oğlum sıkılmış...

Evet haklısınız, ama burada bütün konuları konuyu açanın yazdıklarını baz alarak cevaplıyoruz, eş kv konularında da karşı tarafı dinlemiyoruz

Yazılan gerçeği yansıtıyorsa, bu mualemeyi baştan kabul eden insan yaşadığını hakkediyor bence.

Sizin kızınız yok sanırım Allah kız erkek ayırt etmeden hayırlısını versin ama benim kızıma babası bile yasak koyamaz sadece yanlış olan şeyi yapmama gibi tercihi vardır oğlunuzada eli maşalı biri denk gelir bu kızın ahıyla az sabretsin.

Iyi de boyle bir iliski olmaz ki. Yani gel diyince gelen, git deyince giden zayif, silik karakterli bir insan kadin olsun erkek olsun iliski olmaz. Oglunuzun bulup da bunama durumu yok bence. Insan karsidakinden entellektuel paylasim, muhabbet, en azindan bir miktar karakter ve zeka bekler yani. Sadece yemek yapsin, camasir yikasin, cok konusmasin ben kafama gore takilayim madem bari tamam evleneyim seklinde evlilik olmuyor. Yani olabiliyor tabi ama her insanin beklentisi bu sekilde bir evlilik olmayabilir.
Ipinden tutup gotureceginiz biriyle iliski, ask , tutku olmaz. Ipinden cekip goturulecek bir iliski istiyorsa ya kukla alir kolunu bacagini cekip oynatir ya da kopek alir tasmasindan ceker. Karsidakinin her dedigine evet demek iyilik belirtisi degil, zayif karakter belirtisi.

Son düzenleme:
Çok
Yerinde bir açıklama olmuş konu sahibi okusun bunu

Yorum yapmaktan vaz geçtim.
Yasak koyma meselesini atlamışım.
Demek ki oğlu monoton bulmuş.
Açıkçası ne istediğini bilmiyor.
Oglunuz sürtüşmeye cekismeyw zitlasmaya alışmış. Karsina böyle biri ciksin.

Kıza yazik olmasin insallah siz bir büyüklük yapın kızla konuşun bu iliski yürümez ...
Kadınları korumak kadına düşer.
Oğlunuzu desteklemeyin

Son düzenleme:
oğlunuz birgün o kızın kıymetını anlayacak emın olun ama iş işten geçmiş olacak... RABBİM O KIZIN BAHTINI GÜZEL EYLESİN..

Ablacim bu konunun baska bir objektif degerlendirmesi de: Kizimi sevgilisi terk etmis, her seye kafa salladigi icin. Adam nikah kiysin diye her dedigine evet diyen bir kiz evlat yetistirdim, simdi ayrildilar ama kizimi hayatin bu adamdan ibaret olmadigina inandiramiyorum. Ne yapmaliyim ki odasindan cikip sosyal hayata karissin?

Iliskilerde terk etme de oluyor, edilme de oluyor bu hayatin gercegini kabul etmek gerek. Terk edilip baskasiyla evlenen milyon kadin var burda, dunyanin sonu degil ya. Evleneyim de her seye evet diyeyim, adam ne derse desin ben pesinden gideyim ne kadar saglikli bir kafa?

Aynısı bana da olmuştu hem de iki haftada. Adama sağdan yürü diyordum gerçekten sağdan yürüyordu. Damarına basıyordum usulca damarı kaydırıyordu. Bence oğlunuz haklı. Böyle olunca karşısında karakterli biri değil de kukla varmış gibi hissediyor insan.

Bana konu sahibi iyi niyetli geldi.
Oğlunun kız arkadaşı ile ilgili güzel şeyler yazmış, böyle iyi bir insan neden terkedilir diye merak ediyor herhalde.
Cevabı oğlunuzun ne istediğini bilmemesinden kaynaklanıyor, demek kişiliği tam oturmamış.
Kıza gelince umarım ilerde değerini bilen biriyle mutlu olur.

Bir oglum var
Bana gelip de bunlari anlatsa daha cumlesini bitirmeden agzinin ortasina tokati yapistiririm
Bugune kadar ne vurmuslugum ne canini acitmisligim var , siddete cok karsiyim ama bir kiza emir verme , kural koyma haddini kendine buluyorsa o tokati oyle bir yer ki bir daha cesaret edemez boyle bir terbiyesizlige !!!

Bir kadın olarak benim başıma gelseydi ne yapardım diye düşünerek hareket edin.

Valla babamin sozunu bile dinlemem ki kaldi ki bir adamin koydugu kurallara gore hayat yasayayim.
Boyle kizlara / kadinlara da cok kiziyorum.

Boyle pasif davranildikca adamlar her istedigine boyle davranmak istiyor.
Kendi basinizi yakiyorsunuz bizimkini de yakiyorsunuz.
Tamam bir hayati birlikte göturursun ama seninde yasayacagin bir hayatin var.
Baskasi icin hayat yasayacak kadar degersiz onemsiz biri misiniz anlamiyorum ki....

Bu arada eski nisanlimla kiyafet kavgasi yaptigim da oldu zamaninda.
Hani bol keseden sallamak icin yazmiyorum. Su ortama uygun degil giyme demesine bile katlanamiyorken birde yasak listesi verip artik mini etek yasak sort yasak dese daha erken atardim yuzugu.

belkide sorun buydu. kız arkadaşı kendi bir kişilik gösterememiş bence oğlunuzun karşısında.hayırlısı

Kiz icin hayirlisi olmus derim ablacim boyle biriyle evliyim kiymet bilmiyorlar bu sefer

Ben hanım kızımızın davranışı doğrudur katiyyen demedim, sadece bu tarz evlat yetiştirme doğru değil, aynı konuyu kız annesi açsaydı emin olun ona da başka türlü eleştiri yapardım

+100000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…