- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Normalde çok rahat bir insandım. Oğlumun ciğerine badem kaçınca böyle evhamlı oldum. Olmayacak şeyler geliyor aklımalütfen internette yazan her şeye inanmayın.
Başınızdan böyle bir olay geçmiş madem daha dikkatli olun.Normalde çok rahat bir insandım. Oğlumun ciğerine badem kaçınca böyle evhamlı oldum. Olmayacak şeyler geliyor aklıma
Sakızdan bir şey olmaz dedim. Dert oldu resmenBaşınızdan böyle bir olay geçmiş madem daha dikkatli olun.
Yok yok olmaz merak etmeyin yutmuş sonuçtaSakızdan bir şey olmaz dedim. Dert oldu resmen
Biri böyle bir soru sorsa bende gülerdim galibaBirşey olmaz
Aslinda ben de bisey olmaz yazacaktim. Hatta basligi okuyunca ne var bunda dedim ama badem kacmasi konusunu okuyunca hak verdim. Insan, soz konusu evladi olunca her seyden evhamlanabiliyor.Biri böyle bir soru sorsa bende gülerdim galiba
Teşekkürler beni anladınız.Aslinda ben de bisey olmaz yazacaktim. Hatta basligi okuyunca ne var bunda dedim ama badem kacmasi konusunu okuyunca hak verdim. Insan, soz konusu evladi olunca her seyden evhamlanabiliyor.
Annen masAllah sag salim buyutmus ici rahat. Bebekler surekli gozetimimiz altinda olmasi gerektigi icin her seyi risk faktoru olarak goruyoruz onlem alabilmek icin. Rabbim bizlere de evlatlarimizi sag salim hakkiyla buyutmeyi nasip etsin insAllahTeşekkürler beni anladınız.Annem bile güldü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?