• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum kuşu kıskanıyor

Bahar gibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
737
1.825
113
40
4 yaşında bir oğlum var.İki hafta kadar önce muhabbet kuşu aldık.Kuşu kafese koymuyoruz hiç,kendi isterse giriyor.Cana yakın bir kuş ama oğlum kuşu korkutmak istiyor sürekli.Çocuğun huyu degisti iki haftada,huysuzlaştı.Oğlumun alışmasini beklemeli miyim,yoksa kuşu göndermeli miyim?

Tabi ki de bekleyin. Henüz 4 yaşında diyorsunuz, zamanla alışacaktır.

Kuşu niye kiskansin canim? Belkide çocuğun huyu değişti...
Kuş kiskanilcak bir hayvan türü değil yani... yavru köpek olsa neyse

Kuşu niye kiskansin canim? Belkide çocuğun huyu değişti...
Kuş kiskanilcak bir hayvan türü değil yani... yavru köpek olsa neyse
Oluyor öyle
İlk zamanlar ilgi dağılıyor doğal olarak
Yeğenlerimde eve kuş alınca bozulmuşlardı annemlerin eviydi üstelik kendi evleri bile değildi :KK53:

Aman dikkat edin kuşa zarar vermesin. Hatta zarar vericek gibiyse kuşu vermeniz daha iyi olucaktir. Disarda kedi köpek severek hayvan sahiplenebilirsnz alıştıra alıştıra. Kuş zaten bi sıkımlik can allah korusun çocuğunz küçük saylmaz zarar vereblr.

Çok minnoş ya kıyamam. Bırakın alissin yavaş yavaş. Suyu yemi beraber verin mesela. Tek başına bırakmayın kusla ama elinizdeyken sevdirin. Kuşa beraber isim verin. Böylece benimser belki.

Çok dikkat etmelisiniz.benim bı arkadaşımın oğlu 5-6 yaşlarındaydı .kuşu sırf omzuma kondu diye kıskandı boynunu sıkıp öldürmüştü hayvancagizi :(

Benim 15 yaşındaki kızım bile kıskanıyor evdeki kuşu.
Gerçi ben çok seviyorum kuşu o yüzden tepki veriyor olabilir.
Sizin çocuk daha küçükmüş, kıskanması normal. Bir müddet sonra alışır.

Benim babaannem de muhabbet kuşumuzu kıskanıyor. "Herkes kuşu seviyor. Beni seven yok" diye sitem ediyor arada:KK48:

Benim oğlum da çok isteyerek zorla aldırdığı muhabbet kuşunu öyle kıskanıyor ki ne bir yaprak yeşillik ne bir dilim elma verdirmiyor kafesin içinden alıp yemeye kalkıyor :D O uyuduktan sonra zavallı kuşa bir şeyler verebiliyorum sadece yemini yiyecekmiş o :D

Back
X