- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
Hayatin her aninda illaki bir baski var. Once cocuk yap derler, sonra erkek olsun mesaji verirler vs. vs. bitmiyor..
Doğduktan sonra da neler çıkaracaklar :) yedirmiyorsun buna da demeye başlarlar kesin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatin her aninda illaki bir baski var. Once cocuk yap derler, sonra erkek olsun mesaji verirler vs. vs. bitmiyor..
Ben baya mesafeliyim. Yan yana geldiğimizde bitek merhaba diyorum onun dışında muhabbet hep soru cevap şeklinde geçiyor. O kadar fesat ki. Aslında insanlığımdan dolayı görüşüyorum eşim için üzülmesin diye. Eşim olmadığı sürece aynı ortama da girmem.Sanane kardeşim oğlan ya da kız ne fark eder yani..Benim ki de kız olsun istiyordu..Sürekli her telefonda inşallah kız olur inşallah kiz olur. Sağlıklı olsun tabii de kız olur inşallah. Bir çekiyorsun iki çekiyorsun ama inanın sabrini öyle bir zorluyorlar ki sert cikismamak için zor tutuyorsun. Sırf aile huzuru bozulmasın diye susma durumları da vardır ya allahım zor anlar ya. Allah herkesin yuvasından bu tür kaynanalari uzak durdurdur. En azından gereken mesafe şart oluyor boylelerine. Cok aşırı mesafe de hoş olmaz bence de gereken mesafe koyulmali.
Allah insana kiz evlat nasip eder de o evde bayram olmaz mi ben anlamiyorum..
Bnm oglumda var kizim da.. ikisi de bas taci ama kizla yapilan seyler daha zevkli geliyor bana.
Bnce hic yorum yapma konussun dursun kv.
Saglikla gelsin bebek
Çok gorüsmeseniz .
Ay benimki de oleydi ilk cocugumda
Inanmazdi kiz olacagina
Herkese oglan derdi
Nasil delirirdim.
Ama kucagina gelince torun torundur netice de
Sustu.
Sen de aldirma kuzum.
Konusup konusup susacak yapacak bisey yok
Lakin esin mudahale ettirmesin alisveris konusunda sakin
Yahu kadin seviniyor desin ne olaca ki.
Zaten iki secenek var ya kiz ya erkek olacak bunu olaganustu birseyi bilmis gibi konusmazsaniz sevinirim.bir babane olarak saglikla dogsun demenizi beklerdim
Cocugumun cinsiyetinden bahsedilmesini katiyen istemiyorum
Derdim ben
bu birazda kendi soylarini devam ettirme cabasi bence,birde bir kere kvalideme kizin yok neden kiz torun istemiyorsun diye sormustum bana dedigi şu oldu " oglan olsun ogluma yoldaş olsun"dedi cok bencilce asil ben ailemden cevremden uzagim onlar esimin yanibasindalar onun oglununmu yoldasa ihtiyaci var ama ilahi adalet cok guzel cevabini veriyor canimBende de var o antipatiklik :) insanın hevesini kırıyor gerçekten de. Şimdi dr. Um kız desin diye dua ediyorum ya! Ben ki hayırlısı olsun ne olursa olsun diyen birisiyim en başından. Oğlum olursa böyle kelimeler ettirmem en nefret ettiğim şey " çükünü yerim" kelimeleri. En azından şimdi birşey demiyor ona sevindim :)
Şimdi yemeğe gitmemiz gerek ona,ablası bu akşam gidicek. Şimdiden başıma ağrı girdi inanırmısınız. Erkek anneleri neden böyle anlayamıyorum.
