• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum kuşu kıskanıyor

Ben de kedimi kedim de beni kıskanıyor.
Kocamı paylaşamıyoruz.
Ben eşimle yakınlaşınca gelip eşimin kucağına oturuyor, gözlerini süze süze eşime kendini sevdiriyor dakikalarca :D
Kumam sanki mübarek.

4 yaşında bir oğlum var.İki hafta kadar önce muhabbet kuşu aldık.Kuşu kafese koymuyoruz hiç,kendi isterse giriyor.Cana yakın bir kuş ama oğlum kuşu korkutmak istiyor sürekli.Çocuğun huyu degisti iki haftada,huysuzlaştı.Oğlumun alışmasini beklemeli miyim,yoksa kuşu göndermeli miyim?
Yiğenim 2 yaşındayken oda kuş istemiş bi hevesle aldı yengem. Kuşu kafesten çıkarın diye ağlıyor çıkartıyolar bu sefer kuş o tarafa gitti bu tarafa gitmedi diye ağlıyordu . Eline ekmek veriyolar kuşu besle diye ekmekleri düşmanına atıyo gibi atıyo hayvancağıza baktık olmadı. Yengem kuşu aldığı yere geri iade etti .

Benim oğlum temas etmek istemiyor,eline asla alamaz ama yakınına gidip bağırıyor.Bizim üzerimize konmuşsa bizi sarsıyor.Dün kuşun üzerine top attı.Topu attığında,kuşun onu ne kadar sevdigini,ama kendisinin bu davranışıyla kuşu korkuttugunu anlattım.Oturdu ağladı,kuştan özür diledi:))Böyle de naif bi cocuk aslında ama işte...İçinde ne fırtınalar kopuyo kim bilir:)

4 yaşında bir oğlum var.İki hafta kadar önce muhabbet kuşu aldık.Kuşu kafese koymuyoruz hiç,kendi isterse giriyor.Cana yakın bir kuş ama oğlum kuşu korkutmak istiyor sürekli.Çocuğun huyu degisti iki haftada,huysuzlaştı.Oğlumun alışmasini beklemeli miyim,yoksa kuşu göndermeli miyim?
Kuşa alıştır paylasmayi ogrensin

Ya “kuşu kıskanmak” ne kadar minnoş bir durum sjsjsbsn Kuş ya kuş!

Konuyu gördükçe ve yorumları okudukça gülümsüyorum istemsiz
Keşke her kıskançlık bu kadar masum olsa :KK68:

Benim oğlum temas etmek istemiyor,eline asla alamaz ama yakınına gidip bağırıyor.Bizim üzerimize konmuşsa bizi sarsıyor.Dün kuşun üzerine top attı.Topu attığında,kuşun onu ne kadar sevdigini,ama kendisinin bu davranışıyla kuşu korkuttugunu anlattım.Oturdu ağladı,kuştan özür diledi:))Böyle de naif bi cocuk aslında ama işte...İçinde ne fırtınalar kopuyo kim bilir:)

Lütfen kuşu iyi bakabilecek birine verin.
Bırakın üstüne top atmayı yakınına gidip bağırılması bile kuşa eziyet zaten hassas hayvanlardır. Eminim güvende hissetmiyordur. Gerçi bu muameleler her hayvanı tedirgin eder.

Kıskançlık huyunu yensin, hayvanlara alışsın diye çocuğa kuş gibi kendini savunmaktan aciz evcil hayvanları almak mantıklı değil. Bu yaşlarda çocuklara kuş alınmamalı bence. Daha önce sonu kötü biten bir örneğini gördüm.

2 haftadır alışsa alışırdı çoktan çocuk da huzursuz olmasın kuş da. Kuşu güzel bakılacağı bir yere gönderin.

Back
X