• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum olacakmış :/

Anne bende senin gibi erkek takıntısı yok.Kız da olsa erkekte olsa benim kabulüm de.Hayır eşini de ister istemez şartlandırıyor.Adamın aklı kayacak erkek çocuğa.Çok gereksiz şeyler bunlar.Ama cahile yapacak birşey yok.

Kadında kötü bir hareket veya art niyet sezmedim ben, sonuçta bir fikir beyan etmiş tamam de geç git...

3 aylık olsa ne olur kv 4 aylık dese ne olur veya kız, erkek her ne ise...

Sonuçta bu çocuk doğacak ve ne olduğu o zaman belli olacak...

Merhaba kk..
Direk konuya giricem. Benim kv inanılmaz çok ve boş konuşan bir kadın. Onu hiç kaale almıyorum normalde hatta konuştuğu zaman dinlemiyorum,çünkü sinirim bozuluyor. İnatlaşmaktan başka bişey bilmez,herşeyi kendisinin bildiğini ve kimsenin birşey bilmediğini iddia eden birisi. Ona göre ben 4 aylık hamileyim,ben ona 3 aylık hamile olduğumu söylememe rağmen yanlışın var dr. Lar bişey bilmiyor ben hesapladım sen 4 aylıksın diye inat ediyor. Onu kaale almadım zaten evet haklısın diyip geçiştirip duruyorum ama hamile kaldığımdan beri hormonlar sağolsun,sinirlenmeden edemiyorum. Şimdi de tutturdu senin oğlun olucak diye. Daha ilk duyduğu gün bana oğlun olucak senin görürsün,kv dedi dersin,gibi konular geçiyor. Çok sık da gitmiyorum düşünün yani.. eşimin hatırı olmasa ben sokakta görsem selam dahi vermem(geçmişte yaşanan yaşattığı şeylerden dolayı)
Ama eşimin hatırına gidip geliyoruz arada çağırıyorum. Son 1 haftadır mecbur görüşüyorum çünkü ankaradan görümcem geldi. Kendisini de seviyorum haliyle dışarı çıkıp geziyoruz ve kv de geliyor. En son gezmeye bir yere gittiğimizde kafamdan tuz döktü. Bende burnuma dokunmuşum. Bilinen bişey burnuna dokununca erkek çocuğun oluyormuş batıl inançlara göre. Tabi ki ben inanmıyorum ama inananlara da saygı duyuyorum. Bunu yaptıktan sonra inanırmısınız bütün gün ben sana dedim oğlun olacak,ben yanılmam,ben şöyle biliyorum,ben böyle biliyorum....
Durup durup eşime oğluna kıyafet bak,oğluna şunu al gibi bütün gün benim rahatsız olduğumu bile bile gözümün içine baka baka söylendi durdu. Artık gerçekten sinirlenmeye başladım. Yani ne olucaksa olsun,haklı da olsa,erkek olsa, kız olsa benim için fark etmez ama artık gerçekten durmadan bu konunun konuşulmasından bıktım. Yahu ben bile konuşmuyorken etrafımda durmadan cinsiyet konusunun geçmesine tahammülüm kalmadı onun yüzünden. Nasıl bir cevap verip ağzını kapatmalıyım bana akıl verir misiniz? uzun oldu ama içimi dökmek istedim :)))
Önemli olan sağlıklı olması. Benimde kızım olacak emin ol kim ne düşünürse düşünsün sen sadece anneliği ve çocuğu düşünüyosun:)

Ay benimki de oleydi ilk cocugumda
Inanmazdi kiz olacagina
Herkese oglan derdi
Nasil delirirdim.
Ama kucagina gelince torun torundur netice de
Sustu.
Sen de aldirma kuzum.
Konusup konusup susacak yapacak bisey yok
Lakin esin mudahale ettirmesin alisveris konusunda sakin

Bence bunları değil gelecek günleri düşünün hamilesiniz hayal falan kırun bebeginizle takılmayın bu laflara

Ne var bunda sorun edecek?
Erkek olacak dedikce hayirlisi de gec.
Bence de hormonlarindan dolayi bos yere dert etmissin

Ya belli ki biraz da erkek cocuk sevdalisi bunlar. Eekek dersen bu defa da dogunca kiz oldugunu ogrendiklerinde bizi kandirdin derler. Sanki sen erkek olsun gonulleri olsun diye yalan soylemis konumuna dusersin ne gerek var. Bir kere " Ayy off tamam anne. Uzatma artik bu konuyu" deyiver sinirle. Anlar artik herhalde.