bu birazda kendi soylarini devam ettirme cabasi bence,birde bir kere kvalideme kizin yok neden kiz torun istemiyorsun diye sormustum bana dedigi şu oldu " oglan olsun ogluma yoldaş olsun"dedi cok bencilce asil ben ailemden cevremden uzagim onlar esimin yanibasindalar onun oglununmu yoldasa ihtiyaci var ama ilahi adalet cok guzel cevabini veriyor canim
Sizinki yine iyiymiş dah doktor cinsiyet söylemeden kendi kendine konuşuyor. Benimki 12 . Haftada doktor erkek dedi Yok değildir kızdır dedi Sonra her kontrolde kızmış değil mi yanlış görmüş doktor dedi. 8 aylıkken karnımı kızım benim kesin kız olucak torunum diye sevdi. 8,5 aylıkken bir doktor ismi verdi bir de bu doktor baksın kız mı dedi. ( bazı sağlık sorunlarımdan dolayı 12 ayrı doktora gitmiştim ve hepsi erkek demişti zaten) 1 gün sonra Doğuma gideceğim keşke kız olsa , yanlış görmüşlerdir inşallah kızdır dedi. Doğumdan sonra eşime (Doğumda yanımdaydı) karışmış olabilir mi sen kesin gördün mü erkek mi dedi. Ay yazarken yoruldum daha pembe hırka pembe biberon almasını vs diğer şeyleri yazamıyorum . Yani boşver beterin beteri herzaman var he de geç. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin kız erkek farketmez
ayni bende oyleyim ne ailem ne akrabalarim ne arkadaslarim var ben onlarin yanina geldim evlerimiz ayri ama kvalidemgil esimin akrabalari esimin bekar erkek kardesi hep yakinindalar esimin mi yoldaşa ihtiyaci var Allah var yukarda goruyor bu bencillikten baska birsey degilki bende en basindan beri hic kiz erkek dusunmuyordum ama kvalidem boyle surekli her firsatta erkek olacak erkek erkek dedikce erkek cocuktan sogudum icten icten kizim olsa diyordum Allah buyuk dedim..ha kizim oldu sevmedi mi cok seviyor ama bazen yuzune vuruyorum sen hep erkek istiyordun diye bana diyor ki " bu bambaskaymiş" cevaba bak...Oğluna yoldaş mı :) gerçekten çok bencilce. Rabbim gönlüne göre versin.. Benim de ailem uzakta.. bende şahsen kızım olmasını istiyorum herşeyimi onunla paylaşmak :) inşallah gönlüme göre verir.. benim burda bu şehirde hiç akrabam yok.
ayni bende oyleyim ne ailem ne akrabalarim ne arkadaslarim var ben onlarin yanina geldim evlerimiz ayri ama kvalidemgil esimin akrabalari esimin bekar erkek kardesi hep yakinindalar esimin mi yoldaşa ihtiyaci var Allah var yukarda goruyor bu bencillikten baska birsey degilki bende en basindan beri hic kiz erkek dusunmuyordum ama kvalidem boyle surekli her firsatta erkek olacak erkek erkek dedikce erkek cocuktan sogudum icten icten kizim olsa diyordum Allah buyuk dedim..ha kizim oldu sevmedi mi cok seviyor ama bazen yuzune vuruyorum sen hep erkek istiyordun diye bana diyor ki " bu bambaskaymiş" cevaba bak...
çü.üş olayina gelince kac kere uyardim oyle soyleme diye daha cinsiyeti belli degil diye ama kvalidem cok arsiz bir insan her defasinda yapiyordu sonra al sana çü.üş oldu iste.
birde burda cok once bu konuyu dile getirdigim bir konu oldu bir arkadas cok farkli acidan bakmisti ve cok hak vermistim bana yazmistiki " bazi insanlar kiskancliklarini normal olmayan teokilerle belli ederler diye" gercekten dusunce cok hak verdim cunku kvalidem kac kere kizim olsun cok istedim keske bi tane kizim olsaydi kucuk kaybim icin dr beni hep kiz diye kandirdi ama oglan oldu diye dr a kiziyordu eee bu insan torunu kiz istemezmi iyle degilmi demekki kizim olsun istemiyor cok acik
evet dedigin gibi ben kizdikca daha cok yapiyordu kiz belli olduktan sonra niye mavi hirka ordundun yengeye dedim bana dediki biz hepimiz erkek olacak diyorduk dedi bende onu Allah bilir dedim sustu simdi çıtı yok erkegin e sini soylemiyor ama erkek olursa da cok mutlu olur biliyorum bende farketmez artik diyorum saglikli olsun Allah bilir diyorum.senin icinde hayirlisi olsun takmamaya calis umursama.cinsiyet belli olunca yaz lutfenYa zaten genellikle kv ler gelinlerle yarışa giriyor :) çok anlam veremediğim birşey bu da. Üzülüyorum bazen ama insan oğlunun mutluluğunu ister. Huzursuz etmeye uğraşmaz. Boşver kimseye ihtiyacımız yok Allaha şükür ben yanlız hissetmiyorum artık ilk zamanlar çok hissettirdi bana annemin ailemin yokluğunu. Ama şimdi kendimi toparladım ve hiç bir şekilde eksik veya kimsesiz hissetmiyorum. Güçlü olmak lazım aldırış etmemek lazım bunlara. Bence takıldığımızı gördükçe bilerek daha da çok sinir etmeye uğraşıyorlar. Dediğin gibi kıskançlıklarını farklı davranışlarla gösteriyor :)
evet dedigin gibi ben kizdikca daha cok yapiyordu kiz belli olduktan sonra niye mavi hirka ordundun yengeye dedim bana dediki biz hepimiz erkek olacak diyorduk dedi bende onu Allah bilir dedim sustu simdi çıtı yok erkegin e sini soylemiyor ama erkek olursa da cok mutlu olur biliyorum bende farketmez artik diyorum saglikli olsun Allah bilir diyorum.senin icinde hayirlisi olsun takmamaya calis umursama.cinsiyet belli olunca yaz lutfen