- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi ayse_sultan
-
Evet haklısınız, ama burada bütün konuları konuyu açanın yazdıklarını baz alarak cevaplıyoruz, eş kv konularında da karşı tarafı dinlemiyoruzyalnız bu konu sahibinin gorusu. belkide o oyle goruyor, fakat ortada oyle bir durumda olmayadabilir. cunku genelde erkek anneleri ogullarinin kizlar uzerinde inanılmaz kudretli bir baskisi oldugunu dusunup bu durumdan haz falan alip ah benim ogluma bak nasilda kizi pervane etmis pesinde diye mutluda olabiliyor yani konu sahibi boyledir diye demiyorum boyle bayanlar var ve biz kizla ilgili durumu konu sahibinin gozunden yazdigiyla okuyoruz bilemeyiz yani kiz nasil biri o yuzden kiza sallamiyorum
evet, öyle bakınca anlamsız olmuş hakkaten. Danışılan bir konu yok, akıl alma amaçlı hiç değil..ee amaç ne o zaman.kizin tabiki hatasi var bizim sinirimizi bozan annesinin oglunun bu tur davranislarini keyifle anlatmasi
oğluşu sıkılmış işteevet, öyle bakınca anlamsız olmuş hakkaten. Danışılan bir konu yok, akıl alma amaçlı hiç değil..ee amaç ne o zaman.
Yerinde bir açıklama olmuş konu sahibi okusun bunuKonunuz gülücüklerle süslenip anlatılacak bir konu değil.. şuan tam tersini düşünelim. Kız annesi olarak konu açmış olsanız misal. Kızımın erkek arkadaşı onu terk etmiş hem de çok uyumlu olduğu gerekçesiyle. Üstelik zaten ilişkilerine onayım yoktu. daha dün bir bugün iki, elin oğlu kısıtlamaya çalışıyordu sabrını sınıyordu vs. Ama kızıma dinletemedim seviyorum dedi de başka şey demedi. Şimdi de o erkek bozuntusu terk ettiği için odasına kapandı, yemeden içmeden kesildi, kimseyle iletişime geçmiyor. Çooooook korkuyorum kızıma bişey olacak diye. Tecrübeli anneler nasıl yaklaşmalıyım?
Nasıl konu sahibi, güzel oldu mu bu açıdan?
Konunuz gülücüklerle süslenip anlatılacak bir konu değil.. şuan tam tersini düşünelim. Kız annesi olarak konu açmış olsanız misal. Kızımın erkek arkadaşı onu terk etmiş hem de çok uyumlu olduğu gerekçesiyle. Üstelik zaten ilişkilerine onayım yoktu. daha dün bir bugün iki, elin oğlu kısıtlamaya çalışıyordu sabrını sınıyordu vs. Ama kızıma dinletemedim seviyorum dedi de başka şey demedi. Şimdi de o erkek bozuntusu terk ettiği için odasına kapandı, yemeden içmeden kesildi, kimseyle iletişime geçmiyor. Çooooook korkuyorum kızıma bişey olacak diye. Tecrübeli anneler nasıl yaklaşmalıyım?
Nasıl konu sahibi, güzel oldu mu bu açıdan?
Aynısı bana da olmuştu hem de iki haftada. Adama sağdan yürü diyordum gerçekten sağdan yürüyordu. Damarına basıyordum usulca damarı kaydırıyordu.5 ay önce büyük bir istekle başladığı ilişkisinden, sıkıldığını söyledi...sıkılmasının sebebi ise, kızın çok ama çok uyumlu olması:)
oğlumun koyduğu her yasağa uyuyor, oğlum ne derse onaylıyor, bugüne kadar hiç kavga , tartışma geçmedi aralarınd..., hatta ciddi düşünüyorlardı...kız ailemize, oğluma aşırı sıcak kanlı idi...aşırı mütevazi, aşırı duygusal, ayrıcada çok güzel biri...oğlum ne derse tamam modundaydı...
biz insanlar neyin peşindeyiz, anlamak çok güç:)
Bir kadın olarak benim başıma gelseydi ne yapardım diye düşünerek hareket edin.5 ay önce büyük bir istekle başladığı ilişkisinden, sıkıldığını söyledi...sıkılmasının sebebi ise, kızın çok ama çok uyumlu olması:)
oğlumun koyduğu her yasağa uyuyor, oğlum ne derse onaylıyor, bugüne kadar hiç kavga , tartışma geçmedi aralarınd..., hatta ciddi düşünüyorlardı...kız ailemize, oğluma aşırı sıcak kanlı idi...aşırı mütevazi, aşırı duygusal, ayrıcada çok güzel biri...oğlum ne derse tamam modundaydı...
5 ay önce büyük bir istekle başladığı ilişkisinden, sıkıldığını söyledi...sıkılmasının sebebi ise, kızın çok ama çok uyumlu olması:)
Kiz icin hayirlisi olmus derim ablacim boyle biriyle evliyim kiymet bilmiyorlar bu sefer5 ay önce büyük bir istekle başladığı ilişkisinden, sıkıldığını söyledi...sıkılmasının sebebi ise, kızın çok ama çok uyumlu olması:)
Ben hanım kızımızın davranışı doğrudur katiyyen demedim, sadece bu tarz evlat yetiştirme doğru değil, aynı konuyu kız annesi açsaydı emin olun ona da başka türlü eleştiri yapardımAblacim bu konunun baska bir objektif degerlendirmesi de: Kizimi sevgilisi terk etmis, her seye kafa salladigi icin. Adam nikah kiysin diye her dedigine evet diyen bir kiz evlat yetistirdim, simdi ayrildilar ama kizimi hayatin bu adamdan ibaret olmadigina inandiramiyorum. Ne yapmaliyim ki odasindan cikip sosyal hayata karissin?
Iliskilerde terk etme de oluyor, edilme de oluyor bu hayatin gercegini kabul etmek gerek. Terk edilip baskasiyla evlenen milyon kadin var burda, dunyanin sonu degil ya. Evleneyim de her seye evet diyeyim, adam ne derse desin ben pesinden gideyim ne kadar saglikli bir kafa?
+100000Ablacim bu konunun baska bir objektif degerlendirmesi de: Kizimi sevgilisi terk etmis, her seye kafa salladigi icin. Adam nikah kiysin diye her dedigine evet diyen bir kiz evlat yetistirdim, simdi ayrildilar ama kizimi hayatin bu adamdan ibaret olmadigina inandiramiyorum. Ne yapmaliyim ki odasindan cikip sosyal hayata karissin?
Iliskilerde terk etme de oluyor, edilme de oluyor bu hayatin gercegini kabul etmek gerek. Terk edilip baskasiyla evlenen milyon kadin var burda, dunyanin sonu degil ya. Evleneyim de her seye evet diyeyim, adam ne derse desin ben pesinden gideyim ne kadar saglikli bir kafa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?