Bebek Beslenmesi Oğlum meme ucunu bulamıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Canım göğüs ucun düz veya içe çökük sanırım. Göğüs ucunu emzirme için dışarı çeken aparatlar var,
Avent'in Niplette'i var mesela. Bir şırınganın ucunda yuksuk gibi bir şey var plastikten,
bunu sabah 45 akşam 45 dakika takıyorsun, sonra göğüs ucun kalıcı olarak dışarı çıkıyor. Operasyonsuz çözüm ve şahane bir şey, onu kullanabilirsin. Avent'in blogu hamileveanne(nokta)com'da çok güzel anlatıyor ürünü, bir arkadaşım oradan bakıp kullandı. Sonuç süper.
canım nette "emzirememe sorunu ile başa çıkma rehberi" diye arat orada bu sorun için her deva var.

Canım öncelikle hayırlı olsun, güle güle büyüt yavrunu.
Canım eşine emzir göğsünü ucu hemen çıkar, aparatlar malesef yara yapıyor. Dene mutlaka faydasını görüceksin

Sağ olun kızlar. Büyük bölümünü atlattım. Meme ucunu büyük bi şırıngayla çıkArdım. Acıdı ama iki üç gün sabrettim her emzirmeden önce çıkardım ve uç oluştu. Bide üstüne Emdikçede uç oluyor zaten.
Şuan 15 günlük ve kalan sorunum bazen emerken savaşması. Hem memeyi istiyor hemde ağzına alınca bi kere emip yine savaşıp kendini geri çekiyor. Gaz sancısı olabilir deyip Gazını da hep çıkarmaya çalışıyorum. Ama yinede günde bi kÇ kere yapıyor bunu

Genelde anneler memeyi makas gibi tutup vermeye çalışıyor.Öyle yapmayın baş parmağınızla işaret parmağınz arasına kahverengi kısmı sıkıştırıp vermeye çalışın..Zamanla alışacaksınız

gogsunuzu kivirip cocugun agzina sokun elinizle. degisik bir teknik ama sadece ucunu tutmamasi lazim. cocugn agzi gogsunuzle dolmasi lazim. ve bebeginizin agzini buyuk acmasini ogretin. kucuk acarsa hem gogsunuz yara olur hemde ememez

Kızlar merhaba,

Daha önce yaşayan varmı bilmiyorum genellikle her emzirme sonra göğüs uçlarıma doğru çok kötü sızlama, yanma gibi ağrılarım oluyor ve min. 2 saat sürüyor.. Bunun yanında mastit tedavisi gördüm şişlikler ve enfeksiyon geçti ama bu ağrılar geçmiyor.. Başına gelen bilen duyan varmı?? Nekadar daha sürecek bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…