Doğuma Hazırlık oğlum olacak henuz ismine karar vermedik yorumlarinizi bekliyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcusenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
70
2
98
Merhaba arkadaslar henuz 5 aylik bebegim fakat ismini dusunmeye basladik. Aklimda birkac isim var fakat karar veremedim. Iki isim koymayi dusunmuyorum. Aklimda miraç, çağan, selim isimleri var. Onerilerinizi ve yorumlarinizi rica ediyorum. Sevgiler....

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Aslında iki isim düşünmediğimi yazmıştım fakat miraç ın söylenişi hoşuma gidiyor aynı şekilde anlamlı bir isim. Selim ise anlam olarak çok güzel. Sizce Miraç Selim koymuş olsam uyumsuz mu olur. Bu arada soyadı oğuz olacak . Miraç Selim Oğuz 3 tane isim gibi oluyor :)

Benim oglumun adi yavuz selim eger selimle ikinci bi isim dusunuyosan selimin yanina yavuz ve yusuf yakisiyo.
Mirac ismi de tek basina cok guzel

Canım seçtiğin isimlerin hepsi çok güzel,Selim'i tek başınada düşünebilirsin.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Doğuma yakın insanın kafası daha da karışıyormuş. 24 haftalığız. Düşündüğümüz isimlere yenileri eklendi. Bu aralar yiğit ismini koymayı planlıyoruz. Doğuma kadar değişmezse sanırım yiğit olarak kalacak :)

Miraç da Yiğit de çok güzel.. Miraç daha güzel..
Eren, Yasir de sevdiğim isimlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…