Oğlum konuşmuyor

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
476
123
44
Merhaba, 16 aylık oğlum var. Her dediğimizi anlıyor, yapıyor, onu getir , bunu getir, bu nerede vs bunların hepsini yapıyor ama konuşmuyor. Anne, baba falan da demiyor. Ben en axinda hecelemesi gerekiyor diye dusunuyorum. Doktorumuz normal diyor, 2,5 yaşında sadece anne diyen çocuklar var ve erkek çocuklar geç konuşur diyor. Sizlerin fikri nedir acaba? Normal mi bilen var mı?

Merhaba, 16 aylık oğlum var. Her dediğimizi anlıyor, yapıyor, onu getir , bunu getir, bu nerede vs bunların hepsini yapıyor ama konuşmuyor. Anne, baba falan da demiyor. Ben en axinda hecelemesi gerekiyor diye dusunuyorum. Doktorumuz normal diyor, 2,5 yaşında sadece anne diyen çocuklar var ve erkek çocuklar geç konuşur diyor. Sizlerin fikri nedir acaba? Normal mi bilen var mı?
dil altına baktır bağ var mı diye . evet bazı bebekler cok gec konusurmuş ama sen yınede bekleme anne mama demeli hiç olmazsa

benım oğlum o kadar erken konuştu ki söylemeye bile cesaret edemiyorum inanmaz kimse yalan der. her bebek bir olmaz elbette ama anne demesi lazımdı hiç olmazsa
başka doktora da git ve sürekli konuş ona hitap eden oyunlar yap ve oyunlarında ses tonunu ındır cıkar mimik yap dans et normal insanla konusur gıbı konus. mesela su verıyorsun sürekli su oğlum su de..... zorla koşulları canım

Back