Erkek sevdalılığı da ne anlayamıyorum kendisinin
Sana hayır 4 aylık hamilesin diye direttiğinde nerden biliyorsun yanımdamıydın deseydin :işsiz:
:)))))
valla değişik yani inatlaşmak da istemiyorum gerçekten sıktı çünkü direk haklısın sen doğrusun ben bişey bilmiyorum diyorum :eğlence:

Anne bende senin gibi erkek takıntısı yok.Kız da olsa erkekte olsa benim kabulüm de.Hayır eşini de ister istemez şartlandırıyor.Adamın aklı kayacak erkek çocuğa.Çok gereksiz şeyler bunlar.Ama cahile yapacak birşey yok.

Ah ah sorma valla :) oğlu da şakayla karışık erkek olucak demeye başladı :) o sıkmıyor tabi ama arada söylüyor o da. İkisine de söylemiyim diyorum cinsiyetini :)) merak etsinler :)

Nedir bu erkek çocuk merakı anlamıyorum soyları mı devam edecek nedir yani ? Hayırlısı olsun sağ salim gelsin diyeceklerine boş boş inatlaşıyorlar. Kız olursa inanmaz da doğunca da bu karıştı falan der kesin .

Kadında kötü bir hareket veya art niyet sezmedim ben, sonuçta bir fikir beyan etmiş tamam de geç git...

3 aylık olsa ne olur kv 4 aylık dese ne olur veya kız, erkek her ne ise...

Sonuçta bu çocuk doğacak ve ne olduğu o zaman belli olacak...

:)) ayy bi yaşasan keşke o zaman görürsün iyi niyet mı kötü niyet mı. Bir insan fikir beyan eder ona bişey demem. Ama 1 günde aynı konu 20 kez dolanmaz insanın ağzına.

Ah ah sorma valla :) oğlu da şakayla karışık erkek olucak demeye başladı :) o sıkmıyor tabi ama arada söylüyor o da. İkisine de söylemiyim diyorum cinsiyetini :)) merak etsinler :)
Eğer dr.erkek derse sen mutlaka onlara kız de.Bir tepkileri gör.1 gün sonra filan söylersin gerçeği.

Nedir bu erkek çocuk merakı anlamıyorum soyları mı devam edecek nedir yani ? Hayırlısı olsun sağ salim gelsin diyeceklerine boş boş inatlaşıyorlar. Kız olursa inanmaz da doğunca da bu karıştı falan der kesin .

Bende anlayamıyorum. Anlamakta çok ciddi anlamda güçlük çekiyorum. Benim için hiç fark etmiyor kız,erkek ikisi de can. Der mı der :) kendi kızlarına diyor çünkü bunlar benim değil karıştılar diye :)

Aynı benim kv. Bebeğim 9 aylık yaklaşık 5 aydır disi çıkacak diye diretiyor çocuğun ağzını zorla açıp göstermeye çalışıyor ben gördüm kesin çıkıyor disi diyor. Her hafta görüştüğümüzde diyor bunu arada ben 3 çocuk büyüttum diyor araya sıkıştırıyor ama bebegimin hala disi yok elbet çıkacak o zaman ben demistim diyecek:)

Ne var bunda sorun edecek?
Erkek olacak dedikce hayirlisi de gec.
Bence de hormonlarindan dolayi bos yere dert etmissin

:işsiz: 3 aylık çocuğa 4 aylık dediğinde de aslında ben hormonlarımdan yanlış anlıyorum galiba..
ben gayet paikolojik olarak iyiyim hiç birieye de takılmıyorum kolay kolay. Ama bir insana 100 kez 3 günde aynı konu açılırsa insan olan takılır.

Back
X