- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
Kadıncağız heveslenmiş ne var yani bunda? Ya kız olacak ya erkek zaten, hamilelik siniri de var sanırım biraz. Torunu erkek olsun istiyor demek ki eskiler böyle işte. Kız olsa sanki sevmeyecek mi? Ne kadar her şeyi kafamıza takmaya meraklıyız ya. Hiç yorum yapmasa bu sefer bak torununa hiç heveslenmiyor diye düşünülebilirdi. Ayrıca Rahatsız oluyosan gitme, eşin seni takmıyor sanırım. Şu sıralar hatır gönül yapılması gereken kişi sensin can taşıdığından ötürü.
Sevinmeden sevinmeye fark var işte. Benim ailem baskı kurmuyor üzerimde onlar da torun sevinci yaşıyorlar mesela :) ama zırt pırt her gördüklerinde aynı şeyi bozuk plak gibi söyleyip durmuyorlar. Heveslenmesine bişey diyen yok ama insan tahminde bulunur,gerisini Allaha bırakır. Alim gibi ben bilirim siz ne bilirsiniz drlar ne bilir,havasına girmemeli. Evet hamilelikte sinir var,ama bide üstüne basarlarsa daha da bir sinir var:) benimkinin üstüne basılmış hali bu! Hiç yorum yapmasa hiç de torununa heveslenmiyor demezdim çünkü şahsen kimse için çocuk doğurmuyorum.
Eşimin beni takmadığını nasıl çıkardın acaba?
Nerden çıkardın takmadığını mesela?