabilir.
kaldı ki babaanne o tabi ki gidecekler hatta kalacaklar çocuklar sorun bu değil keşke bensiz gitmeselerdi demeniz manalı değil.
ben bir pedagoga götürmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Kızımda diyordu öyle ben Anneyim anne dersen ilgilenirim seninle dedim adımı söyledi duymazdan geldim öyle öyle alıştı. Babannesi bakıyor ben çalışıyorum o yüzden normal dedim ama şimdi bana anne ona babanne diyorMerhabalar
Oğlum 26 aylık artık birçok kelimeyi söylüyor herkesin ismini ya da sıfatını ayırt ediyor hatta kardeşinin ve kendisinin eşyalarını bile ayırt edebiliyordu. Geçen haftalarda ilk defa 2 defa 1 er saatliğine babası ve kardeşiyle kaynanamın yanında durdular hiç te zaruri olmayan bi nedenden dolayı ah öyle pişmanım ki . O günden beri oğlum bana adımla kaynanama da anne diye sesleniyor. Evlerimiz ayrı haftada 1 2 görüşüyoruz sabit bir şey yok istersek gidiyoruz . Daha önce kendi yeğenleriyle ilgili böyle şeyler anlattığı çok oldu . Bu çocuk 2 saatte nasıl kabul etti bu kavram değişikliğini anlamıyorum. İşin diğer tarafı da gerçekten evde bile bana adımla seslenirken telefonda bile ona anne demesine çok üzülüyorum. Anne li şarkılar söylüyorum hep annem diye sesleniyorum resimlerimizi gösteriyorum ama yok olmuyor. Var mı başına gelen nasıl düzelecek bu durum gerçekten çok üzülüyorum .
Ananesine anne demesi normal olabilir cünkü anneye yakın bir kavram benim oğlumda öyleydi tamamlayamadığı için anne diyordu ama babaneye neden anne desin baba derdibenim oglum da anneme donem donem anne diyor anneannesi oldugunu bildigi ve soyleyebildigi halde. bence takilacak bir durum yok.
Google ‘ a serçe parmağım kaşınıyor yazınca 3 günlük ömrünüz kaldı diye cevap almak gibi bir yorum olmuş sizinki . Teşekkürler