• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum olacakmış :/

oglun olursa ben demistim dicek
kizin olursa istista olur oyle seyler dicek
inat kaynana bende de var herseyde inatlasir ben biliyorum havalarinadir
ben umursamam ama umursamadigimi da belli ederim...
siz ifadelerinizden umursadiginiz anlasiliyosa mahsus yapiyodur.
benim kaynana da ayni oyle cunku.
bi daha oglun olcak eminim derse senin dicen tek kelime su olmali
"oh ne guzel oglum olsun oglan anaya duskun olur derler " de bak nasil cildiriyo

valla bazıları biliyor gerçekten. ben kız içimden geçiyordu bir arkadşım tutturdu oğlun olacak diye ama nasıl sinir oluyorum. oğlum napıyo filan diyordu ona oğlum deme diyodum neyse sonuç cinsiyet belli oldu erkek. ama o benim arkadaşım ve aramızda bi muhabbet var kızınca kızdığımı belli ediyorum. kayınvalide insanı daha sinir eder. o şekilde baskı yapmasına da gerek yok

Eğer gerçekten erkek olursa işte o zaman yandın bu muhabbet bir ömür sürer. İnsana kafayı yedirtir böyle insanlar :kızgın:

Benim gibi 10 yildir ayni evde yasamiyorsun en azinda =) yakinda nirvanaya ulasacam

:KK61:Üüf gerçekten mı çok üzüldüm. Çekilir dert değil yahu. Bazen benimki de söylüyor ben oğlumla evlendiği zaman en büyük hayalimdi birlikte yaşamak diye de ben bozuyorum. ilk evlendiğimizde de çok beklemişti böyle bişey olmayacağını görünce de bana cephe aldı baya. Allah kurtarsın kuzum seni de umarım evini ayırırsın..

valla bazıları biliyor gerçekten. ben kız içimden geçiyordu bir arkadşım tutturdu oğlun olacak diye ama nasıl sinir oluyorum. oğlum napıyo filan diyordu ona oğlum deme diyodum neyse sonuç cinsiyet belli oldu erkek. ama o benim arkadaşım ve aramızda bi muhabbet var kızınca kızdığımı belli ediyorum. kayınvalide insanı daha sinir eder. o şekilde baskı yapmasına da gerek yok

Zaten sinirlendiğim konu çok baskı yapması. Haklıysa da halkı bir tesadüf olmuş olur bişey bildiğinden de değil yani. :bicak:

Kızlaaaarr doktora gittim ve dr'um "kız bu" dedi :anneadayı::emir_bebek: ya inşallah iki hafta sonra daha net olunca da kız der :dua: dua edin o kadar sevindim ki anlatamam :)) :halay:
çok sevindim hayırlı olsun bebeğiniz
kv de de otursun soğuk su içsin
ben burda deli oldum ya
kafanızdan tuz mu döktü
tam sabırlık kv cidden
allah sabır versin

çok sevindim hayırlı olsun bebeğiniz
kv de de otursun soğuk su içsin
ben burda deli oldum ya
kafanızdan tuz mu döktü
tam sabırlık kv cidden
allah sabır versin

Ya evet sorma kafamtan tuz topladım eve gelene kadar :)
Hem de ne sabırlık. Allahtan ben sabırlı biriym de kolay kolay tepki vermiyorum yoksa ortalık karışır valla :))
Teşekkür ederim :emir_bebek:

Benim kv diretmedi ama ruyamda gördüm oglun olacak diyordu.
Hatta esimin ailesi icimize oglan doguyor dediler. Bende kendimi oglana alistirdim nerdeyse onlar oyle diye diye.
Doktorum da ilk basta erkege benziyor ama belli olmaz kordon da olabilir diyince kesin erkek moduna girdik.
Sonra ogrendim ki kızım olacakmış.:)
Allah hepsine de saglik versin.

Kızlaaaarr doktora gittim ve dr'um "kız bu" dedi :anneadayı::emir_bebek: ya inşallah iki hafta sonra daha net olunca da kız der :dua: dua edin o kadar sevindim ki anlatamam :)) :halay:

Eeee kv ne dedi

Hatta dediğini boşver yüzünü anlat yeter hahaahahah:) telefonda söyleme de yüzünü gorelim:)

Benim kv diretmedi ama ruyamda gördüm oglun olacak diyordu.
Hatta esimin ailesi icimize oglan doguyor dediler. Bende kendimi oglana alistirdim nerdeyse onlar oyle diye diye.
Doktorum da ilk basta erkege benziyor ama belli olmaz kordon da olabilir diyince kesin erkek moduna girdik.
Sonra ogrendim ki kızım olacakmış.:)
Allah hepsine de saglik versin.

Sağlıklı olsunlar tabi ki en önemlisi o :)

Ay bir de dediği çıksa havasından geçilmez "ben demiştiiim"

Back
X