• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Oğlum kuz gibi davranıyor, lütfen yardım edin

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Evet ben de aynı sizin gibi topdur arabacılık savaşcılık hepsini oynuyoruz.:-)
Ablasının takı tokalarina hala ilgili süslü püslü ilgisini çekiyor galiba.
Bu aralar babası ile özel dışarı çıkıyor sabah ekmek almaya bazen tek parka bazen çarşıya falan...elimden geldiği kadar babasına yönlendiriyorum.
Düzelmeler var eskisi gibi.değil
iyi allah şukur. mumukunse dışarıda çoğu zaman vakıtı geçerırsın.

Evet ben de aynı sizin gibi topdur arabacılık savaşcılık hepsini oynuyoruz.:-)
Ablasının takı tokalarina hala ilgili süslü püslü ilgisini çekiyor galiba.
Bu aralar babası ile özel dışarı çıkıyor sabah ekmek almaya bazen tek parka bazen çarşıya falan...elimden geldiği kadar babasına yönlendiriyorum.
Düzelmeler var eskisi gibi.değil
Teşekkür ederim
Dedesi dayısı amcası yok mu onlardan rica edin babası da biraz dikkat etsin korkmayin şimdi büyük kardeslere özen olabilir
Teşekkürler
Dedesi dayısı amcası yok mu onlardan rica edin babası da biraz dikkat etsin korkmayin şimdi büyük kardeslere özen olabilir

Arkadaşlar düzelmelere olmaya başladıEskisi gibi yoğun değil.14 de 4 yaşa basacak inş bütüdükçe geçer 100/90 nı geçtiHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Back
